kalyna Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 :kciuki: za zdrówko ;) a może na tą łapę załóż pończochę obciętą... rana lubi oddychać i szybciej się goi, to przepuszcza powietrze a nie da psu lizać ;) no i nie jest cała łapa zawinięta, ale miejsce z raną ;) hmm polecam jechać towarzysko.. pić duużo herbaty z cytryną i siedzieć pod kocem jak najwięcej.... a najlepiej jak pod kocem pies grzeje to już w ogóle bajka ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Herbata niekoniecznie, bo jednak mocno wysusza śluzówkę... Woda z cytryną i soki, ciepłe/letnie. Ale tak czy siak - decyzja chyba podjęta - jadą;) Pzdr. Quote
M&S Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Herbata niekoniecznie, bo jednak mocno wysusza śluzówkę... Woda z cytryną i soki, ciepłe/letnie. Ale tak czy siak - decyzja chyba podjęta - jadą;) Pzdr.[/QUOTE] Niestety nic z tego......nie jedziemy. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Łeeeeee, to może chociaż Ty albo Mania by z nami pojechała...? Jeszcze jest czas, nasza zbiórka zaczyna ise o 12-tej.... To jak? pzdr. Quote
M&S Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Łeeeeee, to może chociaż Ty albo Mania by z nami pojechała...? Jeszcze jest czas, nasza zbiórka zaczyna ise o 12-tej.... To jak? pzdr.[/QUOTE] Dzięki Asiu, niestety nic z tego nie będzie. Ja leżę, a Mania w tej sytuacji idzie na ćwiczenia... Quote
Tekla64 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 no troche szkoda ale maj jest co roku a Salzburg stoi i bedzie stal wiec nastepnym razem sie uda choc maj w Alpach i wlasnie Salzburg jest cudny ale ale wazneijsze jest zdrowko bo nawet maj tam przy kiepskim samopoczuciu nie jest urokliwy pociesz sie i nas i dawaj troche foteckow co? Quote
jamnicze Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Cześć, dopiero przeczytałam, ech... szkoda wystawy i przede wszystkim spotkania ze sparkowymi dziećmi. Kurujcie się, przesyłamy dobre myśli ................ Quote
M&S Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Tekla64']no troche szkoda ale maj jest co roku a Salzburg stoi i bedzie stal wiec nastepnym razem sie uda choc maj w Alpach i wlasnie Salzburg jest cudny ale ale wazneijsze jest zdrowko bo nawet maj tam przy kiepskim samopoczuciu nie jest urokliwy pociesz sie i nas i dawaj troche foteckow co?[/QUOTE] [quote name='jamnicze']Cześć, dopiero przeczytałam, ech... szkoda wystawy i przede wszystkim spotkania ze sparkowymi dziećmi. Kurujcie się, przesyłamy dobre myśli ................[/QUOTE] Szkoda, bardzo szkoda.....tak chciałam tam być:-( Wiem, że Salzburg będzie w tym samym miejscu, ale takiej stawki i takich psów nie będzie. Jestem zdołowana......i zaziębiona i jest do kitu:shake: Quote
kalyna Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Herbata niekoniecznie, bo jednak mocno wysusza śluzówkę... Woda z cytryną i soki, ciepłe/letnie. Pzdr.[/QUOTE] jak mnie choroba rozłożyła to właśnie herbata z cytryną postawiła mnie na nogi w 2-3 dni, al eto na okrągło ją piłam i leżałam w wyrku ;) dlatego ją poleciłam ;) Quote
M&S Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Wszystkie specyfiki, które stawiają na nogi są dobre. Quote
stokrotka.af Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 końska dawka gripexu :0 tulam mocno i głaski dla futrzaków zasyłam :) Quote
Ptysiak Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ja na przeziębienie biorę gorącą kąpiel plus polopiryna i do łóżka się wypocić i wygrzać. Zdrówka życzę :) Quote
łamAga Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ja na przeziębienie pije groka , bardzo pomaga chociaż nienawidze smaku wódki to pije ten niesmaczny trunek bo wiem ze to złoty srodek :evil_lol: witamy i zdrówka życzymy ;) Quote
Tekla64 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 no mam nadzije ze idzie ku lepszemu i w ludzkim i psim zdrowiu? czego zycze bardzo mocno Quote
Wanilka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Wróciłam z Salzburga.Laser ocena doskonała bez lokaty.Ze stawki 17-tu pomków w klasie otwartej 10 zostało odesłanych z kwitkiem.W finałowej siódemce był,więc sukces he he :evil_lol: Szukałam Was .....a tu kupa. Quote
M&S Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='stokrotka.af']końska dawka gripexu :0 tulam mocno i głaski dla futrzaków zasyłam :) Ja nie znoszę Gripexu.....ale dzięki;) [quote name='Ptysiak']Ja na przeziębienie biorę gorącą kąpiel plus polopiryna i do łóżka się wypocić i wygrzać. Zdrówka życzę :) Dzięki:) [quote name='dOgLoV']Ja na przeziębienie pije groka , bardzo pomaga chociaż nienawidze smaku wódki to pije ten niesmaczny trunek bo wiem ze to złoty srodek :evil_lol: witamy i zdrówka życzymy ;) Muszę kiedyś przetestować.... [quote name='Tekla64']no mam nadzije ze idzie ku lepszemu i w ludzkim i psim zdrowiu? czego zycze bardzo mocno Idzie powoli... [quote name='Wanilka']Wróciłam z Salzburga.Laser ocena doskonała bez lokaty.Ze stawki 17-tu pomków w klasie otwartej 10 zostało odesłanych z kwitkiem.W finałowej siódemce był,więc sukces he he :evil_lol: Szukałam Was .....a tu kupa. No to gratulacje. Niestety nie dane nam było... [quote name='Buszki']Jak dzisiaj samopoczucie ? Trochę lepsze. Jeżeli macie ochotę na foto relację z WDS, to tu jest link. W szpicach wilczych były głównie keesy.....bez komentarza. http://www.repage.de/member/emelyconstanze_neu Quote
Błyskotka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Miłego dnia :) Może uda się pojechać na Światówkę z rok ;). Quote
Tekla64 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 hej hej jak tam zdrowka??? pozdrowienia z zachodu ktory nie moze sie zdecydowac czy ma byc burza czy nie Quote
Ptysiak Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Pozdrawiamy serdecznie :) I standardowo buziaki w noski dla futerek :) Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Mnie też przeziębienie dopadło... i sporą część znajomych oraz dzieciaczki w rodzinie, jakiś paskudny wirus musi panować... Parę dni katar nie do zniesienia, zawalone gardło a potem okropny kaszel:/. I tak wszyscy po kolei... Mam nadzieję że czujesz się lepiej:) Quote
tulasy Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jaka szkoda Aniu,że nie dokurowałaś siebie i Aiko.- mogło być fajnie Obejrzałam zdjęcia z podanego przez Ciebie linku i faktycznie większość keesów, ale widziałam kilka całkiem fajnych wilczych Zdrówka Ci życzymy i wygłaskaj futra Basia Quote
Recommended Posts