M&S Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Tekla64 napisał(a):po deszczu mokro i przyjemnie bo na to mokre swieci slonce milego weekendu U nas nie padało, ale słońca specjalnie też nie było. dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) Buszki napisał(a):I my się witamy już bez deszczu :multi:. Doberek:):) stokrotka.af napisał(a):leje, slońca nie ma buuuuuuuuuuuuuuuu idę się wtulić w Aiko i Slasha a co :) A wtuaj się na zdrowie...;) Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) unikatowydiament napisał(a):witanko w sobotę:) Doberek w niedzielę:lol::lol: Quote
Tekla64 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no to kolejny tydzien za nami i kolejny przed milego niedzielnego wieczora Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I wrzesień nastał... oby był tak piękny jak w zeszłym roku:) Quote
tulasy Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale naoglądałam się zdjęć.!!!! Mój kochany Tygrysek świetnie wygląda - wspaniałe z niego kocisko. Jak tam Zuzia ?? Wiesz Aniu dokładnie oglądałam zdjęcia Aiko i Slasha i powiem Ci szczerze że Slash będzie ładniejszy od Aiko. Slash ma piękną głowę i bardzo ładnie osadzone uszy. Jest ciemny i duży , jak już dostanie dorosłą szatę to będzie piękny i chyba większy niż Aiko, . Naprawdę bardzo mi się podoba. Mam nadzieje,że w przyszłym roku zobaczymy go na ringach. Dla Aika gratulacje za championat Głaskanko dla wszystkich Basia Quote
M&S Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):i my się przywitamy.:) stokrotka.af napisał(a):doberek słodziaki :) dOgLoV napisał(a):dzień dobry ;) Witamy się pięknie:lol: Tekla64 napisał(a):no to kolejny tydzien za nami i kolejny przed milego niedzielnego wieczora Tak, kolejny za nami.... Chiquita&DeeDee napisał(a):I wrzesień nastał... oby był tak piękny jak w zeszłym roku:) I co zrobić, lato się kończy....szkoda. Kaaasia napisał(a):Doberek poniedziałkowy :smile: stokrotka.af napisał(a):doberek wilcze ;) Dobry poniedziałkowy wieczór:) tulasy napisał(a):Ale naoglądałam się zdjęć.!!!! Mój kochany Tygrysek świetnie wygląda - wspaniałe z niego kocisko. Jak tam Zuzia ?? Wiesz Aniu dokładnie oglądałam zdjęcia Aiko i Slasha i powiem Ci szczerze że Slash będzie ładniejszy od Aiko. Slash ma piękną głowę i bardzo ładnie osadzone uszy. Jest ciemny i duży , jak już dostanie dorosłą szatę to będzie piękny i chyba większy niż Aiko, . Naprawdę bardzo mi się podoba. Mam nadzieje,że w przyszłym roku zobaczymy go na ringach. Dla Aika gratulacje za championat Głaskanko dla wszystkich Basia Witaj Basiu:) Tak, Tygrys wygląda całkiem dobrze:evil_lol: a Zuzuia też ma się dobrze. Slash jest ładniejszy i większy od Aika...mam nadzieję, że nie przerośnie;) Aiko teraz zbrzydł, cały czas się zmienia, zobaczymy jaki będzie jak wreszcie dorośnie... unikatowydiament napisał(a):witamy się:) dOgLoV napisał(a):hejka ;-) Aleksandra95 napisał(a):pozdrawiamy.::):) Hej, hej:multi: Quote
M&S Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Witam się :) Cześć, cześć:) Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 noooooooooooo tylko się tak witać będziemy;) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No to ja napisze cos innego: mam nadzieję zobaczyc się i pogadac z M&S w sobote na wystawie:) pzdr. Quote
Recommended Posts