stokrotka.af Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 no to nasze marzenia o rajskiej plaży i palemkach poszły..... doberek wilczaste poniedziałkowy, my dziś po szczepieniu przeciw wściekłym psom ;) i robaczkom ;) Quote
M&S Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Tekla64 napisał(a):no i juz po sloneczku buuuu ale choc z rana bylo wiec i tak dobrze Głupia sprawa... dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) u nas znowu prószy śnieg :roll: ehhh Dobry wieczór. U nas też prószył... Shilomaniak napisał(a):Nie płakać, mam nowinę za miesiąc wiosna, będzie ciepło:crazyeye: Tylko nie mówić głośno bo ktoś się dowie. Ale jak przeżyć ten miesiąc? Buszki napisał(a):U mnie na ogrodzie już jest wiosna :eviltong:. Ty mnie nie denerwuj:mad: stokrotka.af napisał(a):no to nasze marzenia o rajskiej plaży i palemkach poszły..... doberek wilczaste poniedziałkowy, my dziś po szczepieniu przeciw wściekłym psom ;) i robaczkom ;) Doberek Rufiku. Kuj, kuj zrobiłaś biednemu pieseczkowi;) Quote
M&S Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Tekla64 napisał(a):wtorkowe czesc!!!! Cześć, cześć. A u nas świeci słońce!!!! Quote
Shilomaniak Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 :hmmmm:U nas też?. Dzień dobry futerka. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 M&S napisał(a):Cześć, cześć. A u nas świeci słońce!!!! U mnie tez, u mnie tez!!! pzdr. Quote
M&S Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Shilomaniak napisał(a)::hmmmm:U nas też?. Dzień dobry futerka. Też, też:) Doberek. Asiaczek napisał(a):U mnie tez, u mnie tez!!! pzdr. Cieszę się:) Błyskotka napisał(a):A u mnie właśnie pada śnieg :( Uuuuuuuuu, nie ładnie. dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) Hello :) A ja zaraz idę do domku :multi: Quote
stokrotka.af Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 oj tak kuj kuja zrobiłam ;) ja dziś byłam u lekarza z nadgarstkiem i dostałam ortezę ;( sztywne to cholerstwo :( mizianka dla psiurków :) Quote
Buszki Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Witam wieczorową porą :). Nas znowu zaczyna zasypywać :roll:. Quote
M&S Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 stokrotka.af napisał(a):oj tak kuj kuja zrobiłam ;) ja dziś byłam u lekarza z nadgarstkiem i dostałam ortezę ;( sztywne to cholerstwo :( mizianka dla psiurków :) To Ty cierpiąca jesteś, współczuję. Buszki napisał(a):Witam wieczorową porą :). Nas znowu zaczyna zasypywać :roll:. Już mogłoby przestać zasypywać!. Quote
jamnicze Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 U nas też już biały kożuszek pokrył trawniki, a pod nogami chlupie. Jak to w nocy zmrozi, to jutro będzie masakra. Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 wstaję, patrzę za okno a tam bielusieńko ;) od tej ortezy zdrętwiał mi kciuk, zostawiam cholerstwo .... głaski dla Panów ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Dzień dobry bardzo bardzo bardzo śnieżnie :placz: Quote
Buszki Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No i zasypało.... I znowu rano było szukanie samochodu na podjeździe ;). Quote
Izabela124. Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Witaj :) Fajne fotki z Rzeszowa :) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hej i my sie witamy, co prawda dzisiaj bez słońca:) pzdr. Quote
M&S Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 jamnicze napisał(a):U nas też już biały kożuszek pokrył trawniki, a pod nogami chlupie. Jak to w nocy zmrozi, to jutro będzie masakra. U nas biało non stop... stokrotka.af napisał(a):wstaję, patrzę za okno a tam bielusieńko ;) od tej ortezy zdrętwiał mi kciuk, zostawiam cholerstwo .... głaski dla Panów ;) To ręka Cie boli, nie dobrze. Dzieki:) dOgLoV napisał(a):Dzień dobry bardzo bardzo bardzo śnieżnie :placz: Dobry wieczór :) Buszki napisał(a):No i zasypało.... I znowu rano było szukanie samochodu na podjeździe ;). To była poranna gimnastyka;) Izabela124. napisał(a):Witaj :) Fajne fotki z Rzeszowa :) Cześć :) Dzięki. Asiaczek napisał(a):Hej i my sie witamy, co prawda dzisiaj bez słońca:) pzdr. Cześć Asiu. Quote
Buszki Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A wieczorna gimnastyka,to znoszenie stosu drewna do kominka ;). Quote
Tekla64 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 hej w czwartek , przysypany z wczoraj i nie do konca stopiony a noca to co zostalo zamrozilo wiec jest tak se malo ciekawie i pochmurno Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 doberek wpadłam zapytać kiedy wiosna ? ;) Quote
Recommended Posts