Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek
widzialas co dzis latalo na moim niebie?

ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek
widzialas co dzis latalo na moim niebie?

ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak

hej, hej:multi:

A u nas przed chwilą sypał snieg.....

Tak, byłam u Ciebie i widziałam foty:lol:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops:

Fuj...
I co, te siki zpływaja na nizszy balkon...?

Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo...

pzdr.

Widziałam Asiu, dzięki wielkie. Wypatrzyłam go chodząc po dogo....straszne to wszystko:shake::-(

Posted

cioteczki niestety w kwestii szwagra i jego Yorka to prawda :shake: sama widziałam :crazyeye: jeszcze się tłumaczy ta jego kobieta (co to wczesniej niby owczarka niemieckiego miała :razz: ), że przecież York ma dopiero 5 miesięcy i na dworzu zimno :shake: ja się na Yorkach nie znam, ale czy one nie potrzebują normalnych spacerów, wybiegu ? :mad:

zaraz zajrzę do małej bidulki...

ja w schronisku byłam 2 razy w życiu, raz u siebie w Radomiu, raz w Fallenicy "Pod Psim Aniołem" (jak szukałam psiaka dla siebie po stracie Boreckiego) i wiem na 100%, że nie dałabym rady zostać wolontariuszką bo bym non stop ryczała i lipa by była, dlatego strasznie podziwiam tych wszystkich ludzi...pomagam inaczej a kiedyś się nawet zastanawiałam nad DT, ale to chyba jak będę miała swój domek....chociaż mogłoby się tak skończyć jak pisały cioteczki, że te psiaki finalnie zostały by jednak ze mną :evil_lol:

a tak w ogóle to witanko wieczorne futrzaki :multi:

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja znam ino jednego normalego spiego yorka i strazliwe ubowlewam ze je tak traktuja

ale ile trzeba samozaparcia coby sprawic se psa i nie chodzic z nim na spacer?!

ja też nie rozumiem dlaczego z tych psów robią....zabawki?

Trzeba być kretynem zwyczjnie!!!!

Posted

ja słyszałam takie wytłumaczenie braku spacerów:
-że mała kupka i małe siku z takiego psiaka :shake:
-że taki mały to go inne psy zjedzą :shake:

a prawda taka,że ja mam u siebie na osiedlu kilka Yorków i one wychodzą najdalej za furtkę koło chodnika, ani na łące za ulica ani tym bardziej w lesie tych psów nigdy nie widziałam :shake: no i co fakt to małe rozszczekane i czepliwe, drażnią Rufola :evil_lol:

Posted

O ile wiem, to są teriery, a że dla zysku hodowcy robią z nich mikro pieski, to już jest inna sprawa.
A nabywcy nie zastanawiaja się co kryje się pod hasłem terier....

Posted

M&S napisał(a):
... a wszystkiemu winni są ludzie!!!

tak dokladnie :roll: znajoma puszcza te swoje chociaz uciekaja, nic nie umieja ja nie mowie o przywolaniu ale siad lezec itp to nie tak trudno nauczyc

Posted

M&S napisał(a):
Ale będą mądre:)

Sherry juz jest, ale ona to kocha klicker :loveu: chcialam z milka tez na klicker ale zrezygnowalam bo sherry tak jest w nim zakochana ze by sie mogla wyciszyc na jego dzwiek jakby slyszala i nie dostawala nagrody...

Posted

Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi...
Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią....

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Jolu:)
dziękujemy:)

Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol:

A katar przejdzie...kiedyś;)

Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3: