Tekla64 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek widzialas co dzis latalo na moim niebie? ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Tekla64 napisał(a):hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek widzialas co dzis latalo na moim niebie? ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak hej, hej:multi: A u nas przed chwilą sypał snieg..... Tak, byłam u Ciebie i widziałam foty:lol: Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 U nas +1 i deszcz ze sniegiem :( nic fajnego wyjsc :( Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 stokrotka.af napisał(a):mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops: Fuj... I co, te siki zpływaja na nizszy balkon...? Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo... pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Asiaczek napisał(a): Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo... pzdr. Widziałam Asiu, dzięki wielkie. Wypatrzyłam go chodząc po dogo....straszne to wszystko:shake::-( Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 cioteczki niestety w kwestii szwagra i jego Yorka to prawda :shake: sama widziałam :crazyeye: jeszcze się tłumaczy ta jego kobieta (co to wczesniej niby owczarka niemieckiego miała :razz: ), że przecież York ma dopiero 5 miesięcy i na dworzu zimno :shake: ja się na Yorkach nie znam, ale czy one nie potrzebują normalnych spacerów, wybiegu ? :mad: zaraz zajrzę do małej bidulki... ja w schronisku byłam 2 razy w życiu, raz u siebie w Radomiu, raz w Fallenicy "Pod Psim Aniołem" (jak szukałam psiaka dla siebie po stracie Boreckiego) i wiem na 100%, że nie dałabym rady zostać wolontariuszką bo bym non stop ryczała i lipa by była, dlatego strasznie podziwiam tych wszystkich ludzi...pomagam inaczej a kiedyś się nawet zastanawiałam nad DT, ale to chyba jak będę miała swój domek....chociaż mogłoby się tak skończyć jak pisały cioteczki, że te psiaki finalnie zostały by jednak ze mną :evil_lol: a tak w ogóle to witanko wieczorne futrzaki :multi: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Witaj stokrotka:) York to pies, nie kot, ani królik!!!! I jak pies powinien wychodzić na spacer. Dzięki za pomoc:) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja znam ino jednego normalego spiego yorka i strazliwe ubowlewam ze je tak traktuja ale ile trzeba samozaparcia coby sprawic se psa i nie chodzic z nim na spacer?! Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Niestety to yorki czesto sa niewychowane i sikaja to kuwety.. :roll: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Tekla64 napisał(a):ja znam ino jednego normalego spiego yorka i strazliwe ubowlewam ze je tak traktuja ale ile trzeba samozaparcia coby sprawic se psa i nie chodzic z nim na spacer?! ja też nie rozumiem dlaczego z tych psów robią....zabawki? Trzeba być kretynem zwyczjnie!!!! Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 deer_1987 napisał(a):Niestety to yorki czesto sa niewychowane i sikaja to kuwety.. :roll: ... a wszystkiemu winni są ludzie!!! Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja słyszałam takie wytłumaczenie braku spacerów: -że mała kupka i małe siku z takiego psiaka :shake: -że taki mały to go inne psy zjedzą :shake: a prawda taka,że ja mam u siebie na osiedlu kilka Yorków i one wychodzą najdalej za furtkę koło chodnika, ani na łące za ulica ani tym bardziej w lesie tych psów nigdy nie widziałam :shake: no i co fakt to małe rozszczekane i czepliwe, drażnią Rufola :evil_lol: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 O ile wiem, to są teriery, a że dla zysku hodowcy robią z nich mikro pieski, to już jest inna sprawa. A nabywcy nie zastanawiaja się co kryje się pod hasłem terier.... Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):... a wszystkiemu winni są ludzie!!! tak dokladnie :roll: znajoma puszcza te swoje chociaz uciekaja, nic nie umieja ja nie mowie o przywolaniu ale siad lezec itp to nie tak trudno nauczyc Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):Ale masz wymagania;) Haha, to podstawa :razz: z mila uczymy sie siad i przywolania jak na razie :) Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 deer_1987 napisał(a):Haha, to podstawa :razz: z mila uczymy sie siad i przywolania jak na razie :) Ale będą mądre:) Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):Ale będą mądre:) Sherry juz jest, ale ona to kocha klicker :loveu: chcialam z milka tez na klicker ale zrezygnowalam bo sherry tak jest w nim zakochana ze by sie mogla wyciszyc na jego dzwiek jakby slyszala i nie dostawala nagrody... Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Milka bedzie nasladować Sherry i uczyć się od niej:) Quote
Atrisko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi... Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią.... Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Cześć Jolu:) dziękujemy:) Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol: A katar przejdzie...kiedyś;) Quote
Atrisko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):Cześć Jolu:) dziękujemy:) Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol: A katar przejdzie...kiedyś;) Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dzień dobry :) miłego dnia w ten śnieżny poranek życzę;) Quote
Recommended Posts