Kosmaty Gałganek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Wpadłam z pozdrowieniami w ten nareszcie słoneczny dzionek :lol: Quote
M&S Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Tekla64']witam pochmurnym i wilgotnym rankiem ale wiosne juz slychac na calego , widac ja juz napewno a i czuc ja w plucach[/QUOTE] Witamy, u nas tez bez słońca, rano była mgła i świergolące ptaszyny;) [quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE] Dzień dobry :multi: [quote name='Ania!']Wpadłam z pozdrowieniami w ten nareszcie słoneczny dzionek :lol:[/QUOTE] Witaj:) U nas nie jest słoneczny... Quote
Gusiaczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Witam się i ja :) Dzisiaj znów jeszcze ciemną nocą kłapacz ptasi mnie obudził - fajnie :multi: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Hej, w piątek będe na Sekcji. Co wolicie: chlebek czy pierogi na wynos?:) pzdr. Quote
M&S Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witam się i ja :) Dzisiaj znów jeszcze ciemną nocą kłapacz ptasi mnie obudził - fajnie :multi:[/QUOTE] Mnie budzą futrzaste kłapacze;) Cześć :) [quote name='Asiaczek']Hej, w piątek będe na Sekcji. Co wolicie: chlebek czy pierogi na wynos?:) pzdr.[/QUOTE] Hej Asiu, nie wiem, czy będę na sekcji... Quote
Buszki Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 No to się pochwalę,u nas zmiatarka czyści wiejskie ulice ;).A w każdym bądź razie co roku czyściła,mam nadzieję że w tym też przyjedzie :). Quote
M&S Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Kaaasia']Witam bardzo cieplutko :smile:[/QUOTE] Witanko :):) [quote name='marta.k9080']dzień dobry Wilcze :)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
*Magda* Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Witam w cieplutki (17 stopni) piąteczek :grins: Quote
łamAga Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hejka ;) [quote name='magdabroy'] piąteczek :grins:[/QUOTE] piateczek :roll: Quote
M&S Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hejka :) [quote name='Ziutka']I dobranoc ;)[/QUOTE] Dobry wieczór [quote name='Gusiaczek']Witamy piątkowo :)[/QUOTE] Hello :) [quote name='magdabroy']Witam w cieplutki (17 stopni) piąteczek :grins:[/QUOTE] Piąteczek ciepły, ale deszczowy;) [quote name='dOgLoV']Hejka ;) piateczek :roll:[/QUOTE] pracujesz? [quote name='marta.k9080']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Dobry wieczór :lol: [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] Hej, hej :p Quote
Tekla64 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 na poczatku jak zaczelam zamiatac swoj kawalek asfaltu, to patrzyli na mnie jak na wiariatke a dzis po 15 latach wieksza czesc ludzi na wiosne zamiata te zwaly piachu o zimie[ zawsze jak sie pytali czemu i po co to mowilam ze mniej sie w domu kurzy i okna mniej brudza] ja sie przekonalam ze na takich wsiach efekty dziaaln sa tak jakos po 10 latach, dzis wszyscy mowia ze oni zawsze zamiatali i sprztali, kosili, dbali o te niczyje trawniki przed domami a ulica, a ja dobrze pamietam jak bylo w naszych poczatkach hihihi ja mam juz naprawde kawalek wiosny se nasadzilam cudnych dorodnych kolorowych bratkow i juz mi duuuuzzzo lepiej sloneczko moze sie dzis pokaze a moze nie ale wiosennie sie witamy Quote
Gusiaczek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy słonecznie : D[/QUOTE] Jako i my :) Quote
Recommended Posts