Shilomaniak Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Asiaczek']Hej, M&S, gdzie jestescie?:) pzdr. Gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie ,świat w którym baśń ta dzieje się:-o Stokrota sie pytała kiedy wiosna , to poszła szukać do lasu, mam nadzieję że wróci całą i zdrowa. Quote
Aleksa. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Miłego późnego Walentynkowego popołudnia :) Quote
M&S Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Buszki']A wieczorna gimnastyka,to znoszenie stosu drewna do kominka ;). Ruch to zdrowie :evil_lol: [quote name='Tekla64']hej w czwartek , przysypany z wczoraj i nie do konca stopiony a noca to co zostalo zamrozilo wiec jest tak se malo ciekawie i pochmurno Cześć, cześć :) [quote name='stokrotka.af']doberek wpadłam zapytać kiedy wiosna ? ;) Witanko, no właśnie, gdzie?! [quote name='dOgLoV']Dzień doberek :loveu: Dobry wieczór :lol: [quote name='Asiaczek']Hej, M&S, gdzie jestescie?:) pzdr. W domu nareszcie :cool3: [quote name='Shilomaniak']Gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie ,świat w którym baśń ta dzieje się:-o Stokrota sie pytała kiedy wiosna , to poszła szukać do lasu, mam nadzieję że wróci całą i zdrowa. Nie poszłam do lasu, bo byłam jak zazwyczaj w pracy :diabloti: [quote name='Aleksandra95']Miłego późnego Walentynkowego popołudnia :) Hello, dziękować :) [quote name='Izabela124.']Witajcie wilcze :) Witajcie Kissy :) Quote
jamnicze Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Doberek dla Was i Waszego zwierzyńca :) Quote
M&S Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 jamnicze napisał(a):Doberek dla Was i Waszego zwierzyńca :) Witanko :) Buszki napisał(a):Dobry wieczorek :) Dobry, dobry. Quote
Tekla64 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 hej hej w piatek tyz pochmurny i malo ciekawy Quote
M&S Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) Hej, hej :) Błyskotka napisał(a):Miłego weekendu :) Dziękujemy!!! Tekla64 napisał(a):hej hej w piatek tyz pochmurny i malo ciekawy Doberek, u nas też szaro... Quote
M&S Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 stokrotka.af napisał(a):witanko+mizianko ;) Hello :) Będzie mizianko;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [FONT=comic sans ms]Witam cieplutko :loveu: Na razie jestem bez swojej galerii to wpadam do tych kilku ulubionych ;)[/FONT] Quote
M&S Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ania! napisał(a):[FONT=comic sans ms]Witam cieplutko :loveu: Na razie jestem bez swojej galerii to wpadam do tych kilku ulubionych ;)[/FONT] Jak miło, że jesteś. No, nie mów tak masz galerię!!! Quote
M&S Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Buszki napisał(a):Witamy się wieczorową porą :). Hello :multi: marta.k9080 napisał(a):dobry wieczór Wilcze:p A dobry, dobry :) Quote
Tekla64 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 hej dzis , mrocznie wilgotno i do kitu a moim psom dobrze ,wariatom jakims Quote
Recommended Posts