Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Mnie kłapanie dziobów obudziło, gdy jeszcze ciemno było :) Quote
Shilomaniak Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Doberek, brrrrrr... witamy wiosennie:???: Quote
Buszki Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 A ja bociana na polu widziałam,znaczy wiosna ;). Quote
Błyskotka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Buszki']A ja bociana na polu widziałam,znaczy wiosna ;).[/QUOTE] Oby przyszła jak najprędzej. Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej wczesnym popoludniem u nas se tak se[/QUOTE] Witamy, u nas podobnie... [quote name='Gusiaczek']Mnie kłapanie dziobów obudziło, gdy jeszcze ciemno było :)[/QUOTE] Mnie budzik:evil_lol: [quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE] Hejka :) [quote name='Shilomaniak']Doberek, brrrrrr... witamy wiosennie:???:[/QUOTE] Baardzo wiosennie:diabloti: [quote name='Buszki']A ja bociana na polu widziałam,znaczy wiosna ;).[/QUOTE] No ładnie, ale coś tej wiośnie nie wychodzi... [quote name='Błyskotka']Oby przyszła jak najprędzej.[/QUOTE] Jestem za! Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Doberek, doberek :) Quote
Oscar Patric Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 wieczorne witanko,tulaski dla Chłopaków zasyłamy:) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Izabela124.']Witam się wieczornie :)[/QUOTE] Witaj Iza :) [quote name='unikatowydiament']wieczorne witanko,tulaski dla Chłopaków zasyłamy:)[/QUOTE] Dobry wieczór, dzięki :) Quote
wedara Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Hej Hej :) :) Mam nadzieję, że jutro będzie piknaa pogoda :cool3: Quote
Błyskotka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='wedara']Hej Hej :) :) Mam nadzieję, że jutro będzie piknaa pogoda :cool3:[/QUOTE] Ja mam nadzieję aby było ciepło bo śnieg mi zawadza na podwórku. Niech jak najszybciej stopnieje ! Quote
Aleksa. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Już końcówka śniegu, teraz niech jeszcze ta chlapa wyschnie, i będzie dobrze :D Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='wedara']Hej Hej :) :) Mam nadzieję, że jutro będzie piknaa pogoda :cool3:[/QUOTE] U nas podobno ma padać... [quote name='Błyskotka']Ja mam nadzieję aby było ciepło bo śnieg mi zawadza na podwórku. Niech jak najszybciej stopnieje ![/QUOTE] Mi też;) [quote name='Aleksandra95']Już końcówka śniegu, teraz niech jeszcze ta chlapa wyschnie, i będzie dobrze :D[/QUOTE] A gdzie tam końcówka, w lesie po kostki i woda stoi :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Kurcze, jutro muszę iść z psami do lasu, bo dziś nie poszłam.. ;/ Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']Kurcze, jutro muszę iść z psami do lasu, bo dziś nie poszłam.. ;/[/QUOTE] Byłam w lesie rano i pod wieczór. Rano było lepiej. Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 A u mnie padało większą część dnia :roll: Wieczorem wyszłam biegać, ale na szczęście w polach mam wyasfaltowaną drogę, więc w błocie nie musiałam biegać :) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']A u mnie padało większą część dnia :roll: Wieczorem wyszłam biegać, ale na szczęście w polach mam wyasfaltowaną drogę, więc w błocie nie musiałam biegać :)[/QUOTE] Tak, widział takie drogi w polach i maszyny czyszczące wiejskie ulice.... Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='M&S']Tak, widział takie drogi w polach i maszyny czyszczące wiejskie ulice.... A tego jeszcze nie widziałam :hmmmm: Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']A tego jeszcze nie widziałam :hmmmm:[/QUOTE] W Austrii widziałam na własne oczy. Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='M&S']W Austrii widziałam na własne oczy.[/QUOTE] a u nas ? ..... u nas nie wypatruj człeku, bo .... bo nie wypatruj! zdrowszy będziesz ;) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']a u nas ? ..... u nas nie wypatruj człeku, bo .... bo nie wypatruj! zdrowszy będziesz ;)[/QUOTE] Mam nadzieję, że kiedyś też tak będzie i u nas :) Quote
Tekla64 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 witam pochmurnym i wilgotnym rankiem ale wiosne juz slychac na calego , widac ja juz napewno a i czuc ja w plucach Quote
Recommended Posts