Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 M&S napisał(a): Nie ma fotek, nie mam czasu:diabloti: To bardzo przykre, szczególnie że właśnie przyszłam je pooglądać :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 u nas chlodniej sie zrobilo ale fajnie jest meszka w wielkim natarciu i na to nie ma rady ino trza przetrwac a poza tym fajnie jest Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Tekla64 napisał(a):u nas chlodniej sie zrobilo ale fajnie jest U nas też chłodniej, psisko może pobiegać nie tylko rano. Cześć Kudłacze, pozdrawiamy :lol: Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='Tekla64']u nas chlodniej sie zrobilo ale fajnie jest meszka w wielkim natarciu i na to nie ma rady ino trza przetrwac a poza tym fajnie jest ale jak ? córka wylądowała na ostrym dyżurze :( stópek z natury nie ma małych, a po wizycie meszki gigantycznych rozmiarów dostała. Ze mną nie lepiej .... ehhhhhhhh, wojny potrzeba? ..... Quote
Izabela124. Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Zapraszam na bazarek dla Zosi. Proszę zakupy bądź podrzucanie wątku: <KILK> Quote
Tekla64 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Gusiaczku gdzie mieszkacie albo gdzie zescie sie na te krwiopijcza meszke natknely? zdawalo mnie sie ze w innych rejonach truja meszke ino my mamy to szczescie zyc w otulinie Parku narodowego gdzie nie truja musze ci powiedziec ze super bronia na meszke jest dym, moje zwierzaki potrafia az prawie wejsc w zrodlo dymu byle sie od meszki uwolnic hej hej futrzaki znowu jakas cisza wielka nastala Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']chłodne dzien dobry ;)[/QUOTE] U mnie w porównaniu z wczorajszym dniem (11 stopni), to dziś upał (19 stopni) :multi: Quote
Gusiaczek Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Tekla64']Gusiaczku gdzie mieszkacie albo gdzie zescie sie na te krwiopijcza meszke natknely? zdawalo mnie sie ze w innych rejonach truja meszke ino my mamy to szczescie zyc w otulinie Parku narodowego gdzie nie truja musze ci powiedziec ze super bronia na meszke jest dym, moje zwierzaki potrafia az prawie wejsc w zrodlo dymu byle sie od meszki uwolnic hej hej futrzaki znowu jakas cisza wielka nastala[/QUOTE] A się obudziłam z odpowiedzią :oops: Mieszkamy w blokowisku, a problem polega na tym, że mnie i córkę zeżre wszystko i wszędzie ... Do dzisiaj mam wylewy jako i Olga ... Witam Szpiczaste, rzecz jasna :) Quote
Izabela124. Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Proszę, zajrzyjcie do Gucia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243713-Gucio-prosi-o-szczepiania-odrobaczenie-i-karmę-Suwałki Quote
Recommended Posts