Kaaasia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja tam chcę śnieg, lekki mróz i słońce aby kilka dni było ładnie :loveu: Wiem że mam wymagania :evil_lol: Quote
M&S Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Kaaasia napisał(a):Ja tam chcę śnieg, lekki mróz i słońce aby kilka dni było ładnie :loveu: Wiem że mam wymagania :evil_lol: Ja też wolę lekki mrozek, słoneczko i to białe, niż taką pogodę jaka jest teraz. Quote
Kaaasia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Teraz to jest koszmar. Wróciłam z Olim a spodnie prawie do kolan mokre :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 u nas też pada deszcz,śniegu nie ma,jest za to chlapa...trawniki miejscami pływają dosłownie Quote
M&S Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):u nas też pada deszcz,śniegu nie ma,jest za to chlapa...trawniki miejscami pływają dosłownie Strach pomysleć, co będzie jutro:roll: Quote
Shilomaniak Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 M&S napisał(a):Strach pomysleć, co będzie jutro:roll: Witamy się, Jutro to już piątek i sobotnio- niedzielny odpoczynek z mokrymi butami. Żyjmy nadzieją o wiośnie/ to już tak niedługo/ i o nowym domku dla kici:multi:. A jak taką prześliczna pogodę znoszą chłopaki, wycierasz towarzystwo po powrocie ze spaceru, czy na kaloryfer , niech schną!:evil_lol: Quote
M&S Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Shilomaniak napisał(a):Witamy się, Jutro to już piątek i sobotnio- niedzielny odpoczynek z mokrymi butami. Żyjmy nadzieją o wiośnie/ to już tak niedługo/ i o nowym domku dla kici:multi:. A jak taką prześliczna pogodę znoszą chłopaki, wycierasz towarzystwo po powrocie ze spaceru, czy na kaloryfer , niech schną!:evil_lol: Hello:):) Na szczęście jutro piątek, mam nadzieję że ślizgawicy nie będzie.... O tak, niech już będzie wiosna. Im nie przeszkadza, otrzepią się i futra ok. tylko łapy i trochę kłaków na brzuchu do wytarcia. One są szmoczyszczące:eviltong: Quote
Tekla64 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 hej w piatek , troche nam sypnelo ale jak kot naplakal a wieje zimnowaty wiaterek dzis moje mimo krotkich klakow na lapach mialy kulki Quote
M&S Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Tekla64 napisał(a):hej w piatek , troche nam sypnelo ale jak kot naplakal a wieje zimnowaty wiaterek dzis moje mimo krotkich klakow na lapach mialy kulki U nas też trochę sypało, ale już nie ma śladu. za to wieje. Na mojej wsi ślisko jak nie wiem co... Quote
M&S Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tulasy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Slash wchodzi w "dorosłośc" Powodzenia malutki, sukcesów wystawowych, dużo szaleństwa ze swoja pańcia i Aiko i dużo atrakcji w codziennym zyciu Basia Quote
Tekla64 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 no to samych szczesliwych psich dni mu zyczymy i coby sprawial wiele radosci wam Quote
Buszki Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wszystkiego najlepszego dla solenizanta.Ależ ten czas leci... Uprzejmie donoszę,że u nas od rana sypie gęsty,ale drobny śnieżek.A teraz to nawet zawiewa :evil_lol:. Quote
Błyskotka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wszystkiego najlepszego dla roczniaka :) Quote
M&S Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 tulasy napisał(a):Slash wchodzi w "dorosłośc" Powodzenia malutki, sukcesów wystawowych, dużo szaleństwa ze swoja pańcia i Aiko i dużo atrakcji w codziennym zyciu Basia Oj Basiu, do dorosłości, to slash będzie wchodził jeszcze długo;) Tekla64 napisał(a):no to samych szczesliwych psich dni mu zyczymy i coby sprawial wiele radosci wam Dziękujemy:multi: Buszki napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla solenizanta.Ależ ten czas leci... Uprzejmie donoszę,że u nas od rana sypie gęsty,ale drobny śnieżek.A teraz to nawet zawiewa :evil_lol:. Tak, czas leci. Dziękować:lol: U nas nie może się zdecydowac, czy będzie juz padać, czy za jakiś czas;) Kaaasia napisał(a):Wszystkiego co najlepsze :new-bday: Błyskotka napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla roczniaka :) Dziękuje w imieniu Jubilata:):) Quote
M&S Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 dOgLoV napisał(a)::BIG::tort::new-bday: Nejlepszego !!!! Dziękujemy:):) Quote
Shilomaniak Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci. Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Shilomaniak napisał(a):Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci. Bardzo dziękujemy:):) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że Quarto vom Taubengarten znany jako Slash obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona.... Wszystkiego dobrego, chłopaku:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Asiaczek napisał(a):Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona.... Wszystkiego dobrego, chłopaku:) Pzdr. Darujemy Ciotce to spóźnienie;) i pięknie dziękujemy:):) Quote
Guest wolfheart Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Spóźnione ale baaaaaaaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO:tort::BIG::new-bday: SLASH! Quote
Recommended Posts