łamAga Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Piekne zdjęcia !!!! :loveu: super takie leśne :loveu: my ostatnio nie mam czasu na długie spacery :roll: strasznie mi ich brakuje :roll: Quote
M&S Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 sunshine napisał(a):To ale grzybków pewnie macie:D W lesie;) dOgLoV napisał(a):Piekne zdjęcia !!!! :loveu: super takie leśne :loveu: my ostatnio nie mam czasu na długie spacery :roll: strasznie mi ich brakuje :roll: Dzięki:) My chodzimy dwa razy dziennie, ale to się niedługo skończy.... Quote
Kaaasia Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dawno w lesie nie byłam to przynajmniej na zdjęciach popodziwiam :smile: Quote
Buszki Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nam się właśnie skończyły fajne spacery po lesie.Mgła opada,jest mokro,wilgotno,ciemno i ogólnie paskudnie.Dziewczyny zaraz chciały wracać :roll:. Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Kaaasia napisał(a):Dawno w lesie nie byłam to przynajmniej na zdjęciach popodziwiam :smile: Masz blisko do lasu, wystarczy wsiąść do autobusu....;) Buszki napisał(a):Nam się właśnie skończyły fajne spacery po lesie.Mgła opada,jest mokro,wilgotno,ciemno i ogólnie paskudnie.Dziewczyny zaraz chciały wracać :roll:. Moje futra lubią taka pogodę i mgła im nie przeszkadza. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Witamy :) Zaglądamy na nowe zdjęcia ;) Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy :) Zaglądamy na nowe zdjęcia ;) Witam, witam:) Quote
Tekla64 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 hej hej ale zescie zdjec nawstawiali chyba coby pozniej nie nakrzekali ze malo zdjec ale jesien z wilczastymi w lesie piekna Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 To jest część fotek z jednego spaceru. Dzięki:) Quote
Recommended Posts