Ptysiak Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dzień doberek ;) No jakoś tez nie wierzę, że byś oddała ;) Ale okej zabieram :diabloti: zanim się rozmyślisz :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dzien dobry ;) u nas niezbyt ciekawie :( masz koty , moze spotkalas sie z plazmocytarnym zapaleniem pyska ?? :-( Quote
M&S Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 stokrotka.af napisał(a):doberek wilczaste :) Cześć Rufi:) Kaaasia napisał(a):Cześć futrzaki :smile: Hello Oli:p Ptysiak napisał(a):Dzień doberek ;) No jakoś tez nie wierzę, że byś oddała ;) Ale okej zabieram :diabloti: zanim się rozmyślisz :evil_lol: Dobry wieczór:) Jasne, jasne, tylko tak mówisz...:evil_lol: dOgLoV napisał(a):dzien dobry ;) u nas niezbyt ciekawie :( masz koty , moze spotkalas sie z plazmocytarnym zapaleniem pyska ?? :-( Cześć Onku:) Nie i nie chcę się z tym spotykać, cokolwiek to jest.....rozumiem, że macie problem. Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 M&S napisał(a): Cześć Onku:) Nie i nie chcę się z tym spotykać, cokolwiek to jest.....rozumiem, że macie problem. .... i to ogromny :-( ale powoli zbieramy informacje i jest wszystko na dobrej drodze , mam nadzieję .... Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 M&S napisał(a):To tak nagle wyskoczyło? Tzn Ibri zaczeła chudnać ale to nas nie zaniepokoilo bo stwierdzilismy ze ma duzo spacerów jest gorąco to mniej je , ale zaczeło nas martwic dlaczego zamiast miauczec wydaje dziwne dzwieki i dlaczego nieciekawie leci jej z pyszczka , postanowilismy ja przebadac no i na szczescie zrobilismy to zanim przestała jesc calkowicie .... Quote
M&S Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Tzn Ibri zaczeła chudnać ale to nas nie zaniepokoilo bo stwierdzilismy ze ma duzo spacerów jest gorąco to mniej je , ale zaczeło nas martwic dlaczego zamiast miauczec wydaje dziwne dzwieki i dlaczego nieciekawie leci jej z pyszczka , postanowilismy ja przebadac no i na szczescie zrobilismy to zanim przestała jesc calkowicie .... Już wiem. Przeczytałam u Ciebie. Głupia sprawa. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 No i mamy jesień, Paniusiu:) Pzdr. Quote
stokrotka.af Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 doberk, u nas leje od rana buuuuuuuuuuuuuuu :( mizianka dla futer zasyłamy :) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Witamy :) U nas też deszczowo i zimno :shake: Quote
Oscar Patric Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 doberek,widzę że wszędzie i zimno i pada Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dzien dobry ;) u nas wczoraj calutka noc lało , do domu wrócilam mokruteńka nie mialam na sobie ani jednej suchej niteczki , mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie powtórki z rozrywki :shake: Quote
Buszki Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 A my się witamy z rozpogodzeniami i przekazujemy troszkę słoneczka na jutro :). Quote
Tekla64 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 hej hej u nas z rana ino 6 stopni ale za to cudny wschod milego dzionka choc wiatr zimny Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Witaj :) Fajne zdjęcia, ale najbardziej pajęczyna mi się spodobała :) Quote
M&S Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Asiaczek napisał(a):No i mamy jesień, Paniusiu:) Pzdr. Jeszcze nie :lol:, wczoraj to była pomyłka:eviltong: stokrotka.af napisał(a):doberk, u nas leje od rana buuuuuuuuuuuuuuu :( mizianka dla futer zasyłamy :) A dziś jest słoneczko:multi: Ptysiak napisał(a):Witamy :) U nas też deszczowo i zimno :shake: unikatowydiament napisał(a):doberek,widzę że wszędzie i zimno i pada Chiquita&DeeDee napisał(a):dokładnie, u nas też ;) dOgLoV napisał(a):Dzien dobry ;) u nas wczoraj calutka noc lało , do domu wrócilam mokruteńka nie mialam na sobie ani jednej suchej niteczki , mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie powtórki z rozrywki :shake: Buszki napisał(a):A my się witamy z rozpogodzeniami i przekazujemy troszkę słoneczka na jutro :). Wczoraj się nie liczy, dzięki słoneczko dotarło i pięknie świeci :p:p natka.jezewska napisał(a):Ale śliczne szaraczki :) Dziękuję:) Tekla64 napisał(a):hej hej u nas z rana ino 6 stopni ale za to cudny wschod milego dzionka choc wiatr zimny Hej, hej. U nas cieplej. Dziękuję będzie miły, bo piątek i tak mi jakoś fajnie jest!!! Ptysiak napisał(a):Miłego weekendu :) Jeszcze trochę trzeba popracować do weekendu;) Izabela124. napisał(a):Witaj :) Fajne zdjęcia, ale najbardziej pajęczyna mi się spodobała :) Doberek:) Pajęczyna była super. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś fajne znajdę. Quote
stokrotka.af Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 doberek, przyszłam się wtulić w futerka :) Quote
M&S Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 stokrotka.af napisał(a):doberek, przyszłam się wtulić w futerka :) Bardzo proszę wtulaj się do woli;) Tylko co na to Rufol powie....? Quote
M&S Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 To jak śpi, to wtulaj się szbko!!!!;) Quote
M&S Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']hello futrzaki:)[/QUOTE] Hello Oskar:) Quote
Recommended Posts