M&S Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy puchate stadko:loveu: Miłego dnia:lol: Cześć Maluszki:p Dzięki. kalyna napisał(a):Łoooooooo jak tu się pozmieniało od mojej ostatniej wizyty :roll: ogromne gratulacje z nowego domownika :) ahh dwa psy tej samej rasy :loveu: jeden z piękniejszych widoków :) mały jest śliczny, puchaty i na swój sposób grzeczny :D a po takim lesie to sama chętnie pochodziłabym :loveu: Oooo, jak miło:lol:, musisz częściej wpadać:razz: Jak już sie miało dwa wilcze, to tak musi zostać. A na spacer zapraszamy!!! Aleksandra95 napisał(a):Witam się. :):):):):) Doberek:multi::multi: Quote
Buszki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Kalyna,do nas masz bliżej a las też mamy fajny ;). Quote
tulasy Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Aniu mały coraz fajniejszy ,głowę ma super. Te zdjęcia z kotem -pyszne. Kurcze kiedy ja pojadę do Warszawy,żeby go zobaczyć "naocznie" Basia Quote
M&S Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Buszki napisał(a):Kalyna,do nas masz bliżej a las też mamy fajny ;). Oj tam, oj tam..... tulasy napisał(a):Aniu mały coraz fajniejszy ,głowę ma super. Te zdjęcia z kotem -pyszne. Kurcze kiedy ja pojadę do Warszawy,żeby go zobaczyć "naocznie" Basia Dzięki Basiu:lol: Szczul jest rzeczywiście fajny. Mam nadzieję, że uda Ci się wyrwać do nas!!! Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 http://img59.imageshack.us/img59/4301/resizeofdsc00807.jpg Gryzie go za ucho? Quote
mamakasi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mały słodki kłębuszek, do schrupania... Mizianko dla zwierzów na dobranoc. Quote
M&S Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='deer_1987']http://img59.imageshack.us/img59/4301/resizeofdsc00807.jpg Gryzie go za ucho? Gryzie:razz: [quote name='mamakasi']mały słodki kłębuszek, do schrupania... Mizianko dla zwierzów na dobranoc. Dzięki, wymiziamy:lol: Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Sherry zawsze uwazala za uszy i lapy sa najlepsze do gryzienia :diabloti: Milego czwartku :loveu: My sie zaraz tez gdzies zbieramy na wycieczke :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Historia zycia emeryckiego rodziny Pyziołów - super! Szkoda tylko, że tak bardzo na czasie... Widze, że Mania juz zaczeła ustawiac Maluszka i idzie jej to całkiem-całkiem:) Juz sie odbobiłam w moich sprawach, więc będe i cześciej i dłużej na DGM:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A Mały,to się tak słucha w lesie,czy pilnuje Aiko,a On się słucha?Bo moje to się rozbiegają w różne strony i Małą muszę na smyczy trzymać... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Świetne zdjęcia:loveu: Jak maluch gryzie Aiko za ucho:evil_lol: A na innym zdjęciu widać jaki Aiko szczęśliwy, że malucha przy nim nie ma:diabloti: heheh Slash ślicznie stoi(nie przekręciłam? W ogóle to dobrym gitarzysta będzie;)). Quote
Recommended Posts