M&S Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Duże Białe Szpice Ten dostał BOBa A ten b. dobrą I to wszystko:) Quote
Tekla64 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 realcja i to mi sie podba byli zwyciezyli i jeszcze nam pokazali u nas mrozna wiosna Quote
M&S Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Buszki']POBUDKA !!! Dzień dobry :). Dzień dobry. Zaspałam.... [quote name='Tekla64']realcja i to mi sie podba byli zwyciezyli i jeszcze nam pokazali u nas mrozna wiosna U nas też rano był przymrozek. Ale ważne, że ono jest Quote
tulasy Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Slash fajnie wygląda i ładnie prezentuje sie na ringu - a co ta sędzina tak długo myslała ? Pięknie stał, uszy jak radary , ogon zarzucony na grzbiet - super chłopak Na zdjęciach podobał mi sie także ten pies z Czech - co powiesz Aniu na jego temat? Brat Slasha podobny , ale chyba trochę jaśniejszy Jeszcze raz gratulacje i dalej do boju !!!!! Basia Quote
M&S Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='tulasy']Slash fajnie wygląda i ładnie prezentuje sie na ringu - a co ta sędzina tak długo myslała ? Pięknie stał, uszy jak radary , ogon zarzucony na grzbiet - super chłopak Na zdjęciach podobał mi sie także ten pies z Czech - co powiesz Aniu na jego temat? Brat Slasha podobny , ale chyba trochę jaśniejszy Jeszcze raz gratulacje i dalej do boju !!!!! Basia[/QUOTE] Slash bardzo lubi wystawy i samo bycie na ringu. Sędzina dokładna, b. sympatyczna. rozmawiała z nim po niemiecku. Myślę, że Slash pamięta dźwięk języka niemieckiego, bo bardzo żywo reaguje. Przy porównaniu o rasę, gdyby slash był np. w pośredniej, to dostałby BOBa, ale jest jeszcze zbyt luźny. Tak powiedziała sędzina. Miałam niejaki problem z robieniem zdjęć, bo i Marysia i Czech stali daleko i bokiem..... Pies z Czech, to Sumbarsky Pramen, jeszcze młody. Niestety nie ma maski, tylko cały czarny pysk. Z tej hodowli tak mają, niestety. A poza tym są w połowie Patlandami, po Tonim Rice. Przyrodni brat nie jest podobny do Slasha. Myślałam, że to suka:roll:, bardzo się zdziwiłam, że to samiec. Jest mały, drobny i ma dłuższy pysk niż Slash, co przy jego posturze wygląda trochę dziwnie, ale jest sympatyczny i jego właściciele też. Dziękujemy raz jeszcze:) Quote
łamAga Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 hejka bardzo słonecznie ;) super fotorelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='M&S'] BOS, to Best of Opposit Sex. Dzięki:)[/QUOTE] To wiem ale nie wiedziałam że juniorom również się go przyznaje. Myślałam że tyczy się to tylko dorosłych klas. Dziękujemy za fotorelację :) Quote
tulasy Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Głowy Czech na zdjeciu nie widziałam, a posturkę miał całkiem ,całkiem .Aniu czy to był Korzar ? Jesli to on to faktycznie czarna maska, choć rosły i zgrabny. Zdjecia brata Slasha robione są z góry i dlatego nie widać jaki on jest - no chyba że to ten taki jasny psiak z opuszczonym ogonem?? A ta suczka keesowa ładnie stoi na ringu Basia Quote
M&S Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Błyskotka']To wiem ale nie wiedziałam że juniorom również się go przyznaje. Myślałam że tyczy się to tylko dorosłych klas. Dziękujemy za fotorelację :)[/QUOTE] Przyznaje się:) Miło mi. [quote name='tulasy']Głowy Czech na zdjeciu nie widziałam, a posturkę miał całkiem ,całkiem .Aniu czy to był Korzar ? Jesli to on to faktycznie czarna maska, choć rosły i zgrabny. Zdjecia brata Slasha robione są z góry i dlatego nie widać jaki on jest - no chyba że to ten taki jasny psiak z opuszczonym ogonem?? A ta suczka keesowa ładnie stoi na ringu Basia[/QUOTE] Nie pamiętam jak się nazywa, muszę sprawdzić w katalogu. Sympatyczny misiek, ale niższy od młodego;) Właściciel jak nie Czech i nawet po Polsku starał się mówić;) Ten jasny bez ogona, to Emely...stała jak ofiara losu:roll:. Zestresowana była. Ale jak nie miałam aparatu w ręku, to i ogon na miejscu i uszy stojące. Maupa jedna:diabloti: Tak, suczka stała dalej od sędziny i ładnie się wystawiała. Quote
M&S Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka bardzo słonecznie ;) super fotorelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hej, hej:multi::multi: Dziękować:) Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 GRATULACJE !!!:p dobry wieczór Wilcze Quote
M&S Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='M&S'] Nie pamiętam jak się nazywa, muszę sprawdzić w katalogu. Sympatyczny misiek, ale niższy od młodego;) Właściciel jak nie Czech i nawet po Polsku starał się mówić;) Ten jasny bez ogona, to Emely...stała jak ofiara losu:roll:. Zestresowana była. Ale jak nie miałam aparatu w ręku, to i ogon na miejscu i uszy stojące. Maupa jedna:diabloti: Tak, suczka stała dalej od sędziny i ładnie się wystawiała.[/QUOTE] Pies w kl. otwartej to Korzar Sumbarski Pramen Suka kl. otwarta - Luisa Sumbarski Pramen (po Trampecie i Arctic Kees) [quote name='marta.k9080']GRATULACJE !!!:p dobry wieczór Wilcze[/QUOTE] Dziękujemy :) Dobry wieczór. Quote
jamnicze Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Fajna relacja. A kto sędziował? Na waszym ringu były basenji? Mogłabyś sprawdzić stawkę? pewnie wyników nie znasz :shake: Quote
tulasy Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Korzar - dobrze mi sie wydawało - Na wrześniowej wystawie we Wrocławiu był właśnie Korzar ze swoim właścicielem i faktycznie rozmawiał z nami po polsku. Tak wyglądał Teraz jakby bardziej "osierścił się" i tylko ta maska..... Slash jest większy od Korzara ??? No to wyrósł z niego kawał wilczego. Super - takich nam trzeba Basia Quote
M&S Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='jamnicze']Fajna relacja. A kto sędziował? Na waszym ringu były basenji? Mogłabyś sprawdzić stawkę? pewnie wyników nie znasz :shake: Dzięki:) Sędzina z Niemiec Hassi Assenmacher-Feyel Nie baski były w innym miejscu. Sprawdzę w domu. [quote name='tulasy']Korzar - dobrze mi sie wydawało - Na wrześniowej wystawie we Wrocławiu był właśnie Korzar ze swoim właścicielem i faktycznie rozmawiał z nami po polsku. Teraz jakby bardziej "osierścił się" i tylko ta maska..... Slash jest większy od Korzara ??? No to wyrósł z niego kawał wilczego. Super - takich nam trzeba Basia Basiu, miot na "K", to ostatni miot wilczych z Sumbarskiego Pramena. Teraz mają keesy. Zasadniczo wszystkie, albo większość ich wilczych nie ma maski. A Korzar wcale nie jest taki duży. On ma dopiero dwa lata, także jeszcze będzie się zmieniał. [quote name='Tekla64']sloneczne choc mrozne dzien dobry Dzień dobry. U nas też świeci, ale upału nie ma... Quote
M&S Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] Dzięki :):) Quote
M&S Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Witamy w bardzo słoneczną pogodę :loveu:[/QUOTE] U nas na niebie tylko słońce. Chmur zero:):) Hejka. Quote
M&S Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej piękne futrzaki:loveu:[/QUOTE] Hej, hej :):) Quote
jamnicze Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A u nas było dzisiaj przepiękne słoneczko i udało nam się je wykorzystać i zrobić miły spacer po lesie :) Quote
Recommended Posts