M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 gosiaja napisał(a):Witamy sie w Nowym roku pogoda tylko mogla by byc lepsza bo jakos pochmurno jamnicze napisał(a):Pochmórno,to za mało powiedziane, błeee. A Saida cały czas śpi :evil_lol: Witanko w Nowym Roku :) Witamy serdecznie:):) Quote
M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Buszki napisał(a):My też witamy się w Nowym Roku :). HeLLo, hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Proszę zerknijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237921-Wołanie-o-pomoc-dla-Daszki-!-Do-15-01-2013-godz-20-00 Quote
Buszki Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ale się wystraszyłam,jak ten śnieg zobaczyłam :evil_lol:.Jednak wolę taką pogodę jak jest teraz,a w każdym bądź razie,taką jak u nas :diabloti:. Quote
M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Aleksandra95 napisał(a):i u Was fajny lasek:) Mazowiecki Park Krajobrazowy, fajny;) Buszki napisał(a):Ale się wystraszyłam,jak ten śnieg zobaczyłam :evil_lol:.Jednak wolę taką pogodę jak jest teraz,a w każdym bądź razie,taką jak u nas :diabloti:. To stary śnieg, teraz jest szaro-buro. Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 śnieżne zdjęcia są piękne :loveu: ale ja chce juz lato :cool1: Quote
M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 dOgLoV napisał(a):śnieżne zdjęcia są piękne :loveu: ale ja chce juz lato :cool1: Tak są piękne. Ten las ma taki klimat i jest cicho. Lato powiadasz, dobra opcja;) Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 M&S napisał(a):Tak są piękne. Ten las ma taki klimat i jest cicho. Lato powiadasz, dobra opcja;) latem pewnie będę narzekała na gorąco ale człowiek chyba już tak ma że wiecznie na coś narzeka :roll: Quote
M&S Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 dOgLoV napisał(a):latem pewnie będę narzekała na gorąco ale człowiek chyba już tak ma że wiecznie na coś narzeka :roll: Ja nie będę, im cieplej, tym lepiej:) Quote
Buszki Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A u nas było słonecznie i zielono.Szaro i buro jest dzisiaj :( Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Buszki napisał(a):A u nas było słonecznie i zielono.Szaro i buro jest dzisiaj :( U nas też ciemno, pochmurno..... Dzień dobry:) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 M&S napisał(a):Ja nie będę, im cieplej, tym lepiej:) To dlaczego nie chcesz pojechac ze mną do Grecji, co?:) pzdr. Quote
M&S Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):To dlaczego nie chcesz pojechac ze mną do Grecji, co?:) pzdr. Bo nie wiem jak z urlopem itd.itp...i chyba wolę Szwajcarię;) Quote
Recommended Posts