Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

michal_unga napisał(a):
Zdjęcia powinny sie pojawić w galerii mudikowej lub tulasowej. Kiedy - to zależy od Agaty - bo ona będzie opracowywać.

Jasne, będziemy czekać;)

A.

Posted

J.G napisał(a):
Śliczna jest ta Kaśkowa Fuńka:loveu:

Tak, absolutnie piękna:loveu::loveu::loveu::loveu: wcześniej w galerii też są jej fotki, wtedy była malutkim kociątkiem....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Tak, absolutnie piękna:loveu::loveu::loveu::loveu: wcześniej w galerii też są jej fotki, wtedy była malutkim kociątkiem....

A.

O... to muszę się cofnąć i poszukać bo nie widziałem.;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Funia to kotka Kasiowo-Maniowo-trochę Aniowa;),
to, to maleństwo, które u nas niestety zostać nie mogło:-(:shake:
A.

Tak myślałam, że wolałam się upewnić.:lol:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Z Funi widać ciekawska koteczka :cool3:

Tak,, bardzo ja wszystko interesuje.....

Ale się wkurzyłam dziś rano :mad::mad::mad:, jakiś matoł wyciął nam banerek, :angryy::angryy::angryy::angryy: tyle czasu był i nikomu nie przeszadzał, wyciął link do zgubionengo Orda....i to bez uprzedzenia. Tak się nie robi...........:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.

A.

Posted

...ale mogli by chociaż pw napisać, albo co kolwiek...bo moim zdaniem link do Orda nie jest powodem do tak drastycznych reakcji:mad: ogólnie niech spada ten Mod , który to zrobił!!!!

Posted

jbk napisał(a):
Nigdy nie piszą, co się stało. Podpis ma mieć wymiar konkretny i jak jest za duży, to wywalają......

.....byłoby miło, gdyby skupili się na lepszym funkcjonowaniu dogo, i tyle

A.

Posted

jbk napisał(a):
Nigdy nie piszą, co się stało. Podpis ma mieć wymiar konkretny i jak jest za duży, to wywalają......

Sami nie wiedzą co robią,mój baner jest wymaganej wielkości i też ktoś usuwał a ja wstawiałem i taka zabawa w kotka i myszkę następnie zablokowali coś tam i nie mogłem go wstawić,bo kilku postach do administracji został przez nich umieszczony.
Teraz o dłuższego czasu walczę z awatarem ja wstawiam a ktoś nieznający się go wywala,nieznający dlatego że nie raczy nawet sprawdzić że on jest w wymaganych wymiarach,bo po co najłatwiej jest usunąć,brak słów...

Posted

przyczlapalam sie do Was:p
witajcie wilcze:loveu:
ostatnio widzialam starszego pana niosacego na rekach szczeniatko wilczego.... myslalam ze w slup wjade (autem jechalam)... jakie to boskie stworzenie. Tylko schrupac:loveu:
Oczywiscie posmialam sie z kawalow, zobaczylam Wasza wiosenke:loveu:
Pozdrowki:multi:

Posted

lolka75 napisał(a):
przyczlapalam sie do Was:p
witajcie wilcze:loveu:
ostatnio widzialam starszego pana niosacego na rekach szczeniatko wilczego.... myslalam ze w slup wjade (autem jechalam)... jakie to boskie stworzenie. Tylko schrupac:loveu:
Oczywiscie posmialam sie z kawalow, zobaczylam Wasza wiosenke:loveu:
Pozdrowki:multi:

Witaj z dalekej krainy;);),

ale się uśmiałam, zrobiłam wizualizację i zobaczyłam Cię i tego facia z wilczym szczeniakiem, przepraszam. Tak do schrupania, tylko jak podrośnie, to on chrupie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Z tym banerkiem to faktycznie nie w porządku :shake:. Nawet jak jest regulamin, to przyzwoitość nakazuje wysłać krótkie info na PW

absolutnie się zgadzm, trochę przyzwoitości i dobrego wychowania przydaloby się niektórym.....

A.

Posted

Dopiero teraz melduje się.
Z Luksa wrócilismy dopiero ok. 15.00 w poniedziałek, bo... zostalismy do BIS'ów (czyli wyjazd o 19.00), 2x drzemka na trasie i ok. 40 minut stracone, bo jakas kicia wjechała w przód samochodu kierowcy!

A we wtorek - z rana wyjazd do Olsztyna m Zuliką. Juz jest w nowym domku i mam sporo fotek. Warunki ma super, towarzystwo też.:multi:

Pzdr.