Oscar Patric Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 no właśnie co tam u Was słychać,czekamy na nowe focie:) pozdrawiamy cieplutko Quote
Asiaczek Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Dzisiaj na wystawie w Starej Miłosnej widziałam się z M&S, rozmawialam z nimi. ale to wszystko trwało jakos tak krótko.... Pzdr. Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj na wystawie w Starej Miłosnej widziałam się z M&S, rozmawialam z nimi. ale to wszystko trwało jakos tak krótko.... Pzdr.[/QUOTE] mogłas spytać dlaczego na opuściły :placz: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Alez spytałam. I... brak czasu, jakies przelotne choroby. ale obiecały, ze wrócą... pzdr. Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Alez spytałam. I... brak czasu, jakies przelotne choroby. ale obiecały, ze wrócą... pzdr.[/QUOTE] super :multi: bedziemy tutaj , sprzatac , podlewac kwiatki itd zeby miały porzadek jak wroca :lol: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Miło to słyszeć, że wrócą :) Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
M&S Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Witam się z Wami po przerwie:) Żyjemy, ale czasu mało....po całym dniu przed komputerem, w domu nie chce mi się nawet na niego patrzeć. U nas w zasadzie nic specjalnego się nie dzieje, Marysia chodzi na rehabilitacje, siadł jej kręgosłup:shake:, ciekawe co będzie jak się zastarzeje..... Malutki nie jest już roskosznym szczylkiem, jutro kończy 6 miesięcy. Wazy prawie 20 kg. i ma 51 cm wzrostu. Pobiera dzielnie nauki w Psim przedszkolu. Aiko powoli odzyskuje wygryzioną szatę. W Warszawie skończył Championat:multi: Koty żyją i korzystają z uroków lata na trawce w ogródku:) Mam zdjęcia, ale niestety w aparacie..... Dziękuję, że pamiętacie o nas :) Quote
M&S Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Aleksandra95']dziękujemy za wieści :)[/QUOTE] :):):):):) Quote
Tekla64 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 no kurcze jakos wszytskim malo czasu sie nagle zrobilo???? witamy sie tyz w przerwie miedzy zadaniami Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 gratulacje ukończenia Championatu:multi: mizianki ślemy:) Quote
stokrotka.af Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 gratki dla Aiko :) już nie mogę się doczekać fotek szczylka :) Quote
łamAga Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Gratulacje !!!!!!!!!!!! super że wróciłyście :multi: zdrówka dla Marysi ;) Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pozdrawiamy serdecznie:) Fajnie, że jesteście :multi: I czekamy na nowe zdjęcia ;) Quote
M&S Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Dziękuję za miłe słowa:) Wyskoczyłyśmy na kilka dni odetchnąć innym powietrzem;) Quote
Recommended Posts