M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór :p Hello:):) [quote name='Shilomaniak']Miłego wieczoru. Żeby tylko nie zapeszyć, niech śliczności maszeruje do dobrych ludzi.:lol: Dziękujemy, tak nie idzie do dobrych ludzi:p [quote name='jamnicze']Śliczna jest ta kicia :) http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg Tak:) [quote name='Tekla64']co tu ogladac ? hihihi to ja jestem inna ale coby trafili na siebie!!!!! Wiesz na żywca widzi się inaczej niż na fotach. Można zobaczyć jak się zachowuje itd. [quote name='Izabela124.']Oby to była ta rodzina dla kotki :) Byłoby super, gdyby znalazła już swoich ludzi. Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 dobry wieczór ;) szkoda ze Sebastian sie nie chce zgodzić na kolejną kotkę :placz: Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) szkoda ze Sebastian sie nie chce zgodzić na kolejną kotkę :placz: Cześć Onku:) ja też żałuję, bo kota cudna i miałaby u Was jak w raju. Ale Twój Książę Małżonek jest ciut niekonsekwentny;) patrz miaukunka... Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 M&S napisał(a):Cześć Onku:) ja też żałuję, bo kota cudna i miałaby u Was jak w raju. Ale Twój Książę Małżonek jest ciut niekonsekwentny;) patrz miaukunka... wiem :-( cały czas mi tłumaczy że nie mamy miejsca na kolejnego kota bo Neron sie do nas wprowadził na stałe .... Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 dOgLoV napisał(a):wiem :-( cały czas mi tłumaczy że nie mamy miejsca na kolejnego kota bo Neron sie do nas wprowadził na stałe .... Jakoś nie widzę związku... Ja mam 2 psy i 3 koty i pewnie bedzie czwarty, kiedyś;) Dobrze, że Neron jest z Wami, nie bedzie tęsknił za Tobą. Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 M&S napisał(a):Jakoś nie widzę związku... Ja mam 2 psy i 3 koty i pewnie bedzie czwarty, kiedyś;) Dobrze, że Neron jest z Wami, nie bedzie tęsknił za Tobą. Ja też związku nie widzę ale on jest uparty gorzej niż osioł .... Neron juz sie tak tutaj zadomowił że jak go dzisiaj odwiozłam do domu ( jutro mamy kolędę i wolimy nie ryzykować jatki , Qwendi zamknie się w "kurniku " ) to mnie nie odstepował na krok i miał taką smutaśną minę że nawet na Marysię powarkiwał jak do niego podchodziła a jeszcze do niedawna tak za nią tęsknil ze na samo imie Marysia piszczał z radości ....mam nadzieję że książe szybko jutro przyjdzie i jeszcze szybciej wyjdzie to sie Nerona juz jutro odbierze .... Quote
Tekla64 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 hej hej dzisiaj u nas pochmurno ale na razie nie pada nic Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Tekla64 napisał(a):hej hej dzisiaj u nas pochmurno ale na razie nie pada nic Witanko, u nas też szaro i nie fajnie. Asiaczek napisał(a):Hejka:) pzdr. Hello:multi: Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Witam się :) Cześć, cześć:) Quote
Buszki Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dobre wieści widzę :). Mam nadzieję,że kicia i rodzinka przypadną sobie do gustu :). Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Buszki napisał(a):Dobre wieści widzę :). Mam nadzieję,że kicia i rodzinka przypadną sobie do gustu :). Ja też mam taką nadzieję, ale zobaczymy jak będzie. Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):dobry wieczór:p Dobry wieczór:) Quote
gosiaja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 witamy sie u nas od rana pada i od wczoraj nie ma juz sniegu Quote
Tekla64 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 u nas malo ze pada to jeszcze wieje a ponoc ma przyjsc mroz od polnocy wiec znowu mi wsio w tej namoknietej gabce zamarznie masakra powoli mam juz dosc tej zabawy Quote
M&S Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 gosiaja napisał(a):witamy sie u nas od rana pada i od wczoraj nie ma juz sniegu Tekla64 napisał(a):u nas malo ze pada to jeszcze wieje a ponoc ma przyjsc mroz od polnocy wiec znowu mi wsio w tej namoknietej gabce zamarznie masakra powoli mam juz dosc tej zabawy Dzień dobry:) U nas w nocy i rano padał bardzo deszcz ze śniegiem, coś okropnego. Teraz nie pada i topi się, ciekawe jak będzie po wyjściu z pracy? Nie znoszę takiej pogody... Quote
Izabela124. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 U nas znów pełno śniegu i ciągle pada :( Quote
M&S Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Izabela124. napisał(a):U nas znów pełno śniegu i ciągle pada :( U nas na szczęście nie. Quote
Recommended Posts