tulasy Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ale fajne kociska. U nas dzis okropna mgła i ciepło Basia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No proszę jakie piękne kociaki:loveu::loveu: ale mi robisz chrapkę na takiego futrzaka:eviltong: Miłego dnia życzymy:p Quote
Buszki Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja swego czasu uwielbiałam wystawy kotów,nawet w Budapeszcie na światowej byłam :).I właśnie mi się przypomniało,że mam do sprzedania wypasione firanki do klatki wystawowej,własnej roboty :cool3:. Quote
Oscar Patric Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='M&S']Powoli, ale idzie w dobrą stronę....tak myślę;)[/QUOTE] to super:) Quote
M&S Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='tulasy']Ale fajne kociska. U nas dzis okropna mgła i ciepło Basia Fajne. U nas cały dzień kapuśniaczek.... [quote name='Chiquita&DeeDee']No proszę jakie piękne kociaki:loveu::loveu: ale mi robisz chrapkę na takiego futrzaka:eviltong: Miłego dnia życzymy:p Nio, miłe sa kociaste:lol:, polecam;) [quote name='Buszki']Ja swego czasu uwielbiałam wystawy kotów,nawet w Budapeszcie na światowej byłam :).I właśnie mi się przypomniało,że mam do sprzedania wypasione firanki do klatki wystawowej,własnej roboty :cool3:. No proszę, to kiedy kot:razz: [quote name='unikatowydiament']to super:) Też się cieszę:p koty c.d. porównanie kociąt gr II (koty półdługowłose) i nominacja do BISa wygrał Tygrys:lol: Quote
M&S Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Dziadek Tygrysa Tygrys A to Specjalistyczna Nevy-BIS Quote
taxelina Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 http://img864.imageshack.us/img864/9969/resizeofdsc00647.jpg Powiedz mi po co sie tak kota rozciaga? Quote
Recommended Posts