taxelina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):...no to już całkiem inna sprawa tak wolny czas miło mieć, ale pieniądze są potrzebne....życie nie bajka:cool1: nie kojarzę tych ryb, masz jakieś foty? A. tia.. mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie z prac.. nie mam, bo to w planach dopiero i to nie rybki :D wpisz wogole: karliki szponiaste Quote
M&S Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='deer_1987']tia.. mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie z prac.. nie mam, bo to w planach dopiero i to nie rybki :D wpisz wogole: karliki szponiaste praca się znajdzie....trzeba mocno wierzyć o to żaby.... nie wiedziałam, że aż tak je lubisz:-o:-o:-o:-o A. Quote
taxelina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja tez nie wiedzialam :P ale stalam i patrzylam sie na nie w zoologu i mi sie spodobnaly :P Nie wiem jeszcze na co sie zdecydujemu w koncu, marzyly m sie czerwone neonki + czerwony bojownik Quote
M&S Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 deer_1987 napisał(a):ja tez nie wiedzialam :P ale stalam i patrzylam sie na nie w zoologu i mi sie spodobnaly :P Nie wiem jeszcze na co sie zdecydujemu w koncu, marzyly m sie czerwone neonki + czerwony bojownik marzenia fajne, trzeba je urzeczywistnić;) A. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ooooo, nie wiedzialam, ze biale magnolie moga byc taaaakie wysokie!:crazyeye: cały czas wydawało mi sie, ze to krzewy, a to i drzewa moga byc... http://img8.imageshack.us/img8/2387/1006393.jpg pzdr. Quote
M&S Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Asiaczek']ooooo, nie wiedzialam, ze biale magnolie moga byc taaaakie wysokie!:crazyeye: cały czas wydawało mi sie, ze to krzewy, a to i drzewa moga byc... http://img8.imageshack.us/img8/2387/1006393.jpg pzdr. magnoli jest wiele, odmian i kolorów. Są magnolie krzewiaste, drzewa dorastające do kilku metró i magnolie do ogródków wielkości "znaczka pocztowego", czyli takiego jak nasz. Nasza magnolia należy do drzewek niskich i wolnorosnących, inaczej nie miałabym jej gdzie posadzić. A. Quote
Mudik Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Wasza magnolia cudna:loveu::loveu:, w starej części SGGW na Ursynowie są takie duże drzewa biało różowe. Jestem zadowolona z tej fotki, fajnie mi wyszła http://img260.imageshack.us/img260/9267/dsc00184.jpg , a w ogóle Ariskowy ogród super jest:lol::lol: Quote
M&S Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Mudik']Wasza magnolia cudna:loveu::loveu:, w starej części SGGW na Ursynowie są takie duże drzewa biało różowe. Jestem zadowolona z tej fotki, fajnie mi wyszła http://img260.imageshack.us/img260/9267/dsc00184.jpg , a w ogóle Ariskowy ogród super jest:lol::lol: Cieszę się, że Ci się podoba, na Ursynowie nie bywam i ich nie widziałam, będę musiała to nadrobić...kiedyś;) tak fotka fajna:lol: A. Quote
Mudik Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Może jak znajdę chwilkę to wrzucę inne wiosenne kwiaty z Ariskowego ogrodu, a teraz idę spać, bo już obiecałam wcześniej się położyć, a rano praca czeka, dobranoc! Quote
M&S Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Mudik napisał(a):Może jak znajdę chwilkę to wrzucę inne wiosenne kwiaty z Ariskowego ogrodu, a teraz idę spać, bo już obiecałam wcześniej się położyć, a rano praca czeka, dobranoc! ok. będziemy czekać na wiosenne kwiatki:p Dobranoc! A. Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A ja się wprawdzie na kwiatkach nie znam, ale magnoliami się zachwycam, bo są dosyć charakterystyczne i piękne :) Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 jbk napisał(a):A ja się wprawdzie na kwiatkach nie znam, ale magnoliami się zachwycam, bo są dosyć charakterystyczne i piękne :) ja też zachwycam się nieustająco:lol: A. Quote
lolka75 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witajcie:loveu::multi: Piekne magnolie:loveu:...u nas juz po nich:-(...teraz kwitna kasztany i bzy. Ja sie nie ciesze z obfitosci kwiatkow bo uczulona jestem na pylki. Jak sie sezon kwiatkowy i drzewowy zaczyna to tylko czekam na deszcz... bo po nim nie kicham, powietrze sie oczyszcza. Ale zielonosc i kolorowosc cieszy oczy i obiektyw aparatki;). A jak Wasze futra znosza gorac? Quote
jamnicze Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Piękne te magnolie, i różowe i białe, A te z deszczykiem wyglądają jeszcze ciekawiej :lol: http://img87.imageshack.us/img87/7088/1002657.jpg Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 no, prosze, ile wielbicielek magnolii sie ujawniło... Ale i tak ja byłam pierwsza!:diabloti: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kinia napisał(a):Ja też bardzo lubię magnolie! o, prosze, nastepna...:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 lolka75 napisał(a):Witajcie:loveu::multi: Piekne magnolie:loveu:...u nas juz po nich:-(...teraz kwitna kasztany i bzy. Ja sie nie ciesze z obfitosci kwiatkow bo uczulona jestem na pylki. Jak sie sezon kwiatkowy i drzewowy zaczyna to tylko czekam na deszcz... bo po nim nie kicham, powietrze sie oczyszcza. Ale zielonosc i kolorowosc cieszy oczy i obiektyw aparatki;). A jak Wasze futra znosza gorac? Hej Lolciu, cieszę się że cię widzę:lol::loveu: Moja magnolia rozwija się, ma jeszcze duuuużo pąków, bzy powoli szykują sie do rozwinięcia, ale myślę że jeszcze to potrwa. Ja na szczęście nie cierpię na alergie.... Jeszcze gorąca nie ma. A w lecie jak jest upał to futra wychodzą wcześnie rano, czasami na b. krótko w ciągu dni i na długi spacer pod wieczór. A. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='jamnicze']Piękne te magnolie, i różowe i białe, A te z deszczykiem wyglądają jeszcze ciekawiej :lol: http://img87.imageshack.us/img87/7088/1002657.jpg Bardzo spodobały mi się krople deszczu na kwiatach i inny roslinkach. część robiłam sama z okna, ale było mi mało i "wygnałam" Marysię do ogródka z nakazem "rób foty":evil_lol:. (już po deszczu) A. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):no, prosze, ile wielbicielek magnolii sie ujawniło... Ale i tak ja byłam pierwsza!:diabloti: pzdr. to dobrze, że jest tyle wielbicielek pięknych roślin, ale pierwsza i tak jestem JA:eviltong:;) A. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Kinia napisał(a):Ja też bardzo lubię magnolie! Ja też:p A. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):to dobrze, że jest tyle wielbicielek pięknych roślin, ale pierwsza i tak jestem JA:eviltong:;) A. ty sie nie liczysz, bo masz magnoiie w ogrodkuA my sa prawie obce...:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):ty sie nie liczysz, bo masz magnoiie w ogrodkuA my sa prawie obce...:lol: pzdr. Oj Asiu!!!!! ja się nie liczę!!!!!!!:-o:-o:-o no wiesz dotkłaś mię do żywego....:evil_lol: muszę przemysleć następne fotki magnolii:eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ...znaczy, ty sie liczysz w innej kolejce.:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):...znaczy, ty sie liczysz w innej kolejce.:lol: pzdr. ....dalej myślę:eviltong: A. Quote
Recommended Posts