Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eeeee, tam. W Szwajcarii nie bedzie tak przyjemnie i nastrojowo, jak w Grecji. Uwierz na słowo:)

pzdr.

A tak serio, to nie mam z kim do Grecji jechać...młody za młody, a Aiko jest łysy:mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jaki za młody....? Na młodziezowy championat się nie załapie...? W czerwcu?

Pzdr.

A po co mu młodzieżowy....? Jak już, to wolę mu zrobić dorosły.

I jest jeden zasadniczy powód-Bilety NBP:diabloti:

Posted

[quote name='M&S']A po co mu młodzieżowy....? Jak już, to wolę mu zrobić dorosły.
I jest jeden zasadniczy powód-Bilety NBP:diabloti:
Te bilety NBP to chyba najwazniejszy powód. Ale napisałam do Pana i będe wiedziała, o jakiej kwocie mówimy. Dam znac.

[quote name='M&S']Ponawiam prośbę!!!!!!! zajrzyjcie!!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wołanie-o-pomoc-dla-Daszki-!-Do-15-01-2013-godz-20-00
Zajrzałam, ale i tak mam ponad 100 zł stałych deklaracji miesięcznych.... Wiesz, u mnie obecnie finanse sa wyliczone... Przykre, że nie moge pomóc...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Te bilety NBP to chyba najwazniejszy powód. Ale napisałam do Pana i będe wiedziała, o jakiej kwocie mówimy. Dam znac.

Zajrzałam, ale i tak mam ponad 100 zł stałych deklaracji miesięcznych.... Wiesz, u mnie obecnie finanse sa wyliczone... Przykre, że nie moge pomóc...

pzdr.

Tak, rzeczywistość jest taka, jaka jest....

Ale gdybyś mogła czasem podrzucić...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do podrzucania to tez jest problem, bo mam okolo 120 aktywnych watków. W tym tez i pomocowych. Nie daję rady byc na wszystkich i podrzucac....

Pzdr.

Rozumiem, ja też trochę buszuję....

Posted

Asiaczek napisał(a):
... no i wiesz, głupio, jak się obieca, a potem .... djupa.... ja tak nie lubię...

pzdr.

Asiu, nie ma sprawy, rozumiem o co kaman;)

Posted

[quote name='M&S']Proszę zerknijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wołanie-o-pomoc-dla-Daszki-!-Do-15-01-2013-godz-20-00

Zajrzałam :)
Ale napiszę coś bardzo niepopularnego na tym forum. Bo tak się zastanawiam, czy takiego schorowanego psa, psa z nowotworem, o którym piszą, że pies cierpi nie humanitarniej byłoby uśpić? ja wiem, że każdego stworzenia żal, ale po co mu jeszcze przedłużać cierpienie, bo przecież szans na wyleczenie nie ma.

Posted

jamnicze napisał(a):
Zajrzałam :)
Ale napiszę coś bardzo niepopularnego na tym forum. Bo tak się zastanawiam, czy takiego schorowanego psa, psa z nowotworem, o którym piszą, że pies cierpi nie humanitarniej byłoby uśpić? ja wiem, że każdego stworzenia żal, ale po co mu jeszcze przedłużać cierpienie, bo przecież szans na wyleczenie nie ma.

ja też czasami się nad tym zastanawiam, ale jak jest cień szansy, to może warto próbować...

Posted

Tekla64 napisał(a):
ranek mokry ponury i witrzny nie mowiac o blocie

dOgLoV napisał(a):
Witam ;)

Ja mam podobną pogodę a w błocie mam cały korytarz tak sie psy wiercą :angryy:

Buszki napisał(a):
Ja też witam się mokro i deszczowo.Paskudna pogoda,moje psice śpią pod kocami i grzejniki do tego grzeją ;)

U nas tak samo...zmokłam, przewiało mnie, do bani....:shake:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Szczęśliwego Nowego Roku :)

U mnie też pogoda do bani.

Dziękujemy :)

Dzisiaj, to chyba wszędzie pogoda kiepska....

Guest wolfheart
Posted

ciekawe czy jeszcze łaskawie zima, uraczy nas śniegiem:roll: