Tepes Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy!:) Ile fotek:multi: A te razem to najlepsze:loveu::loveu: Quote
J.G Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zdjęcia bardzo pierwsza klasa,macie bardzo ładne tereny spacerowe jak na stolice. P. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Witamy!:) Ile fotek:multi: A te razem to najlepsze:loveu::loveu: ....Fajne wyszły:p A. Quote
Iwa-R Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Fakt.... zdjęcia piękne, od razu widać że wiosna już przyszła. I my będziemy musieli się na jakiś fajny spacerek do lasu albo nad jeziorko, albo gdziekolwiek, byle nie w mieście, wybrać :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 J.G napisał(a):Zdjęcia bardzo pierwsza klasa,macie bardzo ładne tereny spacerowe jak na stolice. P. Miło, że się podobają:p, a nasze tereny to Mazowiecki Park Krajobrazowy, a w nim rezerwat i sarny są i dziki też można czasami zobaczyć ....ale też co raz więcej ludności:diabloti::angryy: i robi się jak na Marszałkowskiej:mad: A. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Iwa-R napisał(a):Fakt.... zdjęcia piękne, od razu widać że wiosna już przyszła. I my będziemy musieli się na jakiś fajny spacerek do lasu albo nad jeziorko, albo gdziekolwiek, byle nie w mieście, wybrać :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Dzięki!!!!, miło, że zdjęcia się podobają :lol: A. Quote
michal_unga Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']http://img301.imageshack.us/img301/9027/1002639.jpg http://img301.imageshack.us/img301/9017/1002640.jpg http://img237.imageshack.us/img237/1826/1002641.jpg zastanawiam się tylko : kto z Was jest piękniejszy ?? JA stawiam na MAnię:cool3::razz: Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 deer_1987 napisał(a):popieram ze wspolne najlepsze!! ....fakt udało się Mani:lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 michal_unga napisał(a):zastanawiam się tylko : kto z Was jest piękniejszy ?? JA stawiam na MAnię:cool3::razz: Zgadzam się absolutnie, ale Spark też niczego sobie:evil_lol: A. Quote
jamnicze Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Oh, pooglądałam sobie tych Waszych terenów, faktycznie fajnie macie, psiaki mogą sobie spokojnie polatać, a Wy na świeżym , pachnącym powietrzu - uwielbiam chodzić po lesie. Niestety kleszcze ponoć już sie obudziły :shake: Jak wyraźnie uchwycony :p http://img216.imageshack.us/img216/1829/1002518l.jpg Quote
tulasy Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kochane dziewczyny!! Nadrobiłam zaległości ,ale nie spodziewałam się takiej ilosci fotek. Ta wiosna w ogrodzie i w lesie...... Maks śpioch i obchodzący swój mini -ogródek, koty i wycieczka rowerowa Mani i Sparka. Maks jeszcze bardziej wybielał na pyszczydle i pod szyją ale jest uroczym starszym "panem" Spark coraz bardziej upodabnia się do Maksa z młodych lat - wszak znamy sie już ładnych parę lat. Jak miło było pooglądać foty. Mania zrób zdjecie mamie !!!!, bo zapomnę jak wygląda !!!!!! Ania kuruj się i ćwicz , bo czas leci Dobranoc Basia Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='tulasy']Kochane dziewczyny!! Nadrobiłam zaległości ,ale nie spodziewałam się takiej ilosci fotek. Ta wiosna w ogrodzie i w lesie...... Maks śpioch i obchodzący swój mini -ogródek, koty i wycieczka rowerowa Mani i Sparka. Maks jeszcze bardziej wybielał na pyszczydle i pod szyją ale jest uroczym starszym "panem" Witaj Basiu!!!! cieszę się, że zaszłaś do nas:lol:, wiosna z dnia na dzień ładniejsza. Maks śpioch totalny...i niestety coraz bardziej widać jego wiek:shake: nie tylko na siwym pycholu, ale i w oczach.....ale trzeba się z tym pogodzić, że czas płynie nieubłaganie...... [quote name='tulasy'] Spark coraz bardziej upodabnia się do Maksa z młodych lat - wszak znamy sie już ładnych parę lat. Jak miło było pooglądać foty. Mania zrób zdjecie mamie !!!!, bo zapomnę jak wygląda !!!!!! Ania kuruj się i ćwicz , bo czas leci Dobranoc Basia ...Fakt Spark, chyba specjalnie dla mnie, zgodnie z przysłowiem..."kto z kim przestaje...";). Basiu mnie nie chcesz jeszcze oglądać, bo ja sama z lustra malo korzystam:evil_lol:. Ćwiczę i kuruję się jak tylko mogę....tak wiem czas leci:cool3: Pozdr Ania ps. Basiu...od naszego pierwszego spotkania minie w tym roku 12 lat!!!!! Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='jamnicze']Oh, pooglądałam sobie tych Waszych terenów, faktycznie fajnie macie, psiaki mogą sobie spokojnie polatać, a Wy na świeżym , pachnącym powietrzu - uwielbiam chodzić po lesie. Niestety kleszcze ponoć już sie obudziły :shake: Jak wyraźnie uchwycony :p http://img216.imageshack.us/img216/1829/1002518l.jpg To prawda jest gdzie się wypuścić na spacer, ale jak chce się być sam na sam z psem i okolicznościami przyrody, to trzeba bocznymi drogami chodzić.... A ptaszyna siedziała spokojnie i przyglądała się, co robimy....sprytna taka:cool3: A. Quote
tulasy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ps. Basiu...od naszego pierwszego spotkania minie w tym roku 12 lat!!!!! Aniu chyba przesadziłaś - Aura ma lat 10,5 a jej poprzednika Harego chyba nie widziałaś. Musze wziąć w rękę stare albumy ze zdjęciami i odszukać wystawę w Warszawie na Torwarze - tam chyba wystawiałaś młodego Maksa po raz ostatni. Jak znajdę to dam znać Ćwicz dziewczyno,ćwicz bo czas leci Basia Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 tulasy napisał(a):Aniu chyba przesadziłaś - Aura ma lat 10,5 a jej poprzednika Harego chyba nie widziałaś. Musze wziąć w rękę stare albumy ze zdjęciami i odszukać wystawę w Warszawie na Torwarze - tam chyba wystawiałaś młodego Maksa po raz ostatni. Jak znajdę to dam znać Ćwicz dziewczyno,ćwicz bo czas leci Basia Basiu! nie Warszawski Tworwar a pamiętna garażowa wystawa w Łodzi w '97r. tam byliście i Sławek też był, ale bez psów, więc racja Harego nie widziałm na żywca..szkoda A. Quote
taxelina Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja sie przywitam z przgotowanymi na kleszcze psami :D Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witajcie! ciesze sie, ze magnolia ma coraz wieksze paczki, pewnie niedługo beda piekne liscie... super sesja w lesie , domu, ogrodzie... Zawsze mowilam, ze Manka to super laska! pzdr. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 tulasy napisał(a):Aniu chyba przesadziłaś - Aura ma lat 10,5 a jej poprzednika Harego chyba nie widziałaś. Musze wziąć w rękę stare albumy ze zdjęciami i odszukać wystawę w Warszawie na Torwarze - tam chyba wystawiałaś młodego Maksa po raz ostatni. Jak znajdę to dam znać Ćwicz dziewczyno,ćwicz bo czas leci Basia Na Torwarze to Maks miał swój drugi "debiut" po kilkuletniej przerwie....:cool3: i Tam spotkalismy się ponownie już z Aurą byliście. A. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja sie przywitam z przgotowanymi na kleszcze psami :D Cześć, nasze też są gotowe do starcia, ale ich jakoś nie chcą "jeść" i dobrze!!! A. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Witajcie! ciesze sie, ze magnolia ma coraz wieksze paczki, pewnie niedługo beda piekne liscie... super sesja w lesie , domu, ogrodzie... Zawsze mowilam, ze Manka to super laska! pzdr. Cześć Asiu!!!!, Tak magnolia już nawet niektóre pąki otwiera:loveu::loveu::loveu: sesja leśna udana, a co do Mani, to nie mogę się z Tobą nie zgodzić:evil_lol: A. Quote
taxelina Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, nasze też są gotowe do starcia, ale ich jakoś nie chcą "jeść" i dobrze!!! A. Ja sie wybieram do lasu niedlugo, najpierw agility w poniedzialek a jakos moze sroda las ;) Quote
M&S Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja sie wybieram do lasu niedlugo, najpierw agility w poniedzialek a jakos moze sroda las ;) ....to będą leśne zdjęcia:p A. Quote
Recommended Posts