Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Eeeee, tam. W Szwajcarii nie bedzie tak przyjemnie i nastrojowo, jak w Grecji. Uwierz na słowo:) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Eeeee, tam. W Szwajcarii nie bedzie tak przyjemnie i nastrojowo, jak w Grecji. Uwierz na słowo:) pzdr. A tak serio, to nie mam z kim do Grecji jechać...młody za młody, a Aiko jest łysy:mad: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jaki za młody....? Na młodziezowy championat się nie załapie...? W czerwcu? Pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Jaki za młody....? Na młodziezowy championat się nie załapie...? W czerwcu? Pzdr. A po co mu młodzieżowy....? Jak już, to wolę mu zrobić dorosły. I jest jeden zasadniczy powód-Bilety NBP:diabloti: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Ponawiam prośbę!!!!!!! zajrzyjcie!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wo%C5%82anie-o-pomoc-dla-Daszki-%21-Do-15-01-2013-godz-20-00 Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 hejka ;) u nas dzisiaj było mega wiosennie :loveu: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas dzisiaj było mega wiosennie :loveu: Hello:):) u nas niestety nieeee:shake: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='M&S']A po co mu młodzieżowy....? Jak już, to wolę mu zrobić dorosły. I jest jeden zasadniczy powód-Bilety NBP:diabloti: Te bilety NBP to chyba najwazniejszy powód. Ale napisałam do Pana i będe wiedziała, o jakiej kwocie mówimy. Dam znac. [quote name='M&S']Ponawiam prośbę!!!!!!! zajrzyjcie!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wołanie-o-pomoc-dla-Daszki-!-Do-15-01-2013-godz-20-00 Zajrzałam, ale i tak mam ponad 100 zł stałych deklaracji miesięcznych.... Wiesz, u mnie obecnie finanse sa wyliczone... Przykre, że nie moge pomóc... pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Te bilety NBP to chyba najwazniejszy powód. Ale napisałam do Pana i będe wiedziała, o jakiej kwocie mówimy. Dam znac. Zajrzałam, ale i tak mam ponad 100 zł stałych deklaracji miesięcznych.... Wiesz, u mnie obecnie finanse sa wyliczone... Przykre, że nie moge pomóc... pzdr. Tak, rzeczywistość jest taka, jaka jest.... Ale gdybyś mogła czasem podrzucić... Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Co do podrzucania to tez jest problem, bo mam okolo 120 aktywnych watków. W tym tez i pomocowych. Nie daję rady byc na wszystkich i podrzucac.... Pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):Co do podrzucania to tez jest problem, bo mam okolo 120 aktywnych watków. W tym tez i pomocowych. Nie daję rady byc na wszystkich i podrzucac.... Pzdr. Rozumiem, ja też trochę buszuję.... Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ... no i wiesz, głupio, jak się obieca, a potem .... djupa.... ja tak nie lubię... pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):... no i wiesz, głupio, jak się obieca, a potem .... djupa.... ja tak nie lubię... pzdr. Asiu, nie ma sprawy, rozumiem o co kaman;) Quote
jamnicze Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='M&S']Proszę zerknijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wołanie-o-pomoc-dla-Daszki-!-Do-15-01-2013-godz-20-00 Zajrzałam :) Ale napiszę coś bardzo niepopularnego na tym forum. Bo tak się zastanawiam, czy takiego schorowanego psa, psa z nowotworem, o którym piszą, że pies cierpi nie humanitarniej byłoby uśpić? ja wiem, że każdego stworzenia żal, ale po co mu jeszcze przedłużać cierpienie, bo przecież szans na wyleczenie nie ma. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 jamnicze napisał(a):Zajrzałam :) Ale napiszę coś bardzo niepopularnego na tym forum. Bo tak się zastanawiam, czy takiego schorowanego psa, psa z nowotworem, o którym piszą, że pies cierpi nie humanitarniej byłoby uśpić? ja wiem, że każdego stworzenia żal, ale po co mu jeszcze przedłużać cierpienie, bo przecież szans na wyleczenie nie ma. ja też czasami się nad tym zastanawiam, ale jak jest cień szansy, to może warto próbować... Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):Ja nie będę, im cieplej, tym lepiej:)Też tak mam :) uwielbiam lato i nigdy nie narzekam, że jest za ciepło :) Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Izabela124. napisał(a):Też tak mam :) uwielbiam lato i nigdy nie narzekam, że jest za ciepło :) Witaj w klubie:):) Quote
Tekla64 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ranek mokry ponury i witrzny nie mowiac o blocie Quote
łamAga Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witam ;) Ja mam podobną pogodę a w błocie mam cały korytarz tak sie psy wiercą :angryy: Quote
Buszki Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ja też witam się mokro i deszczowo.Paskudna pogoda,moje psice śpią pod kocami i grzejniki do tego grzeją ;) Quote
M&S Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Tekla64 napisał(a):ranek mokry ponury i witrzny nie mowiac o blocie dOgLoV napisał(a):Witam ;) Ja mam podobną pogodę a w błocie mam cały korytarz tak sie psy wiercą :angryy: Buszki napisał(a):Ja też witam się mokro i deszczowo.Paskudna pogoda,moje psice śpią pod kocami i grzejniki do tego grzeją ;) U nas tak samo...zmokłam, przewiało mnie, do bani....:shake: Quote
Błyskotka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Szczęśliwego Nowego Roku :) U mnie też pogoda do bani. Quote
M&S Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Błyskotka napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku :) U mnie też pogoda do bani. Dziękujemy :) Dzisiaj, to chyba wszędzie pogoda kiepska.... Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ciekawe czy jeszcze łaskawie zima, uraczy nas śniegiem:roll: Quote
Recommended Posts