michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):a zdjęcia będą i jakie wyniki.....? A. Zdjęcia powinny sie pojawić w galerii mudikowej lub tulasowej. Kiedy - to zależy od Agaty - bo ona będzie opracowywać. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Funia - to kotka Kaśkowa...? http://img293.imageshack.us/img293/1781/picture1336.jpg Pzdr. Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 michal_unga napisał(a):Zdjęcia powinny sie pojawić w galerii mudikowej lub tulasowej. Kiedy - to zależy od Agaty - bo ona będzie opracowywać. Jasne, będziemy czekać;) A. Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 J.G napisał(a):Śliczna jest ta Kaśkowa Fuńka:loveu: Tak, absolutnie piękna:loveu::loveu::loveu::loveu: wcześniej w galerii też są jej fotki, wtedy była malutkim kociątkiem.... A. Quote
J.G Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tak, absolutnie piękna:loveu::loveu::loveu::loveu: wcześniej w galerii też są jej fotki, wtedy była malutkim kociątkiem.... A. O... to muszę się cofnąć i poszukać bo nie widziałem.;) Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Funia to kotka Kasiowo-Maniowo-trochę Aniowa;), to, to maleństwo, które u nas niestety zostać nie mogło:-(:shake: A. Tak myślałam, że wolałam się upewnić.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jamnicze napisał(a):Z Funi widać ciekawska koteczka :cool3: Tak,, bardzo ja wszystko interesuje..... Ale się wkurzyłam dziś rano :mad::mad::mad:, jakiś matoł wyciął nam banerek, :angryy::angryy::angryy::angryy: tyle czasu był i nikomu nie przeszadzał, wyciął link do zgubionengo Orda....i to bez uprzedzenia. Tak się nie robi...........:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:. A. Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 właśnie walczę o jego dawny wygląd :razz: m. Quote
jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):właśnie walczę o jego dawny wygląd :razz: m. Też mi zabrali, jak za dużo wsadziłam ;) Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 ...ale mogli by chociaż pw napisać, albo co kolwiek...bo moim zdaniem link do Orda nie jest powodem do tak drastycznych reakcji:mad: ogólnie niech spada ten Mod , który to zrobił!!!! Quote
jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nigdy nie piszą, co się stało. Podpis ma mieć wymiar konkretny i jak jest za duży, to wywalają...... Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jbk napisał(a):Nigdy nie piszą, co się stało. Podpis ma mieć wymiar konkretny i jak jest za duży, to wywalają...... .....byłoby miło, gdyby skupili się na lepszym funkcjonowaniu dogo, i tyle A. Quote
J.G Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jbk napisał(a):Nigdy nie piszą, co się stało. Podpis ma mieć wymiar konkretny i jak jest za duży, to wywalają...... Sami nie wiedzą co robią,mój baner jest wymaganej wielkości i też ktoś usuwał a ja wstawiałem i taka zabawa w kotka i myszkę następnie zablokowali coś tam i nie mogłem go wstawić,bo kilku postach do administracji został przez nich umieszczony. Teraz o dłuższego czasu walczę z awatarem ja wstawiam a ktoś nieznający się go wywala,nieznający dlatego że nie raczy nawet sprawdzić że on jest w wymaganych wymiarach,bo po co najłatwiej jest usunąć,brak słów... Quote
lolka75 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 przyczlapalam sie do Was:p witajcie wilcze:loveu: ostatnio widzialam starszego pana niosacego na rekach szczeniatko wilczego.... myslalam ze w slup wjade (autem jechalam)... jakie to boskie stworzenie. Tylko schrupac:loveu: Oczywiscie posmialam sie z kawalow, zobaczylam Wasza wiosenke:loveu: Pozdrowki:multi: Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 lolka75 napisał(a):przyczlapalam sie do Was:p witajcie wilcze:loveu: ostatnio widzialam starszego pana niosacego na rekach szczeniatko wilczego.... myslalam ze w slup wjade (autem jechalam)... jakie to boskie stworzenie. Tylko schrupac:loveu: Oczywiscie posmialam sie z kawalow, zobaczylam Wasza wiosenke:loveu: Pozdrowki:multi: Witaj z dalekej krainy;);), ale się uśmiałam, zrobiłam wizualizację i zobaczyłam Cię i tego facia z wilczym szczeniakiem, przepraszam. Tak do schrupania, tylko jak podrośnie, to on chrupie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Z tym banerkiem to faktycznie nie w porządku :shake:. Nawet jak jest regulamin, to przyzwoitość nakazuje wysłać krótkie info na PW Quote
M&S Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jamnicze napisał(a):Z tym banerkiem to faktycznie nie w porządku :shake:. Nawet jak jest regulamin, to przyzwoitość nakazuje wysłać krótkie info na PW absolutnie się zgadzm, trochę przyzwoitości i dobrego wychowania przydaloby się niektórym..... A. Quote
M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!!!! Hej, witam słonecznie A. Quote
M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='deer_1987']u nas deszczowo.. to wysyłam Wam trochę tego świecącego A. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dopiero teraz melduje się. Z Luksa wrócilismy dopiero ok. 15.00 w poniedziałek, bo... zostalismy do BIS'ów (czyli wyjazd o 19.00), 2x drzemka na trasie i ok. 40 minut stracone, bo jakas kicia wjechała w przód samochodu kierowcy! A we wtorek - z rana wyjazd do Olsztyna m Zuliką. Juz jest w nowym domku i mam sporo fotek. Warunki ma super, towarzystwo też.:multi: Pzdr. Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wilcze chrupią ludzi jak dorosną? Eeeeee...... Nie wierzę ;) Toż to sama dobroć :) Quote
Recommended Posts