Izabela124. Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Witam :) Często chodzicie na spacery do lasu? Quote
Buszki Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 M&S napisał(a): Moje futra lubią taka pogodę i mgła im nie przeszkadza. . No tak,a moje bezfutrowce nie lubią takiej pogody.Wolą się przed kominkiem wygrzewać ;) Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Izabela124. napisał(a):Witam :) Często chodzicie na spacery do lasu? Hello:) Normalnie, tzn. jak są długie dni, to rano przed pracą, tak 6.00, po szóstej, na 30-40 min. i po pracy, na dłuższy spacer. Teraz jest trudniej, rano ciemno i na sznurku ok. pół godziny, a po pracy to zależy jak długo stoję w korkach..... Buszki napisał(a):. No tak,a moje bezfutrowce nie lubią takiej pogody.Wolą się przed kominkiem wygrzewać ;) Ja je rozumiem, bo też lubię ciepło kominka, ale jeszcze nie odpalałam..... Quote
Tekla64 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 a my juz sie grzejemy bo u nas ...... bylo ze tak powiem arktycznie a teraz wilgotno przez te mgly ale moje lubia kazda pogode byle z kims i potem sie wylegiwac przed kominkiem czy pod piecem hihihi Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Ja też piec odpaliłam.....niestety, bo zimno w domu się robi. To teraz ostatnie leśne fotki...... Quote
Buszki Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 A ja właśnie piec "oszczędzam" a kominkiem się dogrzewam ;).Zresztą,psice ciepła grzejników nie doceniają,a kominek tak :evil_lol:. Quote
Tekla64 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 ja mowie o piecu kaflowym , u mnie dzialajacym a pod nim legowisko a czasem kominek pod ktorym jest skora z daniela i to sa miejsca dogrzewania sie moich kundli Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Buszki napisał(a):A ja właśnie piec "oszczędzam" a kominkiem się dogrzewam ;).Zresztą,psice ciepła grzejników nie doceniają,a kominek tak :evil_lol:. Mój kominek nie ma niestety takich nowości, starej daty jest....;) Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Tekla64 napisał(a):ja mowie o piecu kaflowym , u mnie dzialajacym a pod nim legowisko a czasem kominek pod ktorym jest skora z daniela i to sa miejsca dogrzewania sie moich kundli Tym pięknym zielonym piecu? To sama przyjemność:) Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):Jak tu pachnie lasem :loveu: Grzybami pachnie....;) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 M&S napisał(a):Grzybami pachnie....;) lepiej nie bo tego bym niestety nie zniosła :shake: mam alergie na to cholerstwo :shake: wole zapach lasu i szyszek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Oj, to przykre....pachną liście i jest uroczo:):) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 M&S napisał(a):Oj, to przykre....pachną liście i jest uroczo:):) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie , wole taka opcję zapachowa :evil_lol: jak mama na obiad robila grzyby badz nawet pieczarki to na fakcie siedziałam z bluzka na nosie i myślałam ze odjade tak mi sie na sam zapach w glowie kręciło :shake: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie , wole taka opcję zapachowa :evil_lol: jak mama na obiad robila grzyby badz nawet pieczarki to na fakcie siedziałam z bluzka na nosie i myślałam ze odjade tak mi sie na sam zapach w glowie kręciło :shake: Bardzo Ci współczuję, biedna jesteś z tymi przypadłościami.... Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 M&S napisał(a):Bardzo Ci współczuję, biedna jesteś z tymi przypadłościami.... cała jestem jedna wielka przypadłością , alergie , choroba lokomocyjna itd byc moze to wina tego ze jestem wczesniakiem , urodziłam sie w 8 miesiacu , niby w najgorszym i teraz mam .... Quote
Kaaasia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 M&S napisał(a):Masz blisko do lasu, wystarczy wsiąść do autobusu....;) Za dużo z tym roboty ;) Dzisiaj sobie pospacerowaliśmy prawie przy lesie ;). Od razu inne powietrze ale z grzybków to tylko muchomory :lol: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):cała jestem jedna wielka przypadłością , alergie , choroba lokomocyjna itd byc moze to wina tego ze jestem wczesniakiem , urodziłam sie w 8 miesiacu , niby w najgorszym i teraz mam .... Może coś w tym jest.....ale trzeba sobie z tym radzić. Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Kaaasia napisał(a):Za dużo z tym roboty ;) Dzisiaj sobie pospacerowaliśmy prawie przy lesie ;). Od razu inne powietrze ale z grzybków to tylko muchomory :lol: Oj tam, oj tam....;) Ja odróżniam tylko muchomory, reszta to czarna magia:) Quote
Recommended Posts