Błyskotka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Dzień Dobry :) Super że znowu jesteście :) Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Tekla64']chyba nadrabiasz wstawiajac takie masy zdjec fajnie sie wam spacerowalo jesienia bo jesien byla naprawde piekna a teraz mamy zime z bialym puchem co to co chwile dolta nam na swiezo witam sie rannie choc nie za wczesnie akurat na druga kawke,u nas mialo byc dzis troche sloneczka ale jakos nic a nic go nie widac[/QUOTE] Mam trochę luzu;) Tak, było super. Teraz też nie jest źle... [quote name='dOgLoV']Hejka ;) wreszcie do was dotarliśmy :) ale u was jesiennie :loveu:[/QUOTE] Hello:multi: [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :) Super że znowu jesteście :)[/QUOTE] Witaj Aniu:) Dzięki. Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 witamy się po raz pierwszy:-P Naprawdę piękna rasa:loveu:Będziemy zaglądać. Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='marta.k9080']witamy się po raz pierwszy:-P Naprawdę piękna rasa:loveu:Będziemy zaglądać.[/QUOTE] Hello:):) Miło nam. zapraszamy!!! Quote
Izabela124. Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='M&S'] Slash - Zw. Młodzieży (rozpoczął Młodzieżowy Championat) Aiko, łysol dosk. II lokata.[/QUOTE]Gratulacje! Super zdjęcia :) Quote
tulasy Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No Aniu ależ tych zdjęć nawklejałaś. Jesień byłą piękna , a tu już śniegu tyle. Slash to jednak kawał psa, Aiko wydaje sie przy nim drobniejszy , no ale to normalne jak jest łysol w tej chwili to może być różnica między nimi Gratuluje Slashowi Zw Młodzieży . A kociambry sa fajne. Byłam kiedyś na wystawie kotów ( przy okazji wystawy psów) i tez mi sie podobało Wygłaskaj futra Basia Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Izabela124.']Gratulacje! Super zdjęcia :)[/QUOTE] Dziękować:):) [quote name='tulasy']No Aniu ależ tych zdjęć nawklejałaś. Jesień byłą piękna , a tu już śniegu tyle. Slash to jednak kawał psa, Aiko wydaje sie przy nim drobniejszy , no ale to normalne jak jest łysol w tej chwili to może być różnica między nimi Gratuluje Slashowi Zw Młodzieży . A kociambry sa fajne. Byłam kiedyś na wystawie kotów ( przy okazji wystawy psów) i tez mi sie podobało Wygłaskaj futra Basia[/QUOTE] Są foty, to wklejam;) Basiu, Slash jest większy od Aika i jest od niego cięższy (już o tym niedawno pisałam). Dzięki:) Ja teraz byłam towarzysko, może w styczniu Tygrysa wystawię. Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 ............................................. Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 .............................................. Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 ...................................................... Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 .......................................... Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 ..................................... Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 ............................................. Quote
M&S Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 ........................................... Quote
Tekla64 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 witam slonecznie choc bez slonca za to w bardzo mrozny zimowy ranek Quote
tulasy Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Piękny masz ten las i widać że psiury lubią tam buszować.Aniu kto sędziował w Legionowie ? i kto jeszcze z naszych wilczków był na wystawie ? Obejrzałam zdjęcia związkowe na stronie Legionowa - - czy to Laserek Renaty załapał sie na pudło ?? Super Ściskam Was Basia Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Świetne zdjęcia:pMam słabość do takiego umaszczenia u psów:loveu::loveu: Quote
M&S Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Tekla64']witam slonecznie choc bez slonca za to w bardzo mrozny zimowy ranek[/QUOTE] A my wieczorkiem witamy:) [quote name='tulasy']Piękny masz ten las i widać że psiury lubią tam buszować.Aniu kto sędziował w Legionowie ? i kto jeszcze z naszych wilczków był na wystawie ? Obejrzałam zdjęcia związkowe na stronie Legionowa - - czy to Laserek Renaty załapał sie na pudło ?? Super Ściskam Was Basia[/QUOTE] To ten sam las, w którym byłyśmy na spacerze z Aurą [*], Ungą, Maksem [*] i Sparkiem [*].... W Legionowie sędziował Andrzej Szutkiewicz. Było Zbyszkowisko, Małgosia. Tak Laser stanął na pudle na grupie, ale ja po sędziowaniu wróciłam do domu, więc nie widziałam. [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;) zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Hello:multi::multi: [quote name='marta.k9080']Świetne zdjęcia:pMam słabość do takiego umaszczenia u psów:loveu::loveu:[/QUOTE] Dzięki. No to musisz mieć szpica:razz: Quote
M&S Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Dzisiaj dzieci Sparka [*] obchodzą trzecie urodziny:BIG::tort::BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts