Oscar Patric Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 i od Nas najlepszego:BIG::new-bday::new-bday: Quote
bety Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego dla "maluszka" ;) :BIG::tort::BIG: Pzdr Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 doberek ;) jak tam po urodzinkach ?? :razz: u was tez tak nasypało śnieżkiem ?? :lol: Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):Spóźnione ale baaaaaaaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO:tort::BIG::new-bday: SLASH! unikatowydiament napisał(a):i od Nas najlepszego:BIG::new-bday::new-bday: bety napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla "maluszka" ;) :BIG::tort::BIG: Pzdr Aleksandra95 napisał(a):najlepszego :) Serdecznie dziękujemy za życzenia:lol::lol::lol: dOgLoV napisał(a):doberek ;) jak tam po urodzinkach ?? :razz: u was tez tak nasypało śnieżkiem ?? :lol: Doberek, po urodzinach ok. Sypie cały czas, dwa razy śnieg odwalałam:diabloti:, byliśmy w lesie, d...nam zmarzły, a futra nie chciały wracać do domu:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 M&S napisał(a):Serdecznie dziękujemy za życzenia:lol::lol::lol: Doberek, po urodzinach ok. Sypie cały czas, dwa razy śnieg odwalałam:diabloti:, byliśmy w lesie, d...nam zmarzły, a futra nie chciały wracać do domu:evil_lol: u nas to samo ale na spacerek idziemy dopiero jutro ;) Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas to samo ale na spacerek idziemy dopiero jutro ;) No dobrze, jak jutro, to jutro;) Quote
jamnicze Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No ładnie, a Ty jeszcze nie w samochodzie? znaczy się z kawusi nici, :mad: pewnie będziesz tylko na wystawie :roll:. Ale przynajmniej tam się spotkamy :) Quote
jamnicze Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Slascha (czy jak się go tam pisze ;)) Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 jamnicze napisał(a):No ładnie, a Ty jeszcze nie w samochodzie? znaczy się z kawusi nici, :mad: pewnie będziesz tylko na wystawie :roll:. Ale przynajmniej tam się spotkamy :) Nie, nie w samochodzie. po pierwsze nasz pensjonat (nocowałam tam kilka razy z psami) najpierw przyjął rezerwację, a przed wczoraj napisali, że ponieważ była zmiana właściciela, to tylko z małymi psami....:angryy: jakbym z cielakami była. A po wtóre, nie przyjedziemy, pogoda do kitu, nie chce mi się tłuc taki kawał. Spotkamy się kiedy indziej. jamnicze napisał(a):No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Slascha (czy jak się go tam pisze ;)) Dziękujemy:):) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Szkoda, to taka trochę stracona okazja... dla malucha:) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a):Szkoda, to taka trochę stracona okazja... dla malucha:) pzdr. Może trochę szkoda, ale nic na siłę ;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jakbyscie mialy wylądować gdzieś w rowie, to zdecydowanie lepiej zostac w domku:) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a):Jakbyscie mialy wylądować gdzieś w rowie, to zdecydowanie lepiej zostac w domku:) pzdr. Tfu, tfu.................. Jestem tego samego zdania. Quote
Tekla64 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 hej hej a u nas nadal namiastka zimy i nic wiecej Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Kilka zdjęć braci Slasha :) Quintus, obecnie Bobby. Był najmniejszym i najjaśniejszym maluszkiem ;) Quinto, był ciemnym szczeniaczkiem :) I Quento, w typie starych niemieckich wolfów Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Tekla64 napisał(a):hej hej a u nas nadal namiastka zimy i nic wiecej Chyba Wam zazdroszczę ;) Quote
łamAga Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 hejka ;) śliczne rodzeństwo :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas nadal mega zima , ale ze spacerku nici bo jedziemy do mojej babuni na dzień babci ;) wiem ze to za tydzien ale za tydzień mąż chce wyprawiac imieniny i bysmy nie mieli czasu jeszcze skoczyć do babci ;) Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) śliczne rodzeństwo :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas nadal mega zima , ale ze spacerku nici bo jedziemy do mojej babuni na dzień babci ;) wiem ze to za tydzien ale za tydzień mąż chce wyprawiac imieniny i bysmy nie mieli czasu jeszcze skoczyć do babci ;) Doberek :) Są dość wyrównane. U nas też zima. Quote
Buszki Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 A nas zaśnieżyło :). Jak się mają sprawy z kocinką ? Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Buszki napisał(a):A nas zaśnieżyło :). Jak się mają sprawy z kocinką ? Nas też od wczoraj.......... Nie wiem, podobno w ten weekend miał ktoś ją oglądać. Quote
Buszki Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 To trzymam łapki,że by się powiodło spotkanie ludzko-kocie :). Quote
gosiaja Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 nie ladnie. nastepnym razem dajcie znac to was przenocuje u siebie Quote
Guest wolfheart Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 cześć :p głaskano wieczorowe dla szpiczastych Quote
Shilomaniak Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Witamy serdecznie. U nas też dziwnym trafem zimno i śnieżnie:razz:,a na dodatek ciemno:lol: Dotarły jakieś wieści o koci? Trzeba było jechać na wystawę, drogi czarne, albo takie udają:evil_lol:. Quote
Recommended Posts