M&S Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='jamnicze']A u nas było dzisiaj przepiękne słoneczko i udało nam się je wykorzystać i zrobić miły spacer po lesie :)[/QUOTE] U nas też było przepięknie, ale spacer był tylko rano... Dzień dobry w czwarteczek:lol: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 dobry dzionek mimo ze brak konkretnego slonca Quote
M&S Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 (edited) [quote name='Tekla64']dobry dzionek mimo ze brak konkretnego slonca Hej, mam nadzieję, że spokojny będzie:) Edited March 7, 2013 by M&S Quote
łamAga Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 hejka ;) u nas pogoda się psuję :roll: smakowita ta kawka :loveu: Quote
Shilomaniak Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Bardzo Dzień Dobry, bo od jutro koniec ładnej pogody, łapać to co jest. Oczywiście po pracy. Jak pięknie w lesie, nawet te fragmenty mokre trochę podeschły, aż żyć się chce. Musiałem dziś pójść do lasu, bo moja 2 dni tylko między domami się szlajała ze mną na smyczy, to dziś dałem jej trochę luzu, niech ma. Trzeba bedzie wrócić do pomysłu spaceru leśnego z Twoimi wilczastymi, w zeszłym roku pomysł umarł po kontuzji Shili, a potem to jak u Alfreda; najpierw kontuzja a później to trzęsienie ziemi/ tzn. mokro i zimno/ ,mróz i śnieg -same plagi egipskie. Naszym osłom to nie przeszkadza, ale ja to niekoniecznie. Quote
M&S Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas pogoda się psuję :roll: smakowita ta kawka :loveu:[/QUOTE] Hej, u nas też się psuje... O tak, a jak pięknie pachnie;) [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :)[/QUOTE] Hej, hej :) [quote name='Shilomaniak']Bardzo Dzień Dobry, bo od jutro koniec ładnej pogody, łapać to co jest. Oczywiście po pracy. Jak pięknie w lesie, nawet te fragmenty mokre trochę podeschły, aż żyć się chce. Musiałem dziś pójść do lasu, bo moja 2 dni tylko między domami się szlajała ze mną na smyczy, to dziś dałem jej trochę luzu, niech ma. Trzeba bedzie wrócić do pomysłu spaceru leśnego z Twoimi wilczastymi, w zeszłym roku pomysł umarł po kontuzji Shili, a potem to jak u Alfreda; najpierw kontuzja a później to trzęsienie ziemi/ tzn. mokro i zimno/ ,mróz i śnieg -same plagi egipskie. Naszym osłom to nie przeszkadza, ale ja to niekoniecznie.[/QUOTE] Doberek:) Jak wyszłam z pracy, to już było zimno:-( Byłam wczoraj w lesie, było super, ale główna aleja oblodzona... Z przyjemnością wybierzemy się na spacer z Wami:) Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='M&S'] Slash, kl. młodzieży - dosk., Best of Junior, BOS Slash rozpoczął młodzieżowy Championat Austrii!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie gratulacje!!! Quote
M&S Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Izabela124.']Wielkie gratulacje!!![/QUOTE] Dzięki Iza:) Quote
stokrotka.af Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 nasze wilczki jak jadą to zawsze wygrywają ;) częstuję marmoladnikiem ktoś chętny? :) Quote
M&S Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='stokrotka.af']nasze wilczki jak jadą to zawsze wygrywają ;) częstuję marmoladnikiem ktoś chętny? :)[/QUOTE] Nie zawsze;) O matko,ale rozpusta. Ja, ja bardzo poproszę:):) Daj przepis, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss. Quote
Tekla64 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 hej hej znowu ponuro i warstwa lodu na samochodzie byla do skrobania a i snieg popadal ale juz jest lepiej Quote
M&S Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej znowu ponuro i warstwa lodu na samochodzie byla do skrobania a i snieg popadal ale juz jest lepiej[/QUOTE] Hej, u nas sypie. Załamka... Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cześć Wilczki :) [quote name='M&S']W sobotę byłyśmy w Grazu na wystawie. Wystawiał się Slash. Teraz się chwalę;) Slash, kl. młodzieży - dosk., Best of Junior, BOS Slash rozpoczął młodzieżowy Championat Austrii!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!! :multi: Zdjęcia z wystawy super i jak dużo :loveu: Kurcze gdzie Wy Wszyscy mieszkacie, że zimę macie? Ja też chcę !!! :placz: Quote
Buszki Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Pogodę mamy makabryczną,a ja jeszcze musiałam taras dzisiaj myć z rana,będzie ślizgawka :roll:. Quote
M&S Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Cześć Wilczki :) GRATULUJĘ!!! :multi: Zdjęcia z wystawy super i jak dużo :loveu: Kurcze gdzie Wy Wszyscy mieszkacie, że zimę macie? Ja też chcę !!! :placz: Dziękujemy :) Do Was też dojdzie ta marcowa zima;) [quote name='Buszki']Pogodę mamy makabryczną,a ja jeszcze musiałam taras dzisiaj myć z rana,będzie ślizgawka :roll:. U nas też jest paskudnie... Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 dobry wieczór,pewnie cała ta marcowa zima zaraz i nas dopadnie...:roll: Quote
M&S Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór,pewnie cała ta marcowa zima zaraz i nas dopadnie...:roll:[/QUOTE] Zapewne tak będzie... [quote name='Izabela124.']U nas mroz, ale snieg jeszcze nie pada[/QUOTE] Zazdroszczę. Quote
M&S Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Kaaasia']Nas zasypuje :p[/QUOTE] Zasypuje niestety. Quote
Buszki Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 A ja się przywitam z epoki lodowcowej.Śniegu nie mamy,ale wszystko maksymalnie oblodzone,po podwórku można przemieszczać się tylko ślizgiem... Quote
M&S Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Buszki']A ja się przywitam z epoki lodowcowej.Śniegu nie mamy,ale wszystko maksymalnie oblodzone,po podwórku można przemieszczać się tylko ślizgiem...[/QUOTE] Witam epokę lodowcową;) U nas cały czas pada śnieg. Quote
Buszki Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 To macie szanse na białe święta,toż to już niedługo :evil_lol:. Quote
Recommended Posts