M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Maks zostawił swój ślad magnolia budzi się do życia Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 kot weteran - Kicia robi to, co lubi najbardziej wyleguje się:loveu: Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 a teraz trochę Maksa z "łapanki":evil_lol: Quote
taxelina Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Oooo co ja widze jestem i fotki sa!! Stesknilam sie za nimi! Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Oooo co ja widze jestem i fotki sa!! Stesknilam sie za nimi! ..nio, specjalnie z dedykacją:lol:, A. (multicytat mi nie działa :mad::mad:i muszę na piechotę pisać) Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 J.G napisał(a):Witam Jak dużo nowych ślicznych fotek.:loveu: Hej, dzięki za miłe słowa:p A. Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Szpice wilcze w Dreznie psy klasa weteranów Nono vom Frankenrid Feivel von den Drei Eichen psy klasa młodzieży Don Carlos vom Zschopautal Psy klasa mlodziezy Emil von der Dollyburg Psy klasa championów Friendly Malinako's DON DIEGO psy klasa otwarta Apollo von der Apfelstadtaue Simba vom Frankenrid suki klasa młodzieży Dolores vom Zschopautal suki klasa pośrednia Eila von der Dollyburg suki klasa championów Friendly Malinako's Darja Dakota German Grey Shadow's Akhira suki klasa otwarta Hedvika Sumbarsky pramen Friendly Malinako's Ebony Blanca von der Steinbruch Maut Silvermoon's Shadow Aylach Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Iwa dziękuję, no proszę kuzyni Sparka (za strony ojca) nawet byli....ciekawie byłoby stanąć z nimi na ringu...może kiedyś wybierzemy kierunek Niemcy A. Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']Iwa dziękuję, no proszę kuzyni Sparka (za strony ojca) nawet byli....ciekawie byłoby stanąć z nimi na ringu...może kiedyś wybierzemy kierunek Niemcy A. Bardzo proszę :) Pozdrawiam Iwa Quote
Błyskotka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fajna kicia :). A czego tak wypatruje Maks :lol: ? Quote
M&S Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Fajna kicia :). A czego tak wypatruje Maks :lol: ? Dzięki :lol: Maks patrzy za moją Mamą i myśli, że coś dobrego wpadnie mu w paszczę:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ooooooo, magnolia ruszyła! http://img212.imageshack.us/img212/2868/1002331.jpg Czekam na dalsze odsłony... Pzdr. Quote
M&S Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Ooooooo, magnolia ruszyła! http://img212.imageshack.us/img212/2868/1002331.jpg Czekam na dalsze odsłony... Pzdr. aha, z pewną taką nieśmiałością drgnęło:p A. Quote
taxelina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Co tam u Was? ja wlasnie mech kupiony na aukcji przymocowuje do korzenia w akwarium ale tak srednio idzie :P Quote
M&S Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was? ja wlasnie mech kupiony na aukcji przymocowuje do korzenia w akwarium ale tak srednio idzie :P u nas trochę grabienia w ogródku Mania dokonała, trochę pofociła roslinki, bo w oczach zaczęły się rozwijać i poszła się uczyć, a ja bez zmiam.... A. Quote
Atrisko Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Aniu jak u Ciebie ślicznie wiosennie...i tyle ciepła i słońca...aż chciałoby się z Wami zamieszkać...:diabloti: też bym się chętnie powylegiwała ...niekoniecznie na parapecie. A w ogródku najciekawszy jest "leniący się krzaczek":evil_lol: i oczywiście budząca się ze snu "księżniczka Magnolia" A jak z Tobą po wizycie kontrolnej? Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ania, hop, hop, gdzie jesteś? A może Mańka się odezwie...? Pzdr. Quote
Recommended Posts