Izabela124. Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Boszzz jak sobie pomyślę, że muszę znaleźć pracę to ciarki mnie przechodzą :shake: Quote
M&S Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='unikatowydiament']doberek w deszczową środę:)[/QUOTE] Doberek, u nas też padoało.... [quote name='stokrotka.af']praca....a co to takiego? ;) ostatni raz byłam 7 miesięcy temu ;)[/QUOTE] Mądrala, poczekaj, juz niedługo bedziesz miała multum atrakcji:evil_lol: :eviltong: [quote name='jamnicze']U mnie też nawał pracy, ale co tam, czasem trzeba się nieco oderwać ;)[/QUOTE] Masz rację, czasem trzeba...;) [quote name='Izabela124.']Boszzz jak sobie pomyślę, że muszę znaleźć pracę to ciarki mnie przechodzą :shake:[/QUOTE] Jak fajna praca, to jest ok.:) [quote name='natka.jezewska']słodziaki!!!![/QUOTE] Łobuzy:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 czesc czwartokowo!!!! i zimnowato choc slonecznie a jak zimnowato to u mnie widac idz i zobacz, twoje psy bylyby zadowolone hihihi Quote
M&S Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Tekla64']czesc czwartokowo!!!! i zimnowato choc slonecznie a jak zimnowato to u mnie widac idz i zobacz, twoje psy bylyby zadowolone hihihi[/QUOTE] Witanko w piąteczek:multi: U nas rano był szron:crazyeye::crazyeye:, ale teraz jest piękne słońce i błękit:):) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 U nas rano było strasznie zimno, Kissek cały się trząsł Quote
Oscar Patric Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 U Nas podobnie,bo w Zakopanem jest już śnieg,i wiem że zapowiadają także przymrozki:placz: głaski ślemy dla Futrzaków Quote
Buszki Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Hej,hej zaraz sobota :),a potem niedziela :) ! Quote
Wanilka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='M&S']Witanko w piąteczek:multi: U nas rano był szron:crazyeye::crazyeye:, ale teraz jest piękne słońce i błękit:):)[/QUOTE] Nie ma to jak mieszkać na południu:evil_lol: U nas żadnego szronu nie było:eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Przyszłam życzyć dobrej nocy ;) Quote
M&S Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Izabela124.']U nas rano było strasznie zimno, Kissek cały się trząsł[/QUOTE] Biedny golasek.... [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;)[/QUOTE] Witanko:) [quote name='unikatowydiament']U Nas podobnie,bo w Zakopanem jest już śnieg,i wiem że zapowiadają także przymrozki:placz: głaski ślemy dla Futrzaków[/QUOTE] Jak dla mnie, to trochę za wcześnie..... [quote name='Aleksandra95']Witamy się. :)[/QUOTE] Hello:) [quote name='Buszki']Hej,hej zaraz sobota :),a potem niedziela :) ![/QUOTE] Już niedziela:razz: [quote name='Wanilka']Nie ma to jak mieszkać na południu:evil_lol: U nas żadnego szronu nie było:eviltong:[/QUOTE] Ha, ha....Was też nie ominie:eviltong: [quote name='unikatowydiament']witamy się:) :)[/QUOTE] Dzień dobry:) [quote name='Izabela124.']Przyszłam życzyć dobrej nocy ;)[/QUOTE] A ja mówię dzień doberek:multi: Quote
Buszki Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jak już niedziela,to witamy się w niedzielę :evil_lol:. Quote
Shilomaniak Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Witamy po powrocie z urlopu, zimno i wiatroda, ale ma być ciepło to może spacerek jakiś wspólny z futrami,się ogarniemy trochę i pomyślimy. Quote
jamnicze Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Brrrr, ale dzisiaj sztormowa pogoda :shake:. Na szczęście wczoraj zaczęło padać dopiero pod koniec wystawy :) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Hej, witamy się i meldujemy, że zyjemy po Klubowej:) U Was byly zgłoszone tylko 2 szpice wilcze: PIES kl.p NORIS Wodna Goplana kl.o ARAMIS Chilloutdog. Szkoda, że Was nie bylo... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No to bardzo cieniutka staweczka jak na klubową. Quote
M&S Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='Buszki']Jak już niedziela,to witamy się w niedzielę :evil_lol:.[/QUOTE] A my w poniedziałek:) [quote name='Shilomaniak']Witamy po powrocie z urlopu, zimno i wiatroda, ale ma być ciepło to może spacerek jakiś wspólny z futrami,się ogarniemy trochę i pomyślimy.[/QUOTE] Witamy:) Bardzo dobry pomysł!!!! [quote name='Błyskotka']Miłego wieczoru :)[/QUOTE] Jest miły:) [quote name='jamnicze']Brrrr, ale dzisiaj sztormowa pogoda :shake:. Na szczęście wczoraj zaczęło padać dopiero pod koniec wystawy :)[/QUOTE] U nas też trochę chłodnawo..... [quote name='Kaaasia']Cześć :smile:[/QUOTE] Cześć:) [quote name='Asiaczek']Hej, witamy się i meldujemy, że zyjemy po Klubowej:) U Was byly zgłoszone tylko 2 szpice wilcze: PIES kl.p NORIS Wodna Goplana kl.o ARAMIS Chilloutdog. Szkoda, że Was nie bylo... Pzdr.[/QUOTE] Dzięki Asiu, wiem czytałam stawkę, a to były pół keesy...... [quote name='Błyskotka']No to bardzo cieniutka staweczka jak na klubową.[/QUOTE] Żadna stawka, nic specjalnego. [quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;)[/QUOTE] Hello Onku:):) Quote
M&S Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 To trochę fotek:) Zuzia Borys I wilki szpiczaste;) Quote
Recommended Posts