M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Tekla64 napisał(a):hej hej z rana!!! u nas wiosennie choc chlodnawo Jak się cieszę, że już jesteś :):) U nas jeszcze wiosny nie czuć, ale świeci słońce, a to już duży plus!!! Quote
Błyskotka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zazdroszczę słoneczka bo u nas pochmurno. Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Błyskotka napisał(a):Zazdroszczę słoneczka bo u nas pochmurno. Ono się czasami chowa w chmurach i nie wykluczone, że będzie coś padać. Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 M&S napisał(a):Ono się czasami chowa w chmurach i nie wykluczone, że będzie coś padać. u nas też coś nagle się słońce schowało,za to nadeszły chmury i wygląda to deszczowo Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 marta.k9080 napisał(a):u nas też coś nagle się słońce schowało,za to nadeszły chmury i wygląda to deszczowo Jakoś tak sennie jest... Quote
stokrotka.af Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 doberek, u nas ciemno i szaro a ja zabieram się za racuchy z jabłkami ;) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 stokrotka.af napisał(a):doberek, u nas ciemno i szaro a ja zabieram się za racuchy z jabłkami ;) Mmmm, racuchy. Lubię, bardzo lubię :) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 unikatowydiament napisał(a):hej piękne wilcze:) Cześć Oskarku :) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Buszki napisał(a):Witamy się deszczowo. Hello, u nas nie pada :) Quote
Buszki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 U nas od rana słoneczko świeciło i było cieplusio,ale koło piętnastej wiatr się zerwał i ulewę przyniósł.Do tego z 9st temperatura spadła do 2,5. Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Buszki napisał(a):U nas od rana słoneczko świeciło i było cieplusio,ale koło piętnastej wiatr się zerwał i ulewę przyniósł.Do tego z 9st temperatura spadła do 2,5. U nas też świeciło, ale tak ciepło nie było. Quote
bety Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 M&S napisał(a): U nas jeszcze wiosny nie czuć, ale świeci słońce, a to już duży plus!!! Jak nie czuć - ja przedwczoraj szpaki widziałam. stokrotka.af napisał(a):doberek, u nas ciemno i szaro a ja zabieram się za racuchy z jabłkami ;) O mamuńciu ale smaku mi narobiłaś. :eating: Cześć wilczki. :) Pzdr Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 bety napisał(a):Jak nie czuć - ja przedwczoraj szpaki widziałam. O mamuńciu ale smaku mi narobiłaś. :eating: Cześć wilczki. :) Pzdr Nie czuć, a może to był szpak inaczej :evil_lol: Na racuchy mam apetyt;) Cześć Amerykanko :) Quote
Tekla64 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 no to ja dzis mialam wiosne , deszcz z wichura i prawdziwa burze z grzmotami i blyskami a na koniec grad i snieg z deszczem ...... przekroj jak sie patrzy racuchy mmmmm ale juz nie chce mi sie nic robic dzis Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Tekla64 napisał(a):no to ja dzis mialam wiosne , deszcz z wichura i prawdziwa burze z grzmotami i blyskami a na koniec grad i snieg z deszczem ...... przekroj jak sie patrzy racuchy mmmmm ale juz nie chce mi sie nic robic dzis Jak w kalejdoskopie ;) dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) Dobry wieczór :) Quote
Buszki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 M&S napisał(a):U nas też świeciło, ale tak ciepło nie było. Ciepło było,ale to już wspomnienie.Teraz mam -0,3 ;). Quote
M&S Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Buszki napisał(a):Ciepło było,ale to już wspomnienie.Teraz mam -0,3 ;). U nas jakos wilgotno jest. Quote
Buszki Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 To ja się witam śnieżnie.Właśnie zaczęło sypać i jest już biało ... Quote
Tekla64 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hej hej milym mroznym ,ale nie za bardzo , i pogodnym rankiem Quote
M&S Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Buszki napisał(a):To ja się witam śnieżnie.Właśnie zaczęło sypać i jest już biało ... Tekla64 napisał(a):hej hej milym mroznym ,ale nie za bardzo , i pogodnym rankiem Hejka, u nas mrozu niet, ale pochmurno i jakoś tak nie fajnie. Quote
Buszki Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 To my już mamy ok 20cm śniegu.A zaczęło padać coś koło ósmej :roll:.Muszę samochód odkopać na podjeździe,bo do pracy trzeba się zbierać :placz:. Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Buszki napisał(a):To my już mamy ok 20cm śniegu.. możesz cały oddać nam,my nic nie mamy:placz: Quote
Recommended Posts