M&S Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Odzywamy się;) Ostatnie foty są, nie sprawdzałam, które wymiotło..... My też z kopem wróciliśmy z Austrii. Moi znajomi stwierdzili, że sędzina chyba Polaków nie lubi....ale Aiko jest Niemcem:evil_lol: W Austrii wiosna, kwitną magnolie i inne roślinki. Quote
Błyskotka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Hejka :) He He no tak czasem jest z sędziami i ich "miłością" lub nie do narodów ;). Quote
M&S Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Błyskotka napisał(a):Hejka :) He He no tak czasem jest z sędziami i ich "miłością" lub nie do narodów ;). Nie pierwszy i nie ostatni raz;) dOgLoV napisał(a):Witamy :multi: Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Buszki Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 M&S napisał(a):Odzywamy się;) My też z kopem wróciliśmy z Austrii. Moi znajomi stwierdzili, że sędzina chyba Polaków nie lubi....ale Aiko jest Niemcem:evil_lol: W Austrii wiosna, kwitną magnolie i inne roślinki. Ale chociaż wiosnę widzieliście,a w Ostrawie lało.... Quote
M&S Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Buszki napisał(a):Ale chociaż wiosnę widzieliście,a w Ostrawie lało.... Piękną wiosnę:) I dziecko Sparka przyjechało na wystawę.....eh. Wczoraj minęły dwa lata od śmierci Sparka....:(:( Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 M&S, przy TR i lundehundach to p. sedzina po prostu poleciała po bandzie: TR - b.szczupła, mocno wygarbiona z ogonem pod sobą - BOB.... Lundehund - suczka (tak, której dawałam kiełbaskę ) - biegała z brzuchem po ziemi, obawa/strach przed sprawdzaniem zębów - BOB... Ale o dziwo w AA - posędziowała tak, jak i ja bym oceniła. Shiby - BOB'ka dostała shiba o b.nierównym futerku, kiepsko biegająca... więc nie ma reguły na te panią. Szkoda, że akurat jej zły humorek trafil na Serka. Ale tak bywa. Trudno, My i tak jeszcze pojedziemy do Austrii:) pzdr. Quote
Tekla64 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 aaa to znaczy ze nie tylko w pracy utknelas a wyjazdowa bylas i to ze zwierzyncem wystawy raz sie wygrywa a raz nie takie zycie wiosna .... no moglaby sie taka w koncu cudna zrobic a jakies fotecki z tyj austryjackiej wiosny i nie tylko mata? Quote
Buszki Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 M&S napisał(a):Piękną wiosnę:) I dziecko Sparka przyjechało na wystawę.....eh. Wczoraj minęły dwa lata od śmierci Sparka....:(:( To kolejny bonusik w związku z wystawą.A ocena.... następna będzie lepsza :). Quote
Tekla64 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 hej hej mimo braku wiosny prawdziwej to jednak moglibyscie ciutke zdjec powstawiac coby nas ucieszyc no i troche poopowiadac jak zycie w zwierzakowej rodzince Quote
Asiaczek Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Cisza... M&S przejeżdżałam dzisiaj koło Twojej pracy. jechałam do optyka na Prage;) Wypatrywałam... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Co u chłopaków? Co u kici? Co u M&S...? pzdr. Quote
Oscar Patric Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 co tam u Was słychać? pozdrawiamy cieplutko Quote
Asiaczek Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Buszki napisał(a):Ale dlaczego się nie odzywają ? :mad: Nie wiem...:shake::niewiem: Pzdr. Quote
Recommended Posts