Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Słoneczne i cieplutkie dzień dobry :) ( wreszcie nie pada!!! :multi:) No i GRATULACJE!!! :) Quote
M&S Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Izabela124.']Wielkie gratulacje!!![/QUOTE] Dzięki wielkie:) [quote name='stokrotka.af']witamy wylaszczonych chłopaków ;)[/QUOTE] Witamy Rufolca;) [quote name='jamnicze']Jakie super wieści z Austrii - gratulacje !!!![/QUOTE] Cieszę się bardzo, dziękuję:lol: [quote name='gosiaja']Gratulacje !!!!![/QUOTE] Dzięki:) [quote name='Ptysiak']Słoneczne i cieplutkie dzień dobry :) ( wreszcie nie pada!!! :multi:) No i GRATULACJE!!! :)[/QUOTE] Słoneczko i błękit!!! Dziękować, dziękować! [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Witanko:) [quote name='unikatowydiament']witamy się:) :)[/QUOTE] Miło mi:p [quote name='Asiaczek']Hej, znowy znikły:) pzdr.[/QUOTE] Wiesz, ze nie:eviltong:. Chlebek mniam, mniam!!!! [quote name='dOgLoV']Doberek ;)[/QUOTE] Doberek:) Wybaczcie, że nie ma mnie zbyt często. Cierpię na brak czasu....dopiero wróciłam do domu z pracy i padam na twarz. Obiecuje poprawę, ale nie wiem od kiedy.....:oops::shake: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Najlepiej gdyby była od dzisiaj ale jesteśmy wyrozumiali i cierpliwi ;):evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Izabela124.']No to czekam na twój powrót na dogo :)[/QUOTE] [quote name='Buszki']Jak by co,to my też tu jesteśmy i czekamy ;).[/QUOTE] My też czekamy ;) Quote
stokrotka.af Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 M&S uczy mnie cierpliwości jak nikt inny ;) Quote
M&S Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Ania!']Najlepiej gdyby była od dzisiaj ale jesteśmy wyrozumiali i cierpliwi ;):evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :lol: Dziękujemy za wyrozumiałość:) [quote name='Izabela124.']No to czekam na twój powrót na dogo :) [quote name='Buszki']Jak by co,to my też tu jesteśmy i czekamy ;). [quote name='magdabroy']My też czekamy ;) [quote name='stokrotka.af']M&S uczy mnie cierpliwości jak nikt inny ;) Wpadłam na chwilkę. Mam jeszcze dużo rzeczy do zrobienia, bo jutro jedziemy do Krakowa. Trzymajcie kciuki, proszę. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 No i takie oto newsy otrzymałam od M&S z Krakowa: Slash - dosk.1, CAC, CACIB + .... BOB!!!!! Gratulacje!!!!chłopak rozkręca się z wystawy na wystawe:) pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Gratki :) Nas w tym roku zabrakło nawet w roli widza. Quote
stokrotka.af Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 no proszę jaki wyjadacz wystawowy ;) gratki :) mam pytanko dużo jeździsz z psami to jak je wozisz za granicę? klatka? tylne siedzenie? mam na myśli auto osobowe Quote
Asiaczek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Hej, M&S - odezwijcie sie po powrocie:) spragnieni jestesmy wieści z Krakowa tak bardziej obszerniej:) pzdr. Quote
M&S Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='magdabroy']Trzymam :thumbs:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Pewnie,że trzymamy :).[/QUOTE] [quote name='Ania!']Też trzymam :kciuki:[/QUOTE] Bardzo dziękuję. kciukanie;) okazało się owocne:lol: [quote name='Błyskotka']Gratki :) Nas w tym roku zabrakło nawet w roli widza.[/QUOTE] [quote name='magdabroy']No pięknie :) Gratki :multi:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Gratulacje dla Młodego !!![/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']super,super:loveu: gratulacje:multi:[/QUOTE] bardzo, bardzo dziękujemy:loveu: [quote name='stokrotka.af']no proszę jaki wyjadacz wystawowy ;) gratki :) mam pytanko dużo jeździsz z psami to jak je wozisz za granicę? klatka? tylne siedzenie? mam na myśli auto osobowe[/QUOTE] :lol::lol::lol: Psy jeżdżą na tylnej kanapie w pasach bezpieczeństwa. Kanapa zabezpieczona, ale i tak kłaki fruwają...może kiedyś będę miała kombiaka.... [quote name='Kaaasia']Super :multi:[/QUOTE] Dziękować:):):) [quote name='Asiaczek']Hej, M&S - odezwijcie sie po powrocie:) spragnieni jestesmy wieści z Krakowa tak bardziej obszerniej:) pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, odezwę się później. Zarobiona jestem:diabloti: Quote
Recommended Posts