*Magda* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dzień dobry :) Zapytam wprost: Jesteś czarownicą? Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Zapytam wprost: Jesteś czarownicą?[/QUOTE] Jestem, myślałam, że wiesz;) A coś się stało? Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S']Jestem, myślałam, że wiesz;) A coś się stało?[/QUOTE] Podnoszę rano rolety i co widzę za oknem? Śnieg :crazyeye: Co prawda ledwo go widać na trawie, ale coś spadło ;) Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Podnoszę rano rolety i co widzę za oknem? Śnieg :crazyeye: Co prawda ledwo go widać na trawie, ale coś spadło ;)[/QUOTE] Tak myslałam, że to napiszesz... Quote
Tekla64 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 a nas zasypalo calkiem na bialo i wcale nie malo a sypie caly czas nadal i co mam powiedziec? dzien dobry .... niech bedzie choc dobry jak nie moze byc ladny Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Tekla64']a nas zasypalo calkiem na bialo i wcale nie malo a sypie caly czas nadal i co mam powiedziec? dzien dobry .... niech bedzie choc dobry jak nie moze byc ladny[/QUOTE] Mówić się nie chce.... Dzień dobry. Quote
Buszki Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S'][URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/437/437992jir8z9mgqx.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] O,pasztecik :evil_lol:. My jakieś 5cm mamy nowego śniegu,idę się pochlastać ale najpierw sobie po odśnieżam :diabloti:. Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 No co Ty.....:roll: Miłego odśnieżania:evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jak dobrze mieć czarownicę pod bokiem, niech sobie tam za górami i lasami pada , plisss zadbaj o to żeby u nas było bezśnieżnie i przedświątecznie. Tak się patrzę w telewizor, masakra na południu kraju poprostu, komu to słońce przeszkadzało? Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S']To całkiem inaczej niż ja. W lecie wiem, że żyję :)[/QUOTE] W [B]normalnym[/B] lecie też mi dobrze, ale powyżej 25 Pana C. umieram ... :( [quote name='Buszki']O,pasztecik :evil_lol:. [/QUOTE] :grin: Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Shilomaniak']Jak dobrze mieć czarownicę pod bokiem, niech sobie tam za górami i lasami pada , plisss zadbaj o to żeby u nas było bezśnieżnie i przedświątecznie. Tak się patrzę w telewizor, masakra na południu kraju poprostu, komu to słońce przeszkadzało?[/QUOTE] Robię, co w mojej mocy....ale ręce mi już opadły i nie tylko:evil_lol: [quote name='Gusiaczek']W [B]normalnym[/B] lecie też mi dobrze, ale powyżej 25 Pana C. umieram ... :( :grin:[/QUOTE] Ja przy 25 marznę:eviltong: Quote
Błyskotka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 U mnie dalej pada śnieg :(. Normalnie masakra :( Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 U mnie już ani śladu po nocnym śniegu :multi: Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 hejka ;) u nas od rana snieg deszcz i wszystko razem ;) a co tam , białe święta będą :roll: Quote
Shilomaniak Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 no świąt na szczęście nikt nam nie zabierze, niestety skrzydła opadły. Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Błyskotka']U mnie dalej pada śnieg :(. Normalnie masakra :([/QUOTE] U nas też sypie od południa... [quote name='magdabroy']U mnie już ani śladu po nocnym śniegu :multi:[/QUOTE] Ciesz się... [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas od rana snieg deszcz i wszystko razem ;) a co tam , białe święta będą :roll:[/QUOTE] Hejka, wolałabym zielone;) [quote name='Shilomaniak']no świąt na szczęście nikt nam nie zabierze, niestety skrzydła opadły.[/QUOTE] Masz rację. [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/2032/2032448ec54dl3if5.gif[/img][/url] Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S'] Ciesz się... [/QUOTE] Tylko już nie czaruj mi tu śniegiem :evil_lol: Quote
M&S Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko już nie czaruj mi tu śniegiem :evil_lol:[/QUOTE] jestem kompletnie załamana u nas śnieżyca, nic nie chce mi się robić...... Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S']jestem kompletnie załamana u nas śnieżyca, nic nie chce mi się robić......[/QUOTE] teraz przyszła do nas .... :roll: Quote
Tekla64 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 czemu ino na poludniu kraju masakra? u nas od switu masakra a bylismy w Gorzowie to nie padalo i jasn bylo i maja duuuuzo mniej sniegu niz my niesprawiedliwe calkiem Wesolych Swiat Quote
Buszki Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 A u nas na trochę przestało sypać,trochę podtopniało,a potem znowu zasypało.. Quote
jamnicze Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='M&S']Ja miałam dwa jedno 100, a drugie 200 litrów, fajne duże pielęgnice. I jamnika;)[/QUOTE] Jamnika też miałam :eviltong: A w akwarium pływały sobie skalary i bocje :) Quote
Ziutka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Chyba ulepie zająca z tego sniegu... Głowa mi dzisiaj pęka :( Quote
Recommended Posts