Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

:kciuki: za zdrówko ;)

a może na tą łapę załóż pończochę obciętą... rana lubi oddychać i szybciej się goi, to przepuszcza powietrze a nie da psu lizać ;) no i nie jest cała łapa zawinięta, ale miejsce z raną ;)

hmm polecam jechać towarzysko.. pić duużo herbaty z cytryną i siedzieć pod kocem jak najwięcej.... a najlepiej jak pod kocem pies grzeje to już w ogóle bajka ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Herbata niekoniecznie, bo jednak mocno wysusza śluzówkę...
Woda z cytryną i soki, ciepłe/letnie.

Ale tak czy siak - decyzja chyba podjęta - jadą;)

Pzdr.[/QUOTE]

Niestety nic z tego......nie jedziemy.

Posted

[quote name='Asiaczek']Łeeeeee, to może chociaż Ty albo Mania by z nami pojechała...?
Jeszcze jest czas, nasza zbiórka zaczyna ise o 12-tej.... To jak?

pzdr.[/QUOTE]

Dzięki Asiu, niestety nic z tego nie będzie.
Ja leżę, a Mania w tej sytuacji idzie na ćwiczenia...

Posted

no troche szkoda ale maj jest co roku a Salzburg stoi i bedzie stal wiec nastepnym razem sie uda
choc maj w Alpach i wlasnie Salzburg jest cudny

ale ale wazneijsze jest zdrowko bo nawet maj tam przy kiepskim samopoczuciu nie jest urokliwy

pociesz sie i nas i dawaj troche foteckow co?

Posted

[quote name='Tekla64']no troche szkoda ale maj jest co roku a Salzburg stoi i bedzie stal wiec nastepnym razem sie uda
choc maj w Alpach i wlasnie Salzburg jest cudny

ale ale wazneijsze jest zdrowko bo nawet maj tam przy kiepskim samopoczuciu nie jest urokliwy

pociesz sie i nas i dawaj troche foteckow co?[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Cześć, dopiero przeczytałam, ech... szkoda wystawy i przede wszystkim spotkania ze sparkowymi dziećmi.

Kurujcie się, przesyłamy dobre myśli ................[/QUOTE]

Szkoda, bardzo szkoda.....tak chciałam tam być:-(
Wiem, że Salzburg będzie w tym samym miejscu, ale takiej stawki i takich psów nie będzie.
Jestem zdołowana......i zaziębiona i jest do kitu:shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Herbata niekoniecznie, bo jednak mocno wysusza śluzówkę...
Woda z cytryną i soki, ciepłe/letnie.
Pzdr.[/QUOTE]

jak mnie choroba rozłożyła to właśnie herbata z cytryną postawiła mnie na nogi w 2-3 dni, al eto na okrągło ją piłam i leżałam w wyrku ;)
dlatego ją poleciłam ;)

Posted

Ja na przeziębienie pije groka , bardzo pomaga chociaż nienawidze smaku wódki to pije ten niesmaczny trunek bo wiem ze to złoty srodek :evil_lol:

witamy i zdrówka życzymy ;)

Posted

Wróciłam z Salzburga.Laser ocena doskonała bez lokaty.Ze stawki 17-tu pomków w klasie otwartej 10 zostało odesłanych z kwitkiem.W finałowej siódemce był,więc sukces he he :evil_lol: Szukałam Was .....a tu kupa.

Posted

[quote name='stokrotka.af']końska dawka gripexu :0
tulam mocno i głaski dla futrzaków zasyłam :)

Ja nie znoszę Gripexu.....ale dzięki;)

[quote name='Ptysiak']Ja na przeziębienie biorę gorącą kąpiel plus polopiryna i do łóżka się wypocić i wygrzać.

Zdrówka życzę :)

Dzięki:)

[quote name='dOgLoV']Ja na przeziębienie pije groka , bardzo pomaga chociaż nienawidze smaku wódki to pije ten niesmaczny trunek bo wiem ze to złoty srodek :evil_lol:

witamy i zdrówka życzymy ;)

Muszę kiedyś przetestować....

[quote name='Tekla64']no mam nadzije ze idzie ku lepszemu i w ludzkim i psim zdrowiu? czego zycze bardzo mocno

Idzie powoli...

[quote name='Wanilka']Wróciłam z Salzburga.Laser ocena doskonała bez lokaty.Ze stawki 17-tu pomków w klasie otwartej 10 zostało odesłanych z kwitkiem.W finałowej siódemce był,więc sukces he he :evil_lol: Szukałam Was .....a tu kupa.

No to gratulacje. Niestety nie dane nam było...

[quote name='Buszki']Jak dzisiaj samopoczucie ?

Trochę lepsze.

Jeżeli macie ochotę na foto relację z WDS, to tu jest link.
W szpicach wilczych były głównie keesy.....bez komentarza.

http://www.repage.de/member/emelyconstanze_neu

Posted

Mnie też przeziębienie dopadło... i sporą część znajomych oraz dzieciaczki w rodzinie, jakiś paskudny wirus musi panować... Parę dni katar nie do zniesienia, zawalone gardło a potem okropny kaszel:/. I tak wszyscy po kolei...

Mam nadzieję że czujesz się lepiej:)

Posted

Jaka szkoda Aniu,że nie dokurowałaś siebie i Aiko.- mogło być fajnie
Obejrzałam zdjęcia z podanego przez Ciebie linku i faktycznie większość keesów, ale widziałam kilka całkiem fajnych wilczych
Zdrówka Ci życzymy i wygłaskaj futra
Basia