stokrotka.af Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 M&S napisał(a):Ale Ty robotna Kobitka jesteś :) Dziękować. noooooooooo jakoś tak mnie naszło przy okresie ;) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Asiaczek napisał(a):M&S - Mania na FB wyraziła chęć wpadnięcia do mnie na pierozki. Co Ty na to? I jak tak - to kiedy?:) Dodam tylko, że mam smaczny przepis na muffinki (od Agasi):) Pzdr. Asiu, Twoje pierożki, zawsze :) stokrotka.af napisał(a):muffinki to też mija specjalność ;) stokrotka.af napisał(a):noooooooooo jakoś tak mnie naszło przy okresie ;) No proszę, Perfekcyjna Pani domu ;) jamnicze napisał(a):Hej wilczusie :) Hej, hej. dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) Dzień dobry :) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Buszki napisał(a):Niedzielne hellooooł.... :) Hellołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:) Quote
Tekla64 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 no niedzielne helolll ale czemu takie smutne pochmurne szare a mialam nadzieje ze dzis bedzie ladny dzionek Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Tekla64 napisał(a):no niedzielne helolll ale czemu takie smutne pochmurne szare a mialam nadzieje ze dzis bedzie ladny dzionek Hejka, ja też miałam nadzieję na odrobinę słońca. Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 hejka i u nas jest szaro...:roll: Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):hejka i u nas jest szaro...:roll: Hej, do kitu pogoda... Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hejka ;) u nas nawet w miarę słonecznie jest :lol: Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) u nas nawet w miarę słonecznie jest :lol: Zazdraszczam... Witanko :) Quote
Buszki Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A u nas troszkę,tak na prawdę odrobinkę,śnieżek prószy :). Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Kaaasia napisał(a):Hellooł :lol: Doberek :) Buszki napisał(a):A u nas troszkę,tak na prawdę odrobinkę,śnieżek prószy :). A u nas nie :):) Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 doberek wilczaste :) pojechałam dziś kupić kamerkę,ale wszystkie jak na złość były czarne a mnie się marzy czerwona lub niebieska ;) za to widziałam cudny różowy telefon i może TZ na mówię na taki prezent walentynkowy ;) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ja myslałam, że może w niedzielę będzie ciut słońca, to bym zafundowała Panienkom jakis pierwszy spacerek. Ale, niestety, nic z tego... pzdr. Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 stokrotka.af napisał(a):doberek wilczaste :) pojechałam dziś kupić kamerkę,ale wszystkie jak na złość były czarne a mnie się marzy czerwona lub niebieska ;) za to widziałam cudny różowy telefon i może TZ na mówię na taki prezent walentynkowy ;) Hello:) Na masz wymagania moja droga;) Zamawiaj, zamawiaj! Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Asiaczek napisał(a):Ja myslałam, że może w niedzielę będzie ciut słońca, to bym zafundowała Panienkom jakis pierwszy spacerek. Ale, niestety, nic z tego... pzdr. Ja też myślałam....ta pogoda mnie dobija:shake: Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 M&S napisał(a):Ja też myślałam....ta pogoda mnie dobija:shake: etam, jeszcze połowa lutego a miesiąc krótki wszak ;) potem to już sezon wiosenny można rozpocząć ;) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 stokrotka.af napisał(a):etam, jeszcze połowa lutego a miesiąc krótki wszak ;) potem to już sezon wiosenny można rozpocząć ;) Brak słońca mnie dobija. Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 M&S napisał(a):Brak słońca mnie dobija. wiem, miałam to samo jak mieszkałam w Szkocji brrrrrrrrryyy Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 stokrotka.af napisał(a):wiem, miałam to samo jak mieszkałam w Szkocji brrrrrrrrryyy Tak, pięknie tam jest, ale pogoda nie dla każdego;) Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 M&S napisał(a):Tak, pięknie tam jest, ale pogoda nie dla każdego;) no ja po prawie 3 latach o mały włos a bym w depresję wpadła serio serio ;) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 stokrotka.af napisał(a):no ja po prawie 3 latach o mały włos a bym w depresję wpadła serio serio ;) Całe szczęście, że tego uniknęłaś:) Quote
Recommended Posts