stokrotka.af Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 doberek poniedziałkowy, u nas też wieje jak pierun :( Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, to moje 3 psy ważą razem 4,2kg :lol: Hmm, na zdjęciach były 3 koty? to ja ślepa jestem, bo widziałam 2:oops: Bo masz pieseczki, a nie psy;) Na tych Zuzui nie ma, nie miała ochoty być modelką.... stokrotka.af napisał(a):doberek poniedziałkowy, u nas też wieje jak pierun :( Hej, hej u nas leje....... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Heheh;) psy w mniejszej postaci;) Uff... to nie tak źle ze mną:) Quote
bety Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Gratulacje dla nowego "szampona" Polski!!! :) Miłośnik astrów http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01989.jpg też lubię te kwiatki. [quote name='M&S']A u mnie właśnie zaczęło padać........ Doberek:) U nas też pada, ochydztwo. Pzdr Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heheh;) psy w mniejszej postaci;) Uff... to nie tak źle ze mną:) Wszystko z oczami ok.:) [quote name='bety']Gratulacje dla nowego "szampona" Polski!!! :) Miłośnik astrów http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01989.jpg też lubię te kwiatki. U nas też pada, ochydztwo. Pzdr Dzięki, przekażę komu trzeba;) Astry ładne, tylko jesień zapowiadają..... Quote
Asiaczek Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Aniu, w Debreczynia, w oba dni byly te same 2 wilcze: Pies, kl.ch BARKO VOM HADERMARKT Suka, kl.ch DESNA VOM HADERMARKT Pewnie dostały wsio, chyba nawet na Grupie widzialam wilczego, ale nie przygladałam się.... Pzdr. Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Dzięki Asiu:) Pewnie tak, a sędziował Polak? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Pierwszego dnia - Grzegorz Weron/PL. Drugiego - Molnar Zsolt/Rumunia. pzdr. Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Ciekawa jestem, jak ocenił wilcze za granicą..... Quote
Kaaasia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Witamy się po raz pierwszy ale wpadać będziemy częściej :smile: Świetne wszystkie futrzaki :smile: Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Kaaasia napisał(a):Witamy się po raz pierwszy ale wpadać będziemy częściej :smile: Świetne wszystkie futrzaki :smile: Witamy:) Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin. unikatowydiament napisał(a):doberek piękne futrzaki:) Doberek:) Quote
Tekla64 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 no ja na dzis mam dosc i koniec z moimi silam ale dzionek wykorzystany dobrze hihihi dobrej nicy i coby jutro byl ladny dzien Quote
M&S Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Tekla64 napisał(a):no ja na dzis mam dosc i koniec z moimi silam ale dzionek wykorzystany dobrze hihihi dobrej nicy i coby jutro byl ladny dzien Ja też jestem zadowolona z dzisiejszego dnia:) Quote
Tekla64 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 hej hej nie chce krakac ale zapowiada sie piekny dzionek , choc ranek typowo zlotojesienny chlodny ale pogodny patrzac co sie dzieje z moimi prawie dzikimi zwierzakami powiem ze one sie juz w barwy wojenne ubieraja i pryzgotowuja do walk, znaczy bekowisko bedzie wczesniej ptaszydla juz tez jesiennie sie odzywaja , wilgi zamilkly na amen bocki nasze se juz polecialy penwie na miejsce zgrupowan ,a zurawie sie nawoluja do odlotu moze dzis tez bedziemy zadowolone z dnia?! zycze i sobie i wam Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 To jeszcze trochę lasu i innych okoliczności przyrody;) Upalny ranek:) Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 .................................................. c.d.n. ;) Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Tekla64 napisał(a):hej hej nie chce krakac ale zapowiada sie piekny dzionek , choc ranek typowo zlotojesienny chlodny ale pogodny patrzac co sie dzieje z moimi prawie dzikimi zwierzakami powiem ze one sie juz w barwy wojenne ubieraja i pryzgotowuja do walk, znaczy bekowisko bedzie wczesniej ptaszydla juz tez jesiennie sie odzywaja , wilgi zamilkly na amen bocki nasze se juz polecialy penwie na miejsce zgrupowan ,a zurawie sie nawoluja do odlotu moze dzis tez bedziemy zadowolone z dnia?! zycze i sobie i wam Tak, dzień zapowiada się fajnie:) W naszym lesie już też jest ciszej, czasami słychać gdzieś w oddali gęsi. Mam nadzieję, że będziemy zadowolone. Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Od samego rana zdjęcia :multi: to lubię :loveu: dzień dobry;) Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 dOgLoV napisał(a):Od samego rana zdjęcia :multi: to lubię :loveu: dzień dobry;) Tylko kilka;) Dzień dobry:) Quote
stokrotka.af Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 doberek futrzaki :) jak ja tęsknie za moim laskiem :( Rufol pewnie też.... Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 stokrotka.af napisał(a):doberek futrzaki :) jak ja tęsknie za moim laskiem :( Rufol pewnie też.... Doberek Rufiku:) Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Super, że już od rana foteczki :multi: Też się cieszę:) Quote
Recommended Posts