Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

no to usatysfakcjonowane somy , nie ma co gadac , wam sie zaczyna ladzic a zdjec i to takich.... podnoszacych na duchu , biorac pod uwage co za oknami mamy hihihi, coniemiara i tak powinno byc

Posted

[quote name='Tekla64']no to usatysfakcjonowane somy , nie ma co gadac , wam sie zaczyna ladzic a zdjec i to takich.... podnoszacych na duchu , biorac pod uwage co za oknami mamy hihihi, coniemiara i tak powinno byc

Cieszę się, że trochę cieplej się zrobiło:)

[quote name='kalyna']Noo tyle nieobecności, ale powrót bardzo uroczysty, z tyloma zdjęciami :loveu:

http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC02979.jpg nie próbował do tej wody wskoczyć?

Dzięki za miłe słowa:lol::loveu:

Nie, nie chciał. Ale bardzo podobały się Aikowi kaczki;)

A teraz zmiana tematu. Kocia wystawa 1 grudnia....
Mały Julek-syberyjczyk:)

Posted

A teraz będę się chwalić:eviltong::evil_lol:

W ubiegłą sobotę na wystawie w Nowym Dworze debiutował Slash - Zw. Młodzieży (rozpoczął Młodzieżowy Championat)
Nie dostał najlepszego juniora ponieważ sędzia stwierdził, że jeszcze jest zbyt drobny:crazyeye: (nie wiem w porównaniu z jakim psem wyszła taka ocena....), na marginesie dodam, że Slash ma 10 mcy, waży 25 kg. bez paru dkg. i ma 55 cm. wzrostu.....

Pozostawiam to bez komentarza, miałam dobre zdane na temat sędziego, ale widzę, że teraz ocenia się wg. innego klucza.....(tylko po co mówić takie pierdymanse?!)

Aiko, łysol dosk. II lokata.

Posted

relacja cudna , cudne kociska , wsie bym chciala miec ale na zewnatrz hihihi a to sie nie da wiec mam te co mam i tyz dobrze

gratulacjie ! mimo malego niesmaku jaki masz sama wiesz jak to czasem jest z tym sedziowaniem