M&S Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Atrisko napisał(a):Hej, hej....wiosenne Dziewczyny. Wnioskując po "domowym klimacie fotek" to Ania szalała z aparatem...czy tak??? Fajnie,że Twoja nóżka Aniu "wraca do życia" bo na te kule, które pod stołem leżą to już pewnie patrzeć nie możesz i nawet tulipany w wazonie nie pomogą. A zawierzaki przy Tobie to pewnie stały się "prawdziwymi leniwcami"...:diabloti: ...wzięłabyś się za jakiś manicure dla Maksia...:diabloti: Jolu, tak jakoś wyszło, że apartat był blisko:evil_lol:, na kule mogę i muszę patrzeć, bo bez nich.....dooopa. A co do źwierzuntów, to kiedy leniwce, to leniwce, a tak naprawdę to energetyczne są. Maksowi mogę robic fotki jak śpi, albo nie widzi, bo inaczej to mam ogon i portki na zdjęciu :razz: A. Quote
Cordia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Uwielbiam : u mnie ta sama sytuacja, kladzie sie pies a tu mu nagle noga od stolu wyrasta rozbój w biały dzień ale on za nic nie ustąpi :evil_lol: obfociłas ta jedna z nalepszych czesci psiego ciałka łAPKI no kocham, jak juz dorwa sie do suki to miziando łapek obowiazkowe :) pozrawiam :) Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Cordia napisał(a):Uwielbiam : u mnie ta sama sytuacja, kladzie sie pies a tu mu nagle noga od stolu wyrasta rozbój w biały dzień ale on za nic nie ustąpi :evil_lol: obfociłas ta jedna z nalepszych czesci psiego ciałka łAPKI no kocham, jak juz dorwa sie do suki to miziando łapek obowiazkowe :) pozrawiam :) Dzięki!, przynajmniej nie czuję się osamotniona:evil_lol: A. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ..a to inne okoliczności przyrody:cool3: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 gosiaja napisał(a):bardzo fajne zdjęcia :) Dzięki:lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :multi::multi::multi: znalazłam! Znalazłam Was:multi: wiem jestem gamoń ale uczę się dopiero dogomani. Sami już nie pamiętacie jaka to dżungla :roll:. Ja też mam magnolię na ogrodzie, ale ona nie ruszyła jeszcze a w maju powinna kwitnąć :roll: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:multi::multi::multi: znalazłam! Znalazłam Was:multi: wiem jestem gamoń ale uczę się dopiero dogomani. Sami już nie pamiętacie jaka to dżungla :roll:. Ja też mam magnolię na ogrodzie, ale ona nie ruszyła jeszcze a w maju powinna kwitnąć :roll: Cieszę się, że trafiłaś do nas:lol:,mam nadzieję, że będziesz częstym gościem w naszej galerii:p A. Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Przyszłam się pokazać, co byś mnie pamiętała :cool3: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam się pokazać, co byś mnie pamiętała :cool3: Cześć!!! miło że wpadłaś:p....ja pamiętam:cool3: A. Quote
J.G Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jakie piękne zdjęcia się pojawiły w waszej galerii.:B-fly: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 J.G napisał(a):Jakie piękne zdjęcia się pojawiły w waszej galerii.:B-fly: dzięki :loveu: m. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 J.G napisał(a):Jakie piękne zdjęcia się pojawiły w waszej galerii.:B-fly: ..a ja dodam, że to jeszcze nie koniec:evil_lol: A. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 magnolia :loveu: Zuzia "tygrys" prymulki Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale milo zajrzec tu z rana i sa fotki :D Cieszę się, :lol: A. Quote
gosiaja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witam w piątkowy co prawda chłodny ale ładny dzionek :) Quote
M&S Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 inne okoliczności przyrody;) Maks:loveu: Quote
Recommended Posts