Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Ja byłam w różnych krajach na wystawach i wszędzie jest podobnie: są wystawcy i "wystawcy" - zawsze trafiał się jakiś "ambitny":roll: człowieczek.:shake:

Pzdr

Wszystko zależy od człowieka....

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Ja kiedyś usłyszałam od hodowczyni pomków jak to ona trzyma je w oddzielnym pomieszczeniu (wyłożonym kafelkami). Każdego dnia rano zaczyna dzień od założenia kaloszy, bo inaczej nie da się tam wejść żeby posprzątać. I rozbroiła mnie pytaniem, czy ja też tak muszę przy swoich psach. :evil_lol::crazyeye::evil_lol:
Pzdr

chyba myslimy o tej samej pańci...

pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak z psami? A kto je bedzie wyprowadzal? :D

No normalnie, jedziecie na urlop z psami i je osobiście będziecie wyprowadzać!!!

Posted

M&S napisał(a):
No normalnie, jedziecie na urlop z psami i je osobiście będziecie wyprowadzać!!!

A masz na mysli ze oboje do Polski jedziemy z psami, to jeszcze nie jest mozliwe, Sherry nie ma paszportu i nie jest szczepiona na wscieklizne :(

Posted

M&S napisał(a):
to trzeba wyrobić paszport;)

A to z czasem pewnie tak zrobimy, ale ze sie narazie nie wybieramy do polski w te wakacje to nie wyrabiam bo to swoje kosztuje a bez sensu miec i placic jak sie nie bedzie uzywac :)

Posted

M&S napisał(a):
Dobrze, że o tym myślicie:)

Kiedys na pewno bedzie miala paszport, ale na razie starcza jej te inne szczepionki co dwa lata :diabloti: Na 90% chorobe u Niuni wywowala wlasnie szczepionka, dlatego jestem z tym ostrozna..

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kiedys na pewno bedzie miala paszport, ale na razie starcza jej te inne szczepionki co dwa lata :diabloti: Na 90% chorobe u Niuni wywowala wlasnie szczepionka, dlatego jestem z tym ostrozna..

I to jest ważne!!!

Posted

stokrotka.af napisał(a):
mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops:

Żartujesz:crazyeye::crazyeye:przepraszam, ale oni sa sprawni inaczej....:angryy::mad:

Posted

M&S napisał(a):
Serce się kraje, tyle biedy i cierpienia.......:(

a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
a jescze trudniej wybrac tego jedynego.. Ja bym nie umiala - jako ze pracowalam w schroniskach jako wolnotariusz swego czasu - jak tam tyle smutnych :(

Ja byłam w schronie raz i to mi wystarczyło......

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Teraz zauważyłam, smutne naprawdę :(

Bardzo.

Podrzućcie czasem wątek proszę, tam jest okropnie pusto.....