M&S Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Doberek w niedzielne popołudnie :)[/QUOTE] Doberek w poniedziałkowe;) [quote name='tulasy']Aniu obawiam sie że ten sędzia i stary typ wilczych potraktowałby ocenami bdb, albi i gorzej bo sam hoduje keesy. Poza tym wydaje mi sie że na klubówce chyba zaszwankowało tłumaczenie do wypisywania ocen i dlatego czasem dziwne rzeczy wypisywano. Mnie juz nic nie zdziwi, bo kiedyś czeski sędzia oceniał moją Aurę i w ocenie wpisano, ,,, zbyt małe uszy... a chyba miało byc odwrotnie bo akurat Aurunia to miała wielkie uszyska Basia[/QUOTE] Basiu, wiem że hoduje. Sama o tym Tobie mówiłam. Hoduje w oparciu o importy ze stanów z hodowli Trampet. Ale on tu oceniał głównie keesy, na klubówce były 3 wolfy, Lex, Jaskier, Bolek...Przy ocenie suk, siedziałam przy stoliku i słyszałam, co mówił o watowatym futrze, kiepskim pigmencie, słabym wybarwieniu futra. O budowie nienajlepszej itd...Ja mówię o ocenie keesów. Keesy np. w Niemczech tak nie wyglądają....Popatrz na rozstaw uszu, prawie żaden pies nie trzymał uszu, widać to przecież na zdjęciach. Ocenił to, co chodzi po naszych ringach i tyle. [quote name='unikatowydiament']witamy piękne wilcze:)[/QUOTE] Witanko, witanko :) [quote name='dOgLoV']bardzo wietrzne dzień dobry ;)[/QUOTE] I wietrznie i deszczowo też;) Quote
taxelina Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jakies wystawy sie Wam niedlugo szykuja? Quote
Asiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja mogę wstawic oceny wilczych, bo te akurat mam:) Rzeknij tylko słowo...:) pzdr. Quote
M&S Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='deer_1987']Jakies wystawy sie Wam niedlugo szykuja?[/QUOTE] Chyba się szykują;) [quote name='Asiaczek']Ja mogę wstawic oceny wilczych, bo te akurat mam:) Rzeknij tylko słowo...:) pzdr.[/QUOTE] Wstaw Asiu, proszę:) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 OK. Za chwilę się za to zabiorę a potem spadam do mojej pracy:) pzdr. Quote
M&S Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='Asiaczek']OK. Za chwilę się za to zabiorę a potem spadam do mojej pracy:) pzdr.[/QUOTE] Dzięki, dzięki :) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Wyniki z Klubowejwystawy V gr., 15.09.2013 r. sedzia Esa Ruotsalainen/FIN PSY kl.mł. NEVILLE Sumbarsky pramen - bdb 1 kl.o LEXUS Tulas - bdb 3 NORDIC Logones S.N. (FCI) - dosk.1, CWC, Zwyc, Klubu 2013, BOB NORIS Wodna goplana - dosk.2 kl.ch DRZEMLIK Zbyszkowisko FCI - bdb 1 JASKIER Logones - bdb 3 Wolf Kees Firestorm Comet - bdb 2 kl.w Friendly Malinako's BOLERO - dosk.1, Najlepszy Weteran SUKI kl.baby YVETH Mag Force - w.o.1, Naj. BABY kl.mł. RÓZGA Logones S.N. (FCI) - dosk.1, Mł.Zwyc. Klubu 2013, Naj.Junior. kl.p ZUZIA Mag Force - dosk.1, CWC kl.o AYA Wolf's Family - dosk.1, CWC. kl.ch BAJKOWA Zbyszkowisko - Dosk.1, cwc, zWYC. kLUBU 2013 kl.w UNGA Tulas - dosk.1. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Będziecie może w Częstochowie ? Z Warszawy daleko nie macie ;). Quote
M&S Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE] Dzień dobry :) [quote name='Błyskotka']Będziecie może w Częstochowie ? Z Warszawy daleko nie macie ;).[/QUOTE] Nie myślałam o Częstochowie... [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE] Witanko:) Quote
M&S Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
Buszki Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Heloł..... U nas jesień,wiatr deszcz niesie ;). Quote
*Magda* Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Słoneczne dzień dobry :) Kiedy jakieś spacerowe foty?? Quote
M&S Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Buszki']Heloł..... U nas jesień,wiatr deszcz niesie ;).[/QUOTE] O tak... [quote name='magdabroy']Słoneczne dzień dobry :) Kiedy jakieś spacerowe foty??[/QUOTE] Dobry wieczór :) Nie mam fotek. [quote name='dOgLoV']dzień doberek ;)[/QUOTE] Hejka:):) Quote
Izabela124. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 A kiedy foteczki futrzastych będą ? :) Quote
M&S Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Izabela124.']A kiedy foteczki futrzastych będą ? :)[/QUOTE] Dopiero wstawiałam :eviltong: Może po niedzieli cosik będzie:cool3: Quote
Shilomaniak Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 No to czekamy na spacerowy reportaż, zaraz śnieg przyjdzie i towarzystwo będzie lepiej widoczne na tle:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 M&S chyba sa w drodze powrotnej do domu z wystawy w Tulln/Austria. Chyba te ostatnie sukcesy to im w głowach zakwitna, hahaha.... Ale niech się same pochwalą:) pzdr. Quote
Recommended Posts