M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Uprzejmie donoszę, od od wczoraj Slash jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Polski!!!! Quote
Tekla64 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 no to super , gratulacje!!! a zdjecia oficjalnego championa beda? hihihi i reszty tez takie cudne, portretowe.... Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Tekla64 napisał(a):no to super , gratulacje!!! a zdjecia oficjalnego championa beda? hihihi i reszty tez takie cudne, portretowe.... Dziękować, dziękować:):) Nad zdjęciami pomyślę;) Quote
Błyskotka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Gratuluję potwierdzenia Championatu czyli dyplomu :) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratuluję potwierdzenia Championatu czyli dyplomu :) Dziękujemy:):):) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Kaaasia napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękujemy :lol::lol: Quote
tulasy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Mam prośbę, zajrzyjcie tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/238265-UWAGA-WAŻNE!-ok-30psów-i-20kóz-potrzebuje-pomocy-HELP straszna bida, a nie ma dużego zainteresowania..... Aniu zajrzałam, przeczytałam i mam doła - to jest okropne w jakich warunkach żyły te psiaki. Niby ktoś o nie dbał, ale.... one dziczały, chorowały. Dobre chęci to za mało - tych państawa przerosła ta sytuacja. Podziwiam dziewczyny , które zajęły sie tymi bidami Gratulacje dla Slasha a raczej dla Ciebie Aniu - dyplom w ręku -dumna pańcia, bo psu to obojętne Basia Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 tulasy napisał(a):Aniu zajrzałam, przeczytałam i mam doła - to jest okropne w jakich warunkach żyły te psiaki. Niby ktoś o nie dbał, ale.... one dziczały, chorowały. Dobre chęci to za mało - tych państawa przerosła ta sytuacja. Podziwiam dziewczyny , które zajęły sie tymi bidami Gratulacje dla Slasha a raczej dla Ciebie Aniu - dyplom w ręku -dumna pańcia, bo psu to obojętne Basia Niestety, takich stworzeń jest bardzo, bardzo dużo. Mnie dobija to, że moge tylko grosz podesłać, a fizycznie nie ma jak pomóc...nie wezmę trzeciego psa do chałupy:shake: Dzięki Basiu:) Quote
captivad Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 śliczne psiaki ;* będę zaglądać :D wpadnijcie do nad <33 Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 captivad napisał(a):śliczne psiaki ;* będę zaglądać :D wpadnijcie do nad <33 Dzięki, już byłam u Was;) Zapraszamy:) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Buszki napisał(a):Gratulacje dla "Małego" Puchatego :). Dziękować, dziękować :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, od od wczoraj Slash jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Polski!!!! Gratulacje!!!! Dzięki za fotki z wystawy. Szczególnie cieszę się, że Felka załapała się na zdjęcia, bo nie miałam żadnego.... Czyli co, moge kraść?:) pzdr. Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, od od wczoraj Slash jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Polski!!!! Gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, od od wczoraj Slash jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Polski!!!! :multi: GRATULACJE! Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Asiaczek napisał(a):Gratulacje!!!! Dzięki za fotki z wystawy. Szczególnie cieszę się, że Felka załapała się na zdjęcia, bo nie miałam żadnego.... Czyli co, moge kraść?:) pzdr. Dziękujemy w imieniu Szampona:lol: Możesz oczywiście:p dOgLoV napisał(a):Gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Dzięki :multi: marta.k9080 napisał(a)::multi: GRATULACJE! Dziękować:lol: Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, od od wczoraj Slash jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Polski!!!! gratulacje:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 unikatowydiament napisał(a):gratulacje:multi::multi::multi: Quote
stokrotka.af Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ooooooooooo gratki dla Slasha za oficjalne papiery ;) dziś pięknie słonko świeciło ach oby tak zostało.... mizianka dla futrzastych dżentelmenów :) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 stokrotka.af napisał(a):ooooooooooo gratki dla Slasha za oficjalne papiery ;) dziś pięknie słonko świeciło ach oby tak zostało.... mizianka dla futrzastych dżentelmenów :) A bardzo dziękujemy:lol: U nas świeciło tylko chwil kilka, a potem padało.... Pomiziam;) Quote
Kaaasia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):A bardzo dziękujemy:lol: U nas świeciło tylko chwil kilka, a potem padało.... Pomiziam;) U mnie nie padało :eviltong: Quote
Tekla64 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 witam snieznym ranem az sie nie chce nic zasypac nas chce czy co? Quote
Recommended Posts