Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Kaaasia napisał(a):
Ja tam chcę śnieg, lekki mróz i słońce aby kilka dni było ładnie :loveu:
Wiem że mam wymagania :evil_lol:

Ja też wolę lekki mrozek, słoneczko i to białe, niż taką pogodę jaka jest teraz.

Guest wolfheart
Posted

u nas też pada deszcz,śniegu nie ma,jest za to chlapa...trawniki miejscami pływają dosłownie

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u nas też pada deszcz,śniegu nie ma,jest za to chlapa...trawniki miejscami pływają dosłownie

Strach pomysleć, co będzie jutro:roll:

Posted

M&S napisał(a):
Strach pomysleć, co będzie jutro:roll:

Witamy się,
Jutro to już piątek i sobotnio- niedzielny odpoczynek z mokrymi butami. Żyjmy nadzieją o wiośnie/ to już tak niedługo/ i o nowym domku dla kici:multi:.
A jak taką prześliczna pogodę znoszą chłopaki, wycierasz towarzystwo po powrocie ze spaceru, czy na kaloryfer , niech schną!:evil_lol:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Witamy się,
Jutro to już piątek i sobotnio- niedzielny odpoczynek z mokrymi butami. Żyjmy nadzieją o wiośnie/ to już tak niedługo/ i o nowym domku dla kici:multi:.
A jak taką prześliczna pogodę znoszą chłopaki, wycierasz towarzystwo po powrocie ze spaceru, czy na kaloryfer , niech schną!:evil_lol:

Hello:):)

Na szczęście jutro piątek, mam nadzieję że ślizgawicy nie będzie....

O tak, niech już będzie wiosna.

Im nie przeszkadza, otrzepią się i futra ok. tylko łapy i trochę kłaków na brzuchu do wytarcia. One są szmoczyszczące:eviltong:

Posted

Tekla64 napisał(a):
hej w piatek , troche nam sypnelo ale jak kot naplakal a wieje zimnowaty wiaterek
dzis moje mimo krotkich klakow na lapach mialy kulki

U nas też trochę sypało, ale już nie ma śladu. za to wieje. Na mojej wsi ślisko jak nie wiem co...

Posted

Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash

obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta.Ależ ten czas leci...

Uprzejmie donoszę,że u nas od rana sypie gęsty,ale drobny śnieżek.A teraz to nawet zawiewa :evil_lol:.

Posted

tulasy napisał(a):
Slash wchodzi w "dorosłośc" Powodzenia malutki, sukcesów wystawowych, dużo szaleństwa ze swoja pańcia i Aiko i dużo atrakcji w codziennym zyciu
Basia

Oj Basiu, do dorosłości, to slash będzie wchodził jeszcze długo;)

Tekla64 napisał(a):
no to samych szczesliwych psich dni mu zyczymy i coby sprawial wiele radosci wam

Dziękujemy:multi:

Buszki napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla solenizanta.Ależ ten czas leci...

Uprzejmie donoszę,że u nas od rana sypie gęsty,ale drobny śnieżek.A teraz to nawet zawiewa :evil_lol:.

Tak, czas leci. Dziękować:lol:

U nas nie może się zdecydowac, czy będzie juz padać, czy za jakiś czas;)
Kaaasia napisał(a):
Wszystkiego co najlepsze :new-bday:

Błyskotka napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla roczniaka :)

Dziękuje w imieniu Jubilata:):)

Posted

Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci.

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci.

Bardzo dziękujemy:):)

Posted

[quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash
obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona....

Wszystkiego dobrego, chłopaku:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona....

Wszystkiego dobrego, chłopaku:)

Pzdr.

Darujemy Ciotce to spóźnienie;) i pięknie dziękujemy:):)

Guest wolfheart
Posted

Spóźnione ale baaaaaaaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO:tort::BIG::new-bday: SLASH!