jamnicze Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 nie ma sprawy. Niestety większość była podobna do tego pierwszego :evil_lol: ale tak to już jest w halówkach. Quote
kalyna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 śliczne kociaste :loveu: a psiaki jakie ofutrzone :mdleje: one juz na zimę tak obrosły, czy będzie jeszcze gorzej? nie chce wiedzieć ile jest wyczesywania z nich jak zaczną linieć... :D choć szczeniak to masakra jest :o Quote
Asiaczek Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Faktycznie, to pierwsze zdjęcie baaaaardzo artystyczne jest:) jamnicze się postarała;) pzdr. Pzdr. Quote
Buszki Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wącham...,wącham...,wącham...,a potem zjem :evil_lol: http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01988.jpg [quote name='jamnicze']Hej, ja też mam parę fotek z Oberwartu :) Ania i Aiko na wybiegu :diabloti: Pełen szacun,taką fotę to na prawdę ciężko zrobić :loveu:. Quote
stokrotka.af Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 fotka z cyklu co to autor miał na myśli ;) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='M&S']Piękna fota:evil_lol: POwiem nawet, że artystyczna.... Ja Picasso :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_4323-2.jpg ale cudne oczka :loveu: Quote
łamAga Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ja nienawidzę focić na wystawach halowych a niedługo zimno zacznie sie robic i tylko takie będą :roll: Quote
M&S Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='jamnicze']nie ma sprawy. Niestety większość była podobna do tego pierwszego :evil_lol: ale tak to już jest w halówkach. Ważne, że są zdjęcia:) [quote name='kalyna']śliczne kociaste :loveu: a psiaki jakie ofutrzone :mdleje: one juz na zimę tak obrosły, czy będzie jeszcze gorzej? nie chce wiedzieć ile jest wyczesywania z nich jak zaczną linieć... :D choć szczeniak to masakra jest :o Dzięki:) One nie są ofutrzone....Aiko jeszcze nie odzyskał futra po "atakach" piranii Slasha, a młody dopiero się ofutrza. Do pełnego jeszcze mu duuużo brakuje;) [quote name='Asiaczek']Faktycznie, to pierwsze zdjęcie baaaaardzo artystyczne jest:) jamnicze się postarała;) pzdr. Pzdr. Piękne jest:):) [quote name='Chiquita&DeeDee']Grajdołek wygląda super :) Tak:p [quote name='Buszki']Wącham...,wącham...,wącham...,a potem zjem :evil_lol: http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01988.jpg Pełen szacun,taką fotę to na prawdę ciężko zrobić :loveu:. Tak, zgadzam się:lol: [quote name='stokrotka.af']fotka z cyklu co to autor miał na myśli ;) Dobre:cool3: [quote name='Ptysiak']Ja Picasso :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_4323-2.jpg ale cudne oczka :loveu: Picasso wysiada:evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja nienawidzę focić na wystawach halowych a niedługo zimno zacznie sie robic i tylko takie będą :roll: Ja mam w miarę dobry aparat i całkiem nieźle wychodzą zdjęcia na hali:) Witanko w piąteczek!!! Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 hej hej serdecznie przepraszam za tak okrutny blad, ale mam nadzieje ze mi wybaczysz ja sie kompletnie nie znam u nas od wczoraj leje i leje ponoc w niedziele ma byc juz piknie znowu i oby milego dnia Quote
Buszki Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 My też witamy się na mokro.O 6:45 obudził mnie deszcz i wygląda,że padać będzie cały dzień.Buuuu,nie lubimy deszczuuuuu... Quote
M&S Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Tekla64 napisał(a):hej hej serdecznie przepraszam za tak okrutny blad, ale mam nadzieje ze mi wybaczysz ja sie kompletnie nie znam u nas od wczoraj leje i leje ponoc w niedziele ma byc juz piknie znowu i oby milego dnia Wybaczam;):) U nas świeci i jest ślicznie, ale straszą deszczem.... Buszki napisał(a):My też witamy się na mokro.O 6:45 obudził mnie deszcz i wygląda,że padać będzie cały dzień.Buuuu,nie lubimy deszczuuuuu... To trochę słońca wysyłam;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry w ten piękny poranek :) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry ;) a u nas pada i w ogóle tak ciemno sie zrobiło że lampke musiałam sobie na klawiature włączyć bo literek nie widziałam :shake: Quote
M&S Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzień dobry w ten piękny poranek :) Tak piękny dzień:) Witanko. dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) a u nas pada i w ogóle tak ciemno sie zrobiło że lampke musiałam sobie na klawiature włączyć bo literek nie widziałam :shake: Oj, to przykro....ale trzeba mieć nadzieję na popołudniowe rozpogodzenia;) Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 u nas na tyla przestalo padac ze bylismy na rowerze moze sie uspokja bo srustrowane mocno byly a wam jak minal dzionek? milego popoludnia poznego Quote
jamnicze Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A jak ja się dzisiaj umówiłam na dłuższy spaceros, to zaczęło padać :placz:. No, ale nie było tak źle, deszczyk niewielki, a my nie z cukru :). A co najlepsze deszcz wystraszył większość ludzi i w parku byliśmy praktycznie sami, no przypałętał się jeden mały chaszczulek ;) Quote
Buszki Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 M&S napisał(a): To trochę słońca wysyłam;) Nie dotarłoooo :placz:.Cały czas pada :-(. Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 To chyba tylko u mnie nie padało i nie pada :) Quote
M&S Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 stokrotka.af napisał(a):doberk futrzaste wilcze :) Doberek Rufiku:lol: Tekla64 napisał(a):u nas na tyla przestalo padac ze bylismy na rowerze moze sie uspokja bo srustrowane mocno byly a wam jak minal dzionek? milego popoludnia poznego U nas nie padało, ale jakoś tak się kiepsko czułam.... jamnicze napisał(a):A jak ja się dzisiaj umówiłam na dłuższy spaceros, to zaczęło padać :placz:. No, ale nie było tak źle, deszczyk niewielki, a my nie z cukru :). A co najlepsze deszcz wystraszył większość ludzi i w parku byliśmy praktycznie sami, no przypałętał się jeden mały chaszczulek ;) Ja też lubię chodzic po lesie w czasie deszczu. Nie ma żywego ducha i jest tak inaczej... Buszki napisał(a):Nie dotarłoooo :placz:.Cały czas pada :-(. Przykro mi:shake: Izabela124. napisał(a):To chyba tylko u mnie nie padało i nie pada :) U nas też nie:p Quote
Tekla64 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 po deszczu mokro i przyjemnie bo na to mokre swieci slonce milego weekendu Quote
Buszki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 I my się witamy już bez deszczu :multi:. Quote
stokrotka.af Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leje, slońca nie ma buuuuuuuuuuuuuuuu idę się wtulić w Aiko i Slasha a co :) Quote
Recommended Posts