stokrotka.af Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 witanko :razz: ooooooooooo kluchy na parze uwielbiam, z sosikiem lub z boczusiem mniam :evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Asiaczek napisał(a):W ciagu dnia pięknie posypalo, a teraz jakaś taka paciaja się porobiła... pzdr. U mnie cały dzień i wieczór sypał snieg.... stokrotka.af napisał(a):witanko :razz: ooooooooooo kluchy na parze uwielbiam, z sosikiem lub z boczusiem mniam :evil_lol: Hello, prawda pyszne są:) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 u nas sie robi przedwiosnie nie ma bialego za to sa kaluze i bloto a patki dra sie calkiem wiosennie witamy ponurym ale nie deszczowym sobotnim porankiem Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Witanko:) U nas na lekkim plusie, ale nie pada. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzień doberek :) Dziś się zaczyna chlapa u nas... a ja chyba pojadę na deskę;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzień doberek :) Dziś się zaczyna chlapa u nas... a ja chyba pojadę na deskę;) Hej, hej:) Dobrej zabawy!!! Quote
Aleksa. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 hejka ! miłej soboty ! :) a kiedy fotki ? ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hejka ! miłej soboty ! :) a kiedy fotki ? ;) Hejka, dzięki:) nie wiem.....;) Quote
stokrotka.af Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 witanko, w lesie pełno dzieciaków , sanek i bałwanków ;) Quote
Buszki Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 A u nas z powodu braku śniegu,to po osiedlu pełno wózków i rowerków jeździ ;).Wiosna :). Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: a ja mam do was pytanko , bo Sebastian szukal info o Andrzeju Kazimierskim (mozliwe ze bedzie sedziowal tybetany w Lesznie ) natrafil na jakims forum wasze pytanie jakim jest sędzią , i chcial sie dowiedziec bezposrednio od was czy wystawiliscie wtedy u niego psiaka jeżeli tak to jakie macie wrażenia co do tego pana :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów... Pzsdr. Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 stokrotka.af napisał(a):witanko, w lesie pełno dzieciaków , sanek i bałwanków ;) Hello:) ja za tabunami w lesie nie przepadam...:roll: unikatowydiament napisał(a):hello sobotnio:) witanko:p Buszki napisał(a):A u nas z powodu braku śniegu,to po osiedlu pełno wózków i rowerków jeździ ;).Wiosna :). A u nas sniegu pod dostatkiem:razz: dOgLoV napisał(a):Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Raczej sierota.....:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów... Pzsdr. Dokładnie tak. Asiu dzięki za fotki:lol: deer_1987 napisał(a):Witamy sie w sobote:) Witanko:lol: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dziekujemy za info ;) jednak na 100% tybetany bedzie ocenial pan Kaźmierski ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;) Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 M&S napisał(a):To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;) Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;) Super, bardzo jestem ciekawa. Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;) Super, bardzo jestem ciekawa. Quote
Atrisko Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ....spóźniłam się "troszeczkę" (oj tam, oj tam, tylko jeden dzień) a tak bardzo chciałam uczcić święto M&S'owych kocików...bo wczoraj- 17.02- był Dzień Kota!!! mam nadzieję "słodkie kociaczki" ,że wasza Pani lepiej się postarała i jakąś niespodziankę wam przygotowała... Cieszcie się cioteczki, że śnieżek macie...u nas +5st i wszystko stoi w błocie...okropność... Quote
M&S Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Atrisko napisał(a):....spóźniłam się "troszeczkę" (oj tam, oj tam, tylko jeden dzień) a tak bardzo chciałam uczcić święto M&S'owych kocików...bo wczoraj- 17.02- był Dzień Kota!!! mam nadzieję "słodkie kociaczki" ,że wasza Pani lepiej się postarała i jakąś niespodziankę wam przygotowała... Cieszcie się cioteczki, że śnieżek macie...u nas +5st i wszystko stoi w błocie...okropność... Jolu Droga, dziękuję w iimieniu ogonków;) Moje mają codziennie takie święto.... A u nas już na plusie i zaczyna się odwilż. mam nadzieję, że wiosna niedługo zagości!!! Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Milej niedzieli! Tak, sniegu juz nie ma! Temperatury tez coraz lepsze :multi: Quote
M&S Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Milej niedzieli! Tak, sniegu juz nie ma! Temperatury tez coraz lepsze :multi: Dzięki:):) Quote
Recommended Posts