Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']POBUDKA !!! Dzień dobry :).

Dzień dobry.
Zaspałam....

[quote name='Tekla64']realcja i to mi sie podba
byli zwyciezyli i jeszcze nam pokazali
u nas mrozna wiosna

U nas też rano był przymrozek. Ale ważne, że ono jest

Posted

Slash fajnie wygląda i ładnie prezentuje sie na ringu - a co ta sędzina tak długo myslała ?
Pięknie stał, uszy jak radary , ogon zarzucony na grzbiet - super chłopak
Na zdjęciach podobał mi sie także ten pies z Czech - co powiesz Aniu na jego temat?
Brat Slasha podobny , ale chyba trochę jaśniejszy
Jeszcze raz gratulacje i dalej do boju !!!!!
Basia

Posted

[quote name='tulasy']Slash fajnie wygląda i ładnie prezentuje sie na ringu - a co ta sędzina tak długo myslała ?
Pięknie stał, uszy jak radary , ogon zarzucony na grzbiet - super chłopak
Na zdjęciach podobał mi sie także ten pies z Czech - co powiesz Aniu na jego temat?
Brat Slasha podobny , ale chyba trochę jaśniejszy
Jeszcze raz gratulacje i dalej do boju !!!!!
Basia[/QUOTE]

Slash bardzo lubi wystawy i samo bycie na ringu.
Sędzina dokładna, b. sympatyczna. rozmawiała z nim po niemiecku. Myślę, że Slash pamięta dźwięk języka niemieckiego, bo bardzo żywo reaguje.
Przy porównaniu o rasę, gdyby slash był np. w pośredniej, to dostałby BOBa, ale jest jeszcze zbyt luźny. Tak powiedziała sędzina.

Miałam niejaki problem z robieniem zdjęć, bo i Marysia i Czech stali daleko i bokiem.....
Pies z Czech, to Sumbarsky Pramen, jeszcze młody. Niestety nie ma maski, tylko cały czarny pysk. Z tej hodowli tak mają, niestety. A poza tym są w połowie Patlandami, po Tonim Rice.

Przyrodni brat nie jest podobny do Slasha. Myślałam, że to suka:roll:, bardzo się zdziwiłam, że to samiec. Jest mały, drobny i ma dłuższy pysk niż Slash, co przy jego posturze wygląda trochę dziwnie, ale jest sympatyczny i jego właściciele też.

Dziękujemy raz jeszcze:)

Posted

[quote name='M&S']
BOS, to Best of Opposit Sex.

Dzięki:)[/QUOTE]
To wiem ale nie wiedziałam że juniorom również się go przyznaje. Myślałam że tyczy się to tylko dorosłych klas.
Dziękujemy za fotorelację :)

Posted

Głowy Czech na zdjeciu nie widziałam, a posturkę miał całkiem ,całkiem .Aniu czy to był Korzar ? Jesli to on to faktycznie czarna maska, choć rosły i zgrabny.
Zdjecia brata Slasha robione są z góry i dlatego nie widać jaki on jest - no chyba że to ten taki jasny psiak z opuszczonym ogonem?? A ta suczka keesowa ładnie stoi na ringu
Basia

Posted

[quote name='Błyskotka']To wiem ale nie wiedziałam że juniorom również się go przyznaje. Myślałam że tyczy się to tylko dorosłych klas.
Dziękujemy za fotorelację :)[/QUOTE]

Przyznaje się:)

Miło mi.

[quote name='tulasy']Głowy Czech na zdjeciu nie widziałam, a posturkę miał całkiem ,całkiem .Aniu czy to był Korzar ? Jesli to on to faktycznie czarna maska, choć rosły i zgrabny.
Zdjecia brata Slasha robione są z góry i dlatego nie widać jaki on jest - no chyba że to ten taki jasny psiak z opuszczonym ogonem?? A ta suczka keesowa ładnie stoi na ringu
Basia[/QUOTE]

Nie pamiętam jak się nazywa, muszę sprawdzić w katalogu. Sympatyczny misiek, ale niższy od młodego;) Właściciel jak nie Czech i nawet po Polsku starał się mówić;)

Ten jasny bez ogona, to Emely...stała jak ofiara losu:roll:. Zestresowana była. Ale jak nie miałam aparatu w ręku, to i ogon na miejscu i uszy stojące. Maupa jedna:diabloti:

Tak, suczka stała dalej od sędziny i ładnie się wystawiała.

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka bardzo słonecznie ;)

super fotorelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Hej, hej:multi::multi:

Dziękować:)

Guest wolfheart
Posted

GRATULACJE !!!:p
dobry wieczór Wilcze

Posted

[quote name='M&S']

Nie pamiętam jak się nazywa, muszę sprawdzić w katalogu. Sympatyczny misiek, ale niższy od młodego;) Właściciel jak nie Czech i nawet po Polsku starał się mówić;)

Ten jasny bez ogona, to Emely...stała jak ofiara losu:roll:. Zestresowana była. Ale jak nie miałam aparatu w ręku, to i ogon na miejscu i uszy stojące. Maupa jedna:diabloti:

Tak, suczka stała dalej od sędziny i ładnie się wystawiała.[/QUOTE]

Pies w kl. otwartej to Korzar Sumbarski Pramen
Suka kl. otwarta - Luisa Sumbarski Pramen (po Trampecie i Arctic Kees)

[quote name='marta.k9080']GRATULACJE !!!:p
dobry wieczór Wilcze[/QUOTE]

Dziękujemy :)

Dobry wieczór.

Posted

Korzar - dobrze mi sie wydawało - Na wrześniowej wystawie we Wrocławiu był właśnie Korzar ze swoim właścicielem i faktycznie rozmawiał z nami po polsku. Tak wyglądał

Teraz jakby bardziej "osierścił się" i tylko ta maska.....
Slash jest większy od Korzara ??? No to wyrósł z niego kawał wilczego. Super - takich nam trzeba
Basia

Posted

[quote name='jamnicze']Fajna relacja.

A kto sędziował?
Na waszym ringu były basenji?
Mogłabyś sprawdzić stawkę? pewnie wyników nie znasz :shake:

Dzięki:)

Sędzina z Niemiec Hassi Assenmacher-Feyel

Nie baski były w innym miejscu. Sprawdzę w domu.

[quote name='tulasy']Korzar - dobrze mi sie wydawało - Na wrześniowej wystawie we Wrocławiu był właśnie Korzar ze swoim właścicielem i faktycznie rozmawiał z nami po polsku.

Teraz jakby bardziej "osierścił się" i tylko ta maska.....
Slash jest większy od Korzara ??? No to wyrósł z niego kawał wilczego. Super - takich nam trzeba
Basia

Basiu, miot na "K", to ostatni miot wilczych z Sumbarskiego Pramena. Teraz mają keesy. Zasadniczo wszystkie, albo większość ich wilczych nie ma maski. A Korzar wcale nie jest taki duży. On ma dopiero dwa lata, także jeszcze będzie się zmieniał.

[quote name='Tekla64']sloneczne choc mrozne dzien dobry

Dzień dobry. U nas też świeci, ale upału nie ma...

Posted

[quote name='dOgLoV']Witamy w bardzo słoneczną pogodę :loveu:[/QUOTE]

U nas na niebie tylko słońce. Chmur zero:):)

Hejka.