Błyskotka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Byłam w Krakowie na wystawie ale z powodów "cyrków" jakie robiła pani z Austrii nie wypatrzyłam was :oops:. Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Hej:) I znowu miłe zaskoczenie... tyleeeeee zdjęć :multi: http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01372.jpg jak mi się podoba to leżenie z tymi tylnymi łapkami :loveu: Quote
M&S Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Zdjęcia z wystawy obejrzane :) :):):) Błyskotka napisał(a):Byłam w Krakowie na wystawie ale z powodów "cyrków" jakie robiła pani z Austrii nie wypatrzyłam was :oops:. Wystawialiście się na hali? Ptysiak napisał(a):Hej:) I znowu miłe zaskoczenie... tyleeeeee zdjęć :multi: http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01372.jpg jak mi się podoba to leżenie z tymi tylnymi łapkami :loveu: Leżymy na "żabę";) Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Mój tak nie chce leżeć :( a takie to słodkie :D Quote
Błyskotka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 M&S napisał(a):Wystawialiście się na hali? Osobiście nie wystawiałam ale grupa V wylądowała na hali. Quote
M&S Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Mój tak nie chce leżeć :( a takie to słodkie :D Nie każdy tak leży, Slash leży na "pół żaby";) Błyskotka napisał(a):Osobiście nie wystawiałam ale grupa V wylądowała na hali. Niestety..... Quote
łamAga Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 M&S napisał(a):Troszeczkę;) To pora na wystawy!!! Moglibyście przyjechać na klubową molosów do Wwy.... A wyniki, mogą być. Hejka ;) Następne wystawy nasze będą pewnie za rok , na razie mamy za duzo wydatków i za dużo remontów wiec szkoda nam czasu zwłaszcza ze jeszcze jest ciepło i można coś porobić przed domem ;) Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Dzisiaj Ptysiek leżał po spacerze na "żabę" :D ale przez sekundę i nie zdążyłam zdjęcia pstryknąć :( Quote
M&S Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Następne wystawy nasze będą pewnie za rok , na razie mamy za duzo wydatków i za dużo remontów wiec szkoda nam czasu zwłaszcza ze jeszcze jest ciepło i można coś porobić przed domem ;) Doberek:) Też racja, są sprawy ważne i inne;) Ptysiak napisał(a):Dzisiaj Ptysiek leżał po spacerze na "żabę" :D ale przez sekundę i nie zdążyłam zdjęcia pstryknąć :( Następnym razem sie uda:) Quote
M&S Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Aaaa, zapomniałam. Maleńki Slash waży 20 kg i 85 dkg......:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;) To faktycznie "maleńki" :roll::evil_lol: Quote
tulasy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jak maleńki Slash waży ponad 20 kg, to ile bedzie ważył jak dorośnie ??? Niezły będzie z niego "wilczek". Ze zdjęć widać że chłopak wody się nie boi Pozycja Aiko "na żabę" - kapitalna Aniu kiedy zaczniesz wystawiać Slasha ?? Wygłaskaj psie i kocie futra Basia Quote
Asiaczek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 No, własnie, kiedy będzie debiut Maluszka?:) pzdr. Quote
Tekla64 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 chwiel znowu znaiedbalam i jestem az tyle do tylu , ale nadrobie jak znajde czas. maluch jest naprawde cudny, mimo ze wcale juz nie maluch hihihi ale pycha ma jeszcze szcyzlowatego u nas teraz nas gotuje z gory, czlekowi nigdy nie dogodzi ale zwierzaki [ przynajmniej moje] tyz nie bardzo szczesliwe z takich upalow Quote
NATKA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 No w końcu swój wilczy niedosyt zaspokoiłam - mnóstwo fajnych fot, super popatrzyć jak wilczyska ze sobą hasają :p Slash niesamowicie wyrósł, a już na tej focie to wygląda jak by Aiko sporo przerósł - dorodny z niego wilczek :loveu::loveu::loveu: http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01675.jpg ...i ten uśmiech 8-) coś mi się wydaje, że z niego to taki diabełek w jagnięcej skórce ;) http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC01662-1.jpg I faktycznie konkretnie Aiko jest przez niego przetrymowany :evil_lol: Quote
Wombat4 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Hello, my name is Barbara- and I´m the owner of Aiko von der Schwedengasses grandfather Ingo vom Schmuttertal called "Lucky". I´m sorry- as I´m german- I´ll have to write in english- or german. I think english might be better..;-) I found "Aiko" by google-search and decided to introduce Lucky (and myself) in case you would like to. "Lucky" will become 10 years- in spring 2013. This is how he is looking in winter: We do have 3 dogs: What ever you want to know- please ask! I´m not quite sure wether it´s the right thread to introduce us- but I thought it could suit well - Quote
Recommended Posts