M&S Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Atrisko napisał(a):Aniu jak u Ciebie ślicznie wiosennie...i tyle ciepła i słońca...aż chciałoby się z Wami zamieszkać...:diabloti: też bym się chętnie powylegiwała ...niekoniecznie na parapecie. A w ogródku najciekawszy jest "leniący się krzaczek":evil_lol: i oczywiście budząca się ze snu "księżniczka Magnolia" A jak z Tobą po wizycie kontrolnej? Witaj Jolu! pięknie się robi, wszystko "w oczach" się rozwija, tak leniwiec pospolity na parapecie:evil_lol:, magnolia nabiera tempa..... o kończynie już pisałam, mam powoli rozćwiczać staw, smarować itp. następna wizyta 20 kwietnia. A. Quote
M&S Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Ania, hop, hop, gdzie jesteś? A może Mańka się odezwie...? Pzdr. Jestem już:p miałam pracowity dzień. Działałam na polu kuchennym w towarzystwie mojej mamy, Mania uczyła się pilnie w szkole. Potem popadłam w błogostan.....i usnęłam. Płytka doleciała, jak Mania mi ją da, to będę oglądać:lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jestem już:p miałam pracowity dzień. Działałam na polu kuchennym w towarzystwie mojej mamy, Mania uczyła się pilnie w szkole. Potem popadłam w błogostan.....i usnęłam. Płytka doleciała, jak Mania mi ją da, to będę oglądać:lol: A. Aaaaa, to dlatego taka cisza u Was...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pięknie u Was już wiosna gości w ogródku, nad morzem wszystko z deka opóźnione :diabloti: A ten rozleniwiony koteczek przypomina mi Saidi, też jej się tak łapki plączą i lubi leżeć w plamach słoneczka :) Quote
M&S Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 lolka75 napisał(a):Piekna wiosna i piekny Pan Pies:loveu: Pozdroweczki z mokrej znow Holandii Dzięki:lol:, a u Ciebie to prawie tropik:evil_lol: gorąco i deszczowo A. Quote
lolka75 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Piekna wiosna i piekny Pan Pies:loveu: Pozdroweczki z mokrej znow Holandii Quote
M&S Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Przyszlam z samego rana i akurat wiosna :D Hej, hej:lol:, niom, wiosna, wiosna i pięknie jest:multi: A. Quote
Cordia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 sieeemka :p wiosennie :) Maks juz sedziwa bródka, marze zeby moj pies tez sie tak pieknie wygladal w tym wieku :) Quote
gosiaja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 piękne kwiatki żeby nie zaśmiecać wstawiam tylko link http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/zyczenia-wielkanoc08.jpg Quote
M&S Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Cordia napisał(a):sieeemka :p wiosennie :) Maks juz sedziwa bródka, marze zeby moj pies tez sie tak pieknie wygladal w tym wieku :) Cześć!!!! Maks jest już panem w słusznym wieku, w lipcu kończy 14 lat, fakt pięknie wygląda, :loveu::loveu::loveu: masz młodego futrzaka, nie myśl jeszcze o jego starości....sama przyjdzie niestety A. Quote
M&S Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='gosiaja']piękne kwiatki żeby nie zaśmiecać wstawiam tylko link http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/zyczenia-wielkanoc08.jpg fajna pisanka:lol: A. Quote
M&S Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 jeszcze trochę zdjęć z Grazu (marzec 2009) Spark i Desna Mania i wilczy szczeniorek:p Quote
Recommended Posts