stokrotka.af Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ale się rozszalała z fotkami :multi: cudne portreciki kocurków :loveu: czy Aiko z małym nie szaleli w tej białej pościeli :cool3: jest w Polsce hodowla tych Islanckich psów pasterskich? miłej majówki i głaski dla futer :razz: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, że żyjemy. Odzyskałam swój komputer.....trochę to trwało. Dziś byłyśmy w Lublinie i Aiko dostał doskonałą i CWC:lol::lol: Rasę wziłą ojciec Sparka -weteran Bolek i był IV na BOG i IV na BIS weteranów, bardzo się cieszę. Aiko jest wygryziony przez małą piranię:diabloti: Fotki robiłam, więc będą. Dzięki za odwiedziny:)Gratuluję :) Widziałam bardzo dużo super zdjęć :) Quote
M&S Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ania! napisał(a):Gratulacje :multi: Już taki urok małych piranii :evil_lol: Śliczne kwiaty, nie dziwię się, że nawet kudłacze je podziwiają :) Dziękujemy:lol: Pirania vel krokodyl:evil_lol: Błyskotka napisał(a):Ile fajnych zdjęć :) Dzięki:p Chiquita&DeeDee napisał(a):WOW, powrót z hukiem i tyle pięknych zdjęć - uczta dla oczu:loveu: Ale ja miałam tylko małą przerwę:eviltong: dOgLoV napisał(a):Jeju ile tu slodkich zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: psiaczki i kociaczki przekochane :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki, dzięki:multi::multi: Quote
M&S Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Ha, nawet nie wiedziałam, że w Austrii tak "obrobiłyscie" mi tyły;) A i w Lublinie "jestem" z Wami, bo stoi tam mój (wtedy jeszcze nie do końca) kontenerek;) Oglądałam raz jeszcze foty, żeby zobaczyć tyły.....;) Dokładnie tak było... gosiaja napisał(a):fajne fotki spokojnego dzionka Dzięki:) jamnicze napisał(a):Ależ uczta dla oczu :) Chłopaki widać pomagają w utrzymaniu kwiatków ;) http://img403.imageshack.us/img403/9471/resizeofdsc01283.jpg Piękne zdjęcie :multi: http://img192.imageshack.us/img192/9589/resizeofdsc01294.jpg Dziękuję:lol: :lol: Aleksandra95 napisał(a):bardzo ładne foteczki i tak dużo :loveu: Miło mi:p stokrotka.af napisał(a):ale się rozszalała z fotkami :multi: cudne portreciki kocurków :loveu: czy Aiko z małym nie szaleli w tej białej pościeli :cool3: jest w Polsce hodowla tych Islanckich psów pasterskich? miłej majówki i głaski dla futer :razz: Futra nie chodzą po łóźkach. W Polsce jeszcze nie ma hodowli, ale są 3 sztuki islandów i mają galerię w V gr. Izabela124. napisał(a):Gratuluję :) Widziałam bardzo dużo super zdjęć :) Dziękować, dziękować:):) Quote
Tekla64 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 chwile mnie tu nie bylo a tu tyle nadrabiania ale dzis tego nie zrobie wiec ino sie witam i gratuluje Lublina bo tyla zdazylam zalapac reszte nadrobie zas jak bedzie czas Quote
M&S Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Tekla64 napisał(a):chwile mnie tu nie bylo a tu tyle nadrabiania ale dzis tego nie zrobie wiec ino sie witam i gratuluje Lublina bo tyla zdazylam zalapac reszte nadrobie zas jak bedzie czas Aż tak dużo nie ma;) Błyskotka napisał(a):Hejka :) :) Doberek:):) Quote
Ptysiak Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witamy :) Od 30 minut oglądam galerię i jeszcze nie skończyłam... Ciekawe zdjęcia i bardzo ładne:) A psiaki i kociaki cudne :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Hello:) Multicytat tu nie działa...... :angryy::mad: Żyjemy pracowicie, to znaczy ja, bo inni się byczą gdzieś w Chorwacji:diabloti::diabloti: Oj, jak mi się nie chciało iść do pracy....:placz: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Widze, że obleciałas prawie wszystkie Galerie, a do siebie to na końcu wpadłaś, hahaha... A kiedy Mania wraca? Ale chyba nie jest Ci smutno, że Jej nie ma? Masz przeciez wszystkie psy i wszystkie koty dla siebie:):diabloti: pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Witamy :)Od 30 minut oglądam galerię i jeszcze nie skończyłam... Ciekawe zdjęcia i bardzo ładne:)A psiaki i kociaki cudne :loveu:Pozdrawiamy serdecznie :)Witamy nowego gościa:):)Dziękujemy za komplementy i zapraszamy!!! Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):Widze, że obleciałas prawie wszystkie Galerie, a do siebie to na końcu wpadłaś, hahaha...A kiedy Mania wraca? Ale chyba nie jest Ci smutno, że Jej nie ma? Masz przeciez wszystkie psy i wszystkie koty dla siebie:):diabloti:pzdr.Bo tak od końca lecę;)Mania będzie dopiero w niedzielę. Taaaa, wszystkie dla siebie, ale przydałby sie ktoś do roboty;) (emotki też nie chcą działać!!!!) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A ja ZAWSZE zaczynam od mojej Galerii:) A co! Musze mieć jakies fory, prawda? A u mnie wsio działa. I multicytat i emotki.... Moze po prostu zresetuj komp? Albo zaloguj sie jeszcze raz. Pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):A ja ZAWSZE zaczynam od mojej Galerii:) A co! Musze mieć jakies fory, prawda? A u mnie wsio działa. I multicytat i emotki.... Moze po prostu zresetuj komp? Albo zaloguj sie jeszcze raz. Pzdr. Tego grata,to tylko przez okno.....ale muszę poczekać jak kkupią nowy sprzęt, to mooże łaska na mnie zstąpi :roll: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ...ale zanim firma zdecyduje sie na zakup nowego sprzętu komputerowego, to moze zresetuj kompa, co?;) pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):...ale zanim firma zdecyduje sie na zakup nowego sprzętu komputerowego, to moze zresetuj kompa, co?;) pzdr. Ja nawet każę mu się wyłączyć i odpalić raz jeszcze.....głupi jest i tyle;) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No to ostatnia deska ratunku: zasada otwartych okienek. Znasz tę zasade? pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):No to ostatnia deska ratunku: zasada otwartych okienek. Znasz tę zasade? pzdr. Chyba nie...... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No to jak komp nawala, otwiera się okno w pokoju, a właściwie wszystkie okna w pokoju (czy okienka) i.... wyp...la się kompa za okno. I tak własnie działa "zasada otwartych okienek":) pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):No to jak komp nawala, otwiera się okno w pokoju, a właściwie wszystkie okna w pokoju (czy okienka) i.... wyp...la się kompa za okno. I tak własnie działa "zasada otwartych okienek":) pzdr. :roflt::roflt::roflt::roflt: Dooobre, szkoda, że nie mogę tak zrobić.... Quote
Recommended Posts