M&S Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Tekla64 napisał(a):pare zrobilam widziałam, są super:):) Quote
Buszki Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tekla64 napisał(a):no chyba sie troche pospieszyly a poza tym to wcale nie sa az tak wielkanocnie zolciutkie hihihi Ale teraz modne są kolorowe,tylko co zrobić żeby nie urosły ... Quote
M&S Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Błyskotka napisał(a):Miłego wieczoru :) Dziękujemy:) Buszki napisał(a):Ale teraz modne są kolorowe,tylko co zrobić żeby nie urosły ... No właśnie, co zrobić;) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Hej, witamy ise i spadamy do zajęć obowiązkowych:0 pzdr. Quote
M&S Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Asiaczek napisał(a):Hej, witamy ise i spadamy do zajęć obowiązkowych:0 pzdr. Cześć Aśko :) Quote
M&S Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 stokrotka.af napisał(a):buuuuuuuuuuuu zima wróciła ;( Niestety..................... Quote
Shilomaniak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Witam gwiazdorów ringów i wogóle:cool1: No trochę zima jeszcze jest , najgorzej po nocy wszystko zasypało, a Ty Stokrotka nie narzekaj, widziałem w telewizji/ a przecież nie kłamią/ u Was to ciepło i bez śniegu, to jaka to zima, nasza zima jest dużo bardziej zimsza niż wasza:evil_lol:. Quote
Tekla64 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 my dzis mieli-12 ale za to nic nie dosypalo i swiecilo sloneczko milego popoludnia Quote
M&S Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Shilomaniak napisał(a):Witam gwiazdorów ringów i wogóle:cool1: No trochę zima jeszcze jest , najgorzej po nocy wszystko zasypało, a Ty Stokrotka nie narzekaj, widziałem w telewizji/ a przecież nie kłamią/ u Was to ciepło i bez śniegu, to jaka to zima, nasza zima jest dużo bardziej zimsza niż wasza:evil_lol:. O tak, nasza zima jest zimsza, zdecydowanie;) W lesie jest pięknie, ale tak powinno być w grudniu, styczniu, a nie w marcu:mad::placz: Tekla64 napisał(a):my dzis mieli-12 ale za to nic nie dosypalo i swiecilo sloneczko milego popoludnia No proszę słońce mieliście, to nie jest sprawiedliwe:diabloti: marta.k9080 napisał(a):dzień dobry Hej, hej:) Quote
M&S Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Izabela124. napisał(a):A kiedy jakieś nowe fotki będą? :) Jak zmniejszę;) Nie mam weny... Quote
Buszki Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 U nas też zima.Przez noc napadało 20 cm śniegu i chyba nie muszę pisać jaka byłam szczęśliwa odkopując samochód i odśnieżając podjazd :angryy:. Quote
Izabela124. Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jak taka pogoda za oknem to nie dziwię się, że nie masz weny Quote
M&S Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) Dobry wieczór:) Buszki napisał(a):U nas też zima.Przez noc napadało 20 cm śniegu i chyba nie muszę pisać jaka byłam szczęśliwa odkopując samochód i odśnieżając podjazd :angryy:. Domyślam się... Izabela124. napisał(a):Jak taka pogoda za oknem to nie dziwię się, że nie masz weny No właśnie. Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 M&S napisał(a):Chętnie śnieg oddam. Chętnie przygarnę byle sporo ;) No i kolejne GRATULACJE :) A tak, że się upomnę... :roll: może jakieś nowe zdjęcia Wilczków? ;) Quote
Buszki Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Witamy w radosnym słonecznym nastroju :cool1:.Nawet -11st. nie jest w stanie popsuć mi humoru przy takim słoneczku :). Quote
Tekla64 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ha pozalowalas mi slonca to dzis mialam -16 ale tez slonce!!! zapowiada sie piekny dzien czego i wam zycze Quote
M&S Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Ptysiak napisał(a):Chętnie przygarnę byle sporo ;) No i kolejne GRATULACJE :) A tak, że się upomnę... :roll: może jakieś nowe zdjęcia Wilczków? ;) Dzięki:) Niedawno były:eviltong: Buszki napisał(a):Witamy w radosnym słonecznym nastroju :cool1:.Nawet -11st. nie jest w stanie popsuć mi humoru przy takim słoneczku :). Witanko, u nas mróz, ale słońce i w sumie nawet fajnie;) Tekla64 napisał(a):ha pozalowalas mi slonca to dzis mialam -16 ale tez slonce!!! zapowiada sie piekny dzien czego i wam zycze U nas też jest słońce:multi: i mróz. Las rankiem przepiękny i ptaszyny drą dzioby, że im nie zamarzną:evil_lol: Quote
Recommended Posts