M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 stokrotka.af napisał(a):u nas napadało chyba z 10 cm białego puchu :multi: tyle,że klei się strasznie do łapek i Rufolowi co i rusz muszę wydłubywać bo bidak "delikates" :evil_lol: witanko wieczorne jak zwykle :razz: Nie wiem ile napadało, ale jak myślę o odśnieżaniu to:angryy::mad: Witanko:p Tekla64 napisał(a):u nas tyz zaczelo padac U nas chwilowo nie pada... deer_1987 napisał(a):To u nas wczoraj padalo a dzis +2 :diabloti: Też pieknie;) Atrisko napisał(a):Oj tam, oj tam...:eviltong: Pani psorko, niech pani nie krzyczy!:cool3:...Ania sprzeciwu nie wnosi -to najważniejsze, a inni niech się męczą... Nic obraźliwego nie piszę, dlatego mod puszcza to bez poprawek:diabloti::diabloti::diabloti: A u nas dzisiaj wieje i wieje, i śnieży caaały dzień, i śnieg poziomo "lata" ...ale ubaw jest po pachy, jak ze spaceru wracamy "ukulkowani" , pod pachami i na piórach, kulka na kulce ...ale faaajnie jest, bo katar na takim wietrze wywiewa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas sypało, wiaaało, sypało itd. itp...... Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzień dobry:) miłego dnia życzę i idę odśnieżyć, żeby piesek mógł zrobić siku;) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 jamnicze napisał(a):To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:) hejka:multi: na szczęście teraz nie pada. Sajducha przypomniała sobie, jak to kiedyś było;):evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzień dobry:) miłego dnia życzę i idę odśnieżyć, żeby piesek mógł zrobić siku;) witanko:p Bardzo dobry pomysł:lol::lol: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no sypalo ale chyba od razu rozmakalo bo mamy skorupe a nowego bialego nie widac wiaterek nie tak mocny jak wczoraj ale za to przenikliwy piesy szczesliwe na niebie dziwactwa , raz jakby slonce chcialo raz jakby burza miala byc zobaczymy co sie z tego wykluje za to nastroje dobre czego i wam zyczymy na tyn tlusty czwartek [ja se zazyczylam faworki i po raz pierwszy w zyciu bedziemy sie dzis w nie bawic] Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 U nas był mróz i to biale leży, słońca brak..... Dobrej faworkowej zabawy:):) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 gosiaja napisał(a):spokojnego Tłustego Czwartku Mmmmmmm, pychota:):) Dziękuję!!! Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Witamy sie w czwartek, za oknem sloneczko a my sie zbieramy na spacerek na linkach :loveu: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 deer_1987 napisał(a):Witamy sie w czwartek, za oknem sloneczko a my sie zbieramy na spacerek na linkach :loveu: Witanko, u nas słońca brak... Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 M&S napisał(a):Witanko, u nas słońca brak... My sie musimy cieszyc bo zapowiadaja snieg :mad: http://www.klart.se/v%C3%A4der-esl%C3%B6v.html Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 M&S napisał(a):U nas ma padać mniej;) Tu jak widzisz na plusie ale deszcz i snieg :mad: Quote
Buszki Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Witam się popołudniowo. Już się trochę pozbierałam i słoneczko zaczęło wychodzić (dosłownie i w przenośni). Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To juz wiem kto nam je zabral, sniezyca u nas :mad: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Buszki napisał(a):Witam się popołudniowo. Już się trochę pozbierałam i słoneczko zaczęło wychodzić (dosłownie i w przenośni). Witanko:) jAK MIŁO:multi::multi: deer_1987 napisał(a):To juz wiem kto nam je zabral, sniezyca u nas :mad: Musi być sprawiedliwie:eviltong: Błyskotka napisał(a):Smacznego pączka :) Dziękuję i wzajemnie:lol::lol: Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 witanko przedwieczorne :evil_lol: ile pączków pochłoniętych, przyznać się bez bicia proszę :mad: ja mam limit 6 z uwagi na stan :evil_lol: ,ale pamiętam,że w zeszłym roku wszamałam 10 :multi: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 stokrotka.af napisał(a):witanko przedwieczorne :evil_lol: ile pączków pochłoniętych, przyznać się bez bicia proszę :mad: ja mam limit 6 z uwagi na stan :evil_lol: ,ale pamiętam,że w zeszłym roku wszamałam 10 :multi: Hello:multi::multi: Chyba ze 4 zjadłam.....:roll: Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 M&S napisał(a):Hello:multi::multi: Chyba ze 4 zjadłam.....:roll: Ja dwa w odstepie 13 godzin :evil_lol: ale nas zasypało a ja nie moge isc na sesje zdjeciowa :angryy: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 To malutko.... U nas nie pada, ale ja jeszcze kiepsko się czuje..... Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a moze dla odmiany sprobujesz takich tlustych pysznosci? smacznego!!! wyszly hihihi Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Tekla64 napisał(a):a moze dla odmiany sprobujesz takich tlustych pysznosci? smacznego!!! wyszly hihihi Smakowite, dziękuje:):):) Quote
Recommended Posts