Asiaczek Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Oj, piękna ta jesień.... była....:) pzdr. Quote
Shilomaniak Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 No wróciłaś do żywych, zdjęć mnóstwo , ilość przekłada się na jakość, przepiękne i tak kolorowe- niedawne temu ślicznie bywało. Teraz zimno, brr... Shila jest starsza o 4 kg, ale może biegać , rower odpuściliśmy bo ślisko, teraz socjał z psami trzeba robić, sama w domu to i smutno , pewnie wrócimy do pomysłu spotkania psiowego, może tylko lżejsze temperatury. Pozdrawiamy. Quote
M&S Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Shilomaniak']No wróciłaś do żywych, zdjęć mnóstwo , ilość przekłada się na jakość, przepiękne i tak kolorowe- niedawne temu ślicznie bywało. Teraz zimno, brr... Shila jest starsza o 4 kg, ale może biegać , rower odpuściliśmy bo ślisko, teraz socjał z psami trzeba robić, sama w domu to i smutno , pewnie wrócimy do pomysłu spotkania psiowego, może tylko lżejsze temperatury. Pozdrawiamy.[/QUOTE] Wróciłam:) Moje kochają taka pogodę....ja niezbyt. Spacer to bardzo dobry pomysł!!! Quote
M&S Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Asiaczek']Oj, piękna ta jesień.... była....:) pzdr.[/QUOTE] Była.... [quote name='Angi']ojej, ile zdjęć :loveu: :)[/QUOTE] Dzięki:) Quote
Kaaasia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Piękne jesienne foteczki :loveu: Obecna pogoda mi nie przeszkadza, jedynie mogło by być więcej słoneczka. Quote
M&S Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Kaaasia']Piękne jesienne foteczki :loveu: Obecna pogoda mi nie przeszkadza, jedynie mogło by być więcej słoneczka. :) Jest ładnie, ale mnie dobijają krótkie i pochmurne dni.... Quote
Asiaczek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Pięknie jest jesienią na PM:0 http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC02938.jpg pzdr. Quote
M&S Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 :) A tam w oddali uczył się Slash;) Quote
Recommended Posts