M&S Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Kaaasia napisał(a):Dobra zabawa i dla właściciela i dla psa jest ważna ale mnie przerażają te dojazdy :evil_lol: Ja lubię jeździć, ale przyznaję, czasami czuję się troszkę wyczerpana;) Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) Czekamy na kolejne zdjęcia :) Dziękujemy :) unikatowydiament napisał(a):witamy się:) Witaj Oskar:multi: Buszki napisał(a):No to luzik ;). Tak, luzik jak nie wiem co:evil_lol: dOgLoV napisał(a):dzień doberek ;) Dobry wieczór:lol::lol: Quote
Błyskotka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 No wystawy są czasem męczące ale wygrane to rekompensują ;) Quote
M&S Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! Dzięki, dzięki :) Błyskotka napisał(a):No wystawy są czasem męczące ale wygrane to rekompensują ;) Dokładnie tak;) Quote
Kaaasia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 M&S napisał(a):Ja lubię jeździć, ale przyznaję, czasami czuję się troszkę wyczerpana;) Ja mogę jeździć jak mam dobrego kierowcę ;) Quote
M&S Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Kaaasia napisał(a):Ja mogę jeździć jak mam dobrego kierowcę ;) Kierowcą jestem JA:) Quote
Kaaasia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='M&S']Kierowcą jestem JA:) To super :smile: Kiedyś może się wproszę na przejażdżkę. Quote
M&S Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='deer_1987']Ja mam kierowce na zawody :diabloti: Masz dobrze:) [quote name='Kaaasia']To super :smile: Kiedyś może się wproszę na przejażdżkę. Dobry pomysł :) Quote
taxelina Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Cos za cos, zapraszam z reguly Tz na obiad albo na jakies jedzenie w psim klubie :razz: Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 wróciłam :) urlopowałam się na działce bez neta przez 1,5 miesiąca :) mizianka dla futerek :) Quote
Izabela124. Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='M&S']A teraz trochę nowych wiadomości. W ubiegłym tygodniu dostaliśmy dyplom Mł. Championa Austrii, a w ostatni weekend byliśmy na wystawach w Lipsku. To byla nasz pierwsza wystawa w Niemczech. Wystawa ogromna, zgłoszono ponad 6000 psów. Było super! Konkurencja spora w sobotę wystawiało się 17, a w niedzielę 20 szpiców wilczych. Slash występował w kl. pośredniej i: w sobotę dostał -ocenę doskonałą i wniosek na Championa Niemiec, w niedzielę dostał również -ocenę doskonałą i drugi wniosek na Championa Niemiec Tak więc zaczęliśmy niemiecki championat:) CACIBA przegrał z psem z kl. championów, choć uroda tamtego mnie nie powaliła, ale był bardziej ofutrzony. W każdym razie mamy to, o co nam chodziło. zdjęcia będą;)Wielkie gratulacje :) Quote
M&S Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 magdabroy napisał(a):Dzień dobry piątkowo :) Dzień dobry poniedziałkowo:) dOgLoV napisał(a):hejka ;) Hej, hej:multi: deer_1987 napisał(a):Cos za cos, zapraszam z reguly Tz na obiad albo na jakies jedzenie w psim klubie :razz: No własnie, coś za coś;) stokrotka.af napisał(a):wróciłam :) urlopowałam się na działce bez neta przez 1,5 miesiąca :) mizianka dla futerek :) Cieszę się, że jesteś:lol: Izabela124. napisał(a):Wielkie gratulacje :) Dziękujemy :):) dOgLoV napisał(a):dzień dobry niedzielnie ;) Poniedziałkowo witamy:lol::lol::lol::lol: Quote
M&S Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 jamnicze napisał(a):Deszczowe brrr w poniedziałak :) Cześć :):) dOgLoV napisał(a):hejka w bardzo chłodny dzionek ;) Heloł;) stokrotka.af napisał(a):doberek w poniedziałeczek :) Dobry wieczór:p unikatowydiament napisał(a):witanko:) kiedy fotki? Witanko, fotki dopiero były:eviltong: magdabroy napisał(a):Dzień doberek :) Dobry, dobry :) U nas leje i wiał wiatr jak głupi, paskudna pogoda:shake: Quote
Tekla64 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 u nas popadalo nie za wiele ale za to wialo wczoraj jak glupie witamy siecieplym rankiem mimo ze wczoraj bylo baaardzo jesiennie Quote
*Magda* Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 U mnie dziś nawet ładnie i w miarę ciepło :multi: Quote
Recommended Posts