Izabela124. Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! [/QUOTE]Spóźnione wszystkiego dobrego!!!!!!! Kiss też niedługo kończy rok A kociak uroczy :loveu: Quote
M&S Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Izabela124.'][quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! [/QUOTE]Spóźnione wszystkiego dobrego!!!!!!! Kiss też niedługo kończy rok A kociak uroczy :loveu: Dziękujemy :):) jak się ogarnę to może jeszcze Was kociastymi uraczę ;) Quote
M&S Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Buszki napisał(a):Witamy się i tu :) :multi::multi: Hej, hej Quote
jamnicze Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S napisał(a):Nie, nie w samochodzie. po pierwsze nasz pensjonat (nocowałam tam kilka razy z psami) najpierw przyjął rezerwację, a przed wczoraj napisali, że ponieważ była zmiana właściciela, to tylko z małymi psami....:angryy: jakbym z cielakami była. A po wtóre, nie przyjedziemy, pogoda do kitu, nie chce mi się tłuc taki kawał. Spotkamy się kiedy indziej. No tak, a ja dopiero dotarłam tu po wystawie, a w hali, to oczy za Wami wypatrywałam :evil_lol: Ale pewnie jeszcze na niejednej wystawie się spotkamy ;) Quote
M&S Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 jamnicze napisał(a):No tak, a ja dopiero dotarłam tu po wystawie, a w hali, to oczy za Wami wypatrywałam :evil_lol: Ale pewnie jeszcze na niejednej wystawie się spotkamy ;) Zapewne tak będzie;) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Aniu, jak będziesz miala jakies niepotrzebne gazety, to ja bardzo poproszę o zbieranie. Dla moich maluchów, rzecz jasna:) To co, wpadniecie w sobotę skosztowac eksperymentalnych pierogów?:) pzdr. Quote
M&S Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Asiaczek napisał(a):Aniu, jak będziesz miala jakies niepotrzebne gazety, to ja bardzo poproszę o zbieranie. Dla moich maluchów, rzecz jasna:) To co, wpadniecie w sobotę skosztowac eksperymentalnych pierogów?:) pzdr. Dobrze, będę pamiętała. Asiu, szczerze Ci powiem, że nie wiem jak będzie w weekend. myslę, że zdzwonimy się przed sobotą, a może w piątek podjadę na sekcję, jak będziesz of course;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofIMG_5893.jpg Urocze cudeńko :loveu: Coraz częściej się zastanawiam, czy nie powinnam powiększyć stadka o kociaste :lol: Quote
M&S Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Ania!']http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofIMG_5893.jpg Urocze cudeńko :loveu: Coraz częściej się zastanawiam, czy nie powinnam powiększyć stadka o kociaste :lol: Jak miło Cię widzieć:) Kot, polecam. Quote
Tekla64 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 hej hej po zachodzie slonca!!!! ale jeszcze jasno Quote
M&S Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej po zachodzie slonca!!!! ale jeszcze jasno[/QUOTE] Hej, u nas pochmurno, wieje. Nie jest przyjemnie. Quote
Buszki Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Witanko :). A u nas,po wczorajszej mgle,szadź się osadziła na drzewach.Wygląda bajkowo.... Quote
M&S Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Buszki']Witanko :). A u nas,po wczorajszej mgle,szadź się osadziła na drzewach.Wygląda bajkowo....[/QUOTE] Witanko :) A u nas drobniutki śnieg pada. [quote name='Aleksandra95']Witamy :):):)[/QUOTE] Hello:lol: [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE] Dobry, bo jutro już piąteczek:multi: Quote
stokrotka.af Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 boszeeeeeeeeeeeee jaki wstyd :oops: dawno mnie u Was nie było :oops: jaki słodki kociaczek :loveu: oddaj oddaj :cool3: mizianka dla wilczastych :razz: Quote
M&S Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='stokrotka.af']boszeeeeeeeeeeeee jaki wstyd :oops: dawno mnie u Was nie było :oops: jaki słodki kociaczek :loveu: oddaj oddaj :cool3: mizianka dla wilczastych :razz:[/QUOTE] No troszkę czasu upłynęł;) Cześć Matko Polko:) Ona nie jest na sprzedaż:eviltong:, ale tam wcześniej są fotki innych kotków..... Quote
łamAga Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='M&S'] Dobry, bo jutro już piąteczek:multi:[/QUOTE] Ja nie mam sie z czego cieszyć bo z piątku na sobotę jeszcze do pracy ide :roll: Quote
angineuuka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 a mi to obojętne, bo od dzisiaj mam wolne :lol: Hej wam ;) Quote
Shilomaniak Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Witaj , widziałem Cie na dogo po 10 rano i tak sobie pomyślałem że musisz być w pracy:lol::evil_lol: i chyba się nie myliłem. Jak to dobrze że człowiek w pracy się tak męczy:cool3:. Matce Polce tylko koci brakuje do szczęścia, królik , pies , dziecko że o mężu nie wspomnę i jeszcze mały kocio , Rufi poluje na świeże futro, świeże futro poluje na królika okrutnika, Arturek raczkując zacznie polować na wszystko i Stokrota z mina radosną w środku tego tajfunu:eviltong:, ja to widzę . Ale wracając do psiów , mamy szczęscie że człowiek mieszka blisko jakiegoś lasku, to i futra mają się gdzie wyszaleć. Jak czasami mnie najdzie ochota , to Shilkę w kaganiec i autobusem do miasta , cholera pies się nie ma gdzie załatwić , fragmenty trawnika a i tak ludzie się dziwnie patrzą jak się schylam i sprzątam koopę.Niezależnie od wszystkiego stasznie mają psi w mieście , spaliny , hałasy , można się do tego przyzwyczaić , ale z lasem pod nosem lepiej dla futer i dla nas. I konkluzja ; miłego wieczoru:lol: Quote
M&S Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nie mam sie z czego cieszyć bo z piątku na sobotę jeszcze do pracy ide :roll:[/QUOTE] Uuuuu, przykra sprawa... [quote name='Angi']a mi to obojętne, bo od dzisiaj mam wolne :lol: Hej wam ;)[/QUOTE] Nie wkurzaj ludzi :mad: [quote name='Shilomaniak']Witaj , widziałem Cie na dogo po 10 rano i tak sobie pomyślałem że musisz być w pracy:lol::evil_lol: i chyba się nie myliłem. Jak to dobrze że człowiek w pracy się tak męczy:cool3:. Matce Polce tylko koci brakuje do szczęścia, królik , pies , dziecko że o mężu nie wspomnę i jeszcze mały kocio , Rufi poluje na świeże futro, świeże futro poluje na królika okrutnika, Arturek raczkując zacznie polować na wszystko i Stokrota z mina radosną w środku tego tajfunu:eviltong:, ja to widzę . Ale wracając do psiów , mamy szczęscie że człowiek mieszka blisko jakiegoś lasku, to i futra mają się gdzie wyszaleć. Jak czasami mnie najdzie ochota , to Shilkę w kaganiec i autobusem do miasta , cholera pies się nie ma gdzie załatwić , fragmenty trawnika a i tak ludzie się dziwnie patrzą jak się schylam i sprzątam koopę.Niezależnie od wszystkiego stasznie mają psi w mieście , spaliny , hałasy , można się do tego przyzwyczaić , ale z lasem pod nosem lepiej dla futer i dla nas. I konkluzja ; miłego wieczoru:lol:[/QUOTE] Kurcze, nic się nie ukryje:evil_lol:. Oj, czasami męczy się okrutnie:eviltong: Tak teraz to jest szczęście wielkie, o 6.30 jestem w lesie. dobrze, że śnieg leży to zębów sobie nie wybije...może;) W centrum jest syf. Konkluzja cudna, dziękuję:lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='M&S']Dobrze, będę pamiętała. Asiu, szczerze Ci powiem, że nie wiem jak będzie w weekend. myslę, że zdzwonimy się przed sobotą, a może w piątek podjadę na sekcję, jak będziesz of course;)[/QUOTE] Nie, dzisiaj na pewno ni ebedzi emnie na Sekcji. Daj znac najwczesniej, jak to bedzie możłiwe, czyli jak to pisza angielskojęzyczni - asap:) pzdr. Quote
Recommended Posts