łamAga Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dzień dobry ;) a u nas świeci słoneczko :loveu: i jest 9 stopni ;) Quote
Buszki Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Witamy się mroźnie,brrr...Rano był przymrozek,oj nie podoba mi się to.... Quote
M&S Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;) a u nas świeci słoneczko :loveu: i jest 9 stopni ;)[/QUOTE] U nas trochę przyświeca, ale upału nie ma... witanko:) [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje!!!!!!![/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Buszki']Witamy się mroźnie,brrr...Rano był przymrozek,oj nie podoba mi się to....[/QUOTE] Aż tak zimno rano nie było, na szczęście. Gdzie ta Złota Polska Jesień?! Quote
Buszki Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 U nas niby złota jest,słoneczko świeci,liście się żółcą i czerwienieją....ale zimno niemiłosiernie. Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Buszki']U nas niby złota jest,słoneczko świeci,liście się żółcą i czerwienieją....ale zimno niemiłosiernie.[/QUOTE] U nas niby też świeci, ale zimno.... [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Hejka:):) Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Buszki']U nas,to już nawet niby nie świeci....;).[/QUOTE] Przestało... [quote name='Błyskotka']Brzydka i smutna ta jesień :([/QUOTE] No właśnie. Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 To jeszcze fotencje z Tulln:) duży biały Mały czarny, piękny pies:) Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A to mały z kl. młodzieży. Ma rewelacyjny kolor, piękna główkę, przesympatyczny. No suuper:lol::lol: Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 wilcza weteranka... Kurduple A to my, czyli Marysia i Slash:):) Quote
*Magda* Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/Kulkowska001/Kulkowska11/ResizeofDSC05123.jpg ktoś się nie chce uśmiechnąć :D Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A to jest córka Sparka , niestety jej panciostwo ja strzyże na krótko...załamka, koszmar:mad::diabloti::angryy: Wytłumaczyłyśmy jej właścicielce, że tego robić nie wolno, ale czy przyniesie to dobry skutek? przed oceną Quote
M&S Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A to 4 miesięczny szczylek dużego białego, jestem nim zauroczona. Fantastyczny:loveu: Ocena-psy kl. szczeniąt :shake: Quote
Recommended Posts