Tekla64 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 zurawie sie dra , pitac swiergoli a pod nogami chlupie ..... przedwiosnie nie ma chyba szans na sloneczko dzis Quote
M&S Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Tekla64 napisał(a):zurawie sie dra , pitac swiergoli a pod nogami chlupie ..... przedwiosnie nie ma chyba szans na sloneczko dzis Wiosnę czują!!! to dobrze:) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 M&S napisał(a):To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;) Ja wybiorę się do niego tylko wtedy, gdy będę na "musiku":) W innym wypadku - szkoda kasy... M&S napisał(a):Wiosnę czują!!! to dobrze:) Czujesz wiosnę w nodze?;) Szkoda, że tylko 2 fotki z wystawy..... czuję niedosyt Aikowych foteczek wystawowych. Musze się bardziej postarac przy najblizszej okazji:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam się baaardzo wilgotnie.Trawnik mamy taki nasiąknięty,że już wody nie przyjmuje i chodzi się tak jakoś dziwnie ;). Quote
M&S Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja wybiorę się do niego tylko wtedy, gdy będę na "musiku":) W innym wypadku - szkoda kasy... Czujesz wiosnę w nodze?;) Szkoda, że tylko 2 fotki z wystawy..... czuję niedosyt Aikowych foteczek wystawowych. Musze się bardziej postarac przy najblizszej okazji:) pzdr. Ja nie czuję, moja noga nie reaguje na zmiany pogodowe...dziwna jakaś:roll: W piatek w drodze łaski dostałam kolejne zabiegi, ale musiałam zrezygnować z lasera, który planowany jest na....kwiecień:diabloti: Kocham NFZ i nasza słuzbę zdrowia:mad::mad::mad: Asiu, dobrze, że są fotki, ale do tego mojego matołka nie mam siły:angryy: Buszki napisał(a):Witam się baaardzo wilgotnie.Trawnik mamy taki nasiąknięty,że już wody nie przyjmuje i chodzi się tak jakoś dziwnie ;). Witamy się:multi: A u nas śnieg pada, śnieg pada.....tylko ja się nie cieszę:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witamy ;) u nas od nocy bezustannie deszcz leje :roll: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Dzień dobry :) Topniejemy! Śniegu już tylko troszkę w niektórych miejscach leży. Moje kolano też nie reaguje na zmianę pogody, gorzej natomiast jest z nadgarstkiem który popsułam sobie mając jakieś 13 lat i nic z nim tez nie zrobiłam bo uznałam że poboli, poboli i przestanie...od zawsze miałam niechęć do lekarzy :) Quote
M&S Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Witamy ;) u nas od nocy bezustannie deszcz leje :roll: Hello:) U nas snieg przeszedł w deszcz.....fuj jonQuilla napisał(a):Dzień dobry :) Topniejemy! Śniegu już tylko troszkę w niektórych miejscach leży. Moje kolano też nie reaguje na zmianę pogody, gorzej natomiast jest z nadgarstkiem który popsułam sobie mając jakieś 13 lat i nic z nim tez nie zrobiłam bo uznałam że poboli, poboli i przestanie...od zawsze miałam niechęć do lekarzy :) Doberek:):) Śnieg leży, ale taki nie ładny już jest.... Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No juz nie wiem co gorsze snieg czy deszcz :razz: Quote
stokrotka.af Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 witanko niedzielne, u nas od rana pada deszcz ;( a teraz deszcz ze śniegiem maskara :( obije z Rufolem po spacerach wyglądamy jak zmokłe kury ;) Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Witanko poranne:) Pochmurno i ślisko jak diabli..... Quote
Tekla64 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 u nas z rana ponuro trszkie mrozu, potem slonecczko a teraz znow chmury naszly hej hej z rana w poniedzialek Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dzień dobry:) Piękne zdjęcia Aiko;) Jak zawsze piękny i wyczesany;) Tylko za oknem nie ciekawie... Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Tekla64']u nas z rana ponuro trszkie mrozu, potem slonecczko a teraz znow chmury naszly hej hej z rana w poniedzialek[/QUOTE] U nas trochę słońca...hej, hej:lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry:) Piękne zdjęcia Aiko;) Jak zawsze piękny i wyczesany;) Tylko za oknem nie ciekawie...[/QUOTE] Doberek:multi: Dzięki:p:p Quote
Buszki Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tu mi się udało przywitać słonecznie.Witam :).Jakie to słoneczko jest piękne...już prawie zapomniałam :loveu:. Już zaszło :placz:. Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Buszki']Tu mi się udało przywitać słonecznie.Witam :).Jakie to słoneczko jest piękne...już prawie zapomniałam :loveu:. Już zaszło :placz:.[/QUOTE] :):) U nas troszkę prześwieca.....Witanko. Quote
taxelina Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 U nas piekne sloneczko i duzo soli na chodnikach... milego dnia! Quote
łamAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Hejka ;) u nas troche cos posypalo z nieba , jak by taki drobny sniezek :lol: ale slisko jest niesamowicie :roll: Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='deer_1987']U nas piekne sloneczko i duzo soli na chodnikach... milego dnia![/QUOTE] Dzięki:p Dbają tam o was.... [quote name='dOgLoV']Hejka ;) u nas troche cos posypalo z nieba , jak by taki drobny sniezek :lol: ale slisko jest niesamowicie :roll:[/QUOTE] Hello:multi::multi: U nas też ślisko.....:shake::shake: Quote
taxelina Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Wiesz co czasami dbaja a czasami bylo tak slisko albo w ogole nie odsniezone ze nie dalo sie w ogole nigdzie dostac :roll: Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Wiem, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... Quote
taxelina Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='M&S']Wiem, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...[/QUOTE] E tam nie zawsze :razz: Quote
stokrotka.af Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witanko a my dzisiaj o mały włos a dostalibyśmy szuflą z piaskiem:( ach Ci panowie ze służb specjalnych... Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']Witam się.:)[/QUOTE] Doberek:):) [quote name='stokrotka.af']witanko a my dzisiaj o mały włos a dostalibyśmy szuflą z piaskiem:( ach Ci panowie ze służb specjalnych...[/QUOTE] Hejka, To przyjemne nie było..... Quote
Recommended Posts